Mamici de mai-iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu cand am fost gravi cu Katja am poftit la dulciuri si fructe. Ceea ce a fost foarte ciudat pt ca eu nu mananc dulciuri de fel. Nu-mi plac.
Acuma, invers, as manca numai chestii condimentate, acre, sarate..etc. Sper din tot sufletul sa fie baietzel!

Ioana 15 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Apropo de dilema baiat/fata, uitati un link cu un test care prezice sexul: http://www.chineseastrologyonline.com/PredictSex.htm
Eu l-am facut si mi-a iesit baiat cum a zis si dr la eco! Acum nu cred ca nimereste intotdeauna,dar for fun vedeti ce va zice si voua!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh io16+(maine 17) si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

inaioana si eu tot asa poftesc si mananc zilnic muraturi/masline din alea super sarate ,grefe,mere totul sa fie cat mai acru si sarat..bafta sa fie baietel!Cand te mai duci la eco?De acum un ecograf performant ar putea sa vada ce e bebe..tine-ne la curent si sa fie cu "cuc"
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh io16+(maine 17) si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Inaioana, normal ca-ti doresti baietel, pentru ca deja ai fetita!
Ama kaly, sigur te vedem cu baietel. Eu simt ca-i baietel, dar nici un pufulet de fetita nu mi-ar fi displacut. Chiar sunt curioasa ce-o sa-mi spuna marti la morfometrie, chiar s-o vedea sexul bb-ului de la 10 saptamani??? Abia astept sa mi se confirme, dar cel mai mult sper sa fie sanatos.
Lyly 11+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;111/st/20060604/k/0300/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Eu mi-am calculat si a iesit fetita .mi-am calculat si pt anul 2000 cand l-am facut pe mihnea si a iesit baiats-a potrivit.Am mai facutla cineva si iar s-a potrivit.
SI BV, am vb cu dr meu si a zis ca nu e nici o problema cu crema nizoral , dar ca nu are cum sa-ti fi trecut...

ALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

SI BV, pana in saptamana a 9a e riguare mare , dar asta mergea chiar si inainte de saptamana a9a .Asa ca fii linistita .

ALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Eu am calculat pentru baietel care s-a nascut in 2001 si mi-a iesit fetita....
Asa ca......eu sper totusi ca de data asta sa fie fetita!!!

adela si piticu' fineas n.28.10.2001

Baietelu' lui mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna dragele mele....

N-am mai scris de multisor ca am cam avut treaba la serviciu... sefu' mereu pe aici si se uita in calculatorul meu...
Dar v-am citit zilnic. Aseara chiar am stat pana la 7 ca sa apuc sa citesc tot...
Recunosc ca povestea cu Anton si SD m-a infiorat... am ajuns tare trista acasa... dar peste noapte mi-am revenit! Noua nu ni se poate intampla asa ceva!
Inca n-am terminat cu actele pt casutza... e o nebunie si o adevarata epopee sa ajungi sa semnezi niste acte pt un credit ca sa-ti iei casa. Dar sa speram ca totul se va termina cu bine in curand.
Noi - eu si bebe - suntem bine. Luni intram in saptamana 10. N-am avut greturi, nu mi-a fost rau... in schimb pofta de mancarea si mai ales de fructe... as manca toata ziua... mere, portocale, banane, ananas, etc....

La ecografie ma duc abia pe 12 decembrie... Sunt cam ingrijorata ca mai e ceva timp pana atunci. Plus de asta tocmai am aflat de la sora mea ca prietena ei care era in aceeasi saptamana cu mine a pierdut sarcina... nu a fost viabila. Si chiar Dr. Iosup dupa ecografie i-a zis ca este ingrozit cate sarcini pierdute sunt in ultimul timp!

Asa ca va rog sa va ingrijiti bine si sa depuneti toate eforturile sa va fie cat mai bine... voua si bb-ilor!!!

Eu tocmai am fost adineauri la toaleta si am vazut pe tampon o chestie maronie?!!! E de rau? Deja sunt ingrijorata? Ce poa' sa fie???
Please... un sfat, o vorba...

Va pup

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna mamici si burtici
Dilaural: mai bine suna medicul sau mergi la cabinet.
Triplu test: o sa-l fac dar abia peste 2 saptamani, deocamdata sunt multumita ca toate analizele facute pana acum sunt bune.

Sa aflu ce o sa fie dupa diferite metode chiar pt. distractie: nici macar nu-mi bat capul, nu cred in asa ceva, tot medicina imi spune ce am.

Nu am curajul sa citesc despre bietul baietel(sau alte subiecte triste), de cand sunt sunt varza la capitolul sentimente.

Sarat: as manca dar evit(pana la eliminarea definitiva) pt. bebe, ca nu e bine sa pap.

gabi25: injectie singurica.........auch

maine 12 saptamani de la concepere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Dilaural, la medic cu tine. Stiam ca sangerarea si anumite crampe in timpul primului trimestru sunt de rau augur, dar o chestie maronie...

Ama Kaly, te-am vazut si la subiectul "mamici de martei-aprilie". Stiu, esti la limita dintre aprilie si mai. Mi s-a parut asa ciudat sa citesc randuri scrise de persoane total straine mie... Ei, cand te-am vazut si pe tine pe acolo, mi-a mai venit inima la loc...

Acasa mi-a cazut netu' de 5 zile, asa ca, o sa mai citesc ce-ati mai scris tocmai luni... Week-end placut tuturor!

Lyly 11+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;111/st/20060604/k/0300/preg.png

Mergi la inceput