Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Avem poze din noiembrie!
Si nu numai cu Ana, priviti aici o mamica tanara si frumoasa cu puiul iubit si cum se joaca el cu mami aici!
A se observa cum a fost vanata suzeta lui Paul si ce baiat cuminte este el?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

mamaaaaaaa onitzo cum arati nu te-am mai recunoscut, noroc cu paul

ia uite domne cum au slabite altele

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare, mamici!
Am vazut niste bebelusi frumosi si niste mamici (nu spui care! )buuuune tare!

Noi cica avem o infectie urinara, asa a iesit la urocultura
Acum copila e vioaie si a inceput sa mai pape cate ceva, parca nu-mi vine a crede...
Mamici de fetite, ati trecut prin asa ceva?
Ca eu nu vad nici o manifestare a infectiei, febra, sau altceva...
Oricum, am inceput si tratamentul cu un antibiotic homeopat si cu Fe(ca e si anemica, of course )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Dupa cum v-am zis, ma chinuie talentul, in special in anotimpul rece
Uitati-va aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=1eaa

Gandacelu, tu te tii de treaba?
Ce-ti mai fac scaunele? Dar aparatul foto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Frumoasa Ana, frumos si Paul... Sa nu te mai saturi privind la ei... Pe Onitza o stiam ca e liceanca

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Nu am mai intrat de mult ca ultimele 2 zile saptama trecuta am avut "program artistic"..Adica i s-a umflat buzita si am umblat pe la 100 de doctori..pana la urma herpes(de unde naiba???????)...Eu insa m-a speriat ca in loc sa mearga spre bine,ea se tot umfla,incepuse si pe barbie...ce mai,m-am speriat!Acum e mai bine,s-a dezumflat buza,pana la urma cred ca herpes a fost,desi incepusem sa ma indoiesc de competenta unor medici
In we am fost la munte,la Moeciu,era sa ne vedeti la stiri inzapeziti!..Ideea e ca am ajuns pe la 4 dimineata,plecati din Pitesti la 18.30..peripetii!!!!Acolo insa a fost super,s-a dat cu saniuta,in leagan...se cam enerva ea ca-i alunecau picioarele si nu putea sa stea bine pe ele,a luat si ceva cazaturi....
Felis,multumesc mult..stii tu de ce!Daca nu erai tu,ramaneam asa..o ignoranta,ca sa nu zic mai multe.....Te sun azi sa vorbim!
Pupici si mai vorbim

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, multumesc ca ai pus tu pozele!!! mie imi merge netul aiurea rau!!! din decembrie o sa avem net de la astral!!!! ANA e o papusa dulce foc!!!!! nu , nu obosesc sa o spun, ca mi-e tare draga!!!

Multumesc din suflet pentru complimente, sunteti dragute!!!
Ca am slabit se "datoreaza" spitalizarii (am slabit 3 kg in 3 zile), in principiu, dar si meritelor lui Mihai care m-a rasfatat aproape in fiecare seara cu masaj in zonele "problema" ...multumim si pentru complimentele fata de Paul, e intr-adevar un dulce, un vorbaret, nu ca ar spune mama prea des , dar vorbeste foarte mult si sunete de nu le pot reproduce, in afara de tata!!!...i-a trecut boala cu microbul acela si acum e iar bolnav, tuseste parca din plamani, ragusit asa, nu stiu ce sa fac, am sunat-o pe Culcer, a ramas ca ne vedem la cabinetul particular, ca nu e la Municipal azi ...si am o mare-mare rugaminte la voi!!! Imi spuneti si mie cum sa il tratez pana atunci, ce sa ii dau sa ii mai amelioreze tusea..ma refer mai mult la chestii babesti, gen, ceai fierbinte, sau baie fierbinte, ma gandesc ca e raceala...sau ...nu stiu...medicamente nu prea, ca ma duc azi la culcer si imi da ea!!! ....please , nu ma uitati, ca sunt un pic dispe...asa cum ma stiti!!!deh, primul copchil, cele mai mari griji si cel mai mare stres!!!!probabil ca la al doilea, ma mai calmez si eu...intre timp, incep sa mai citesc din urma, poate s-au mai confruntat mamici cu probleme de acest gen....multam mult de tot!!!!!! Paul tuseste cam la 10 min!!!

PS: pentru amatoare de slabit...eu am tinut ca sa zic asa dieta Oanei Roman, care mi se pare foarte lejer si nu infometeaza!!!! adica, mancat pranzul doar, consistent, fara paine, cam ce vrei, dar dimineata si seara, lichide, fructe si legume crude!!!!!! succes!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

OTI, imi place poza 009, Ana e trasa prin inel!!! asa ca sa nu mai spui de Ana ca e plinuta!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

FELIS, daca il pui pe MIhaita, langa Paul, sa vezi ce lungani pletosi rockeri admiri!!!!!

COOKIE, mai, porcusorul-fular...ma face sa cam ! ...sa nu te prind ca pui si iepure, ca ma duc acum si cumpar!!!! imi place mult carnea de iepure!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

OTI, poza 016 e preferata mea!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by onitza
Multumesc din suflet pentru complimente, sunteti dragute!!!
Ca am slabit se "datoreaza" spitalizarii (am slabit 3 kg in 3 zile), in principiu, dar si meritelor lui Mihai care m-a rasfatat aproape in fiecare seara cu masaj in zonele "problema"
PS: pentru amatoare de slabit...eu am tinut ca sa zic asa dieta Oanei Roman, care mi se pare foarte lejer si nu infometeaza!!!! adica, mancat pranzul doar, consistent, fara paine, cam ce vrei, dar dimineata si seara, lichide, fructe si legume crude!!!!!! succes!!!

pozele noastre

Hai ca scapasi porumbelul . Dietele sunt greu de tinut, spitalizari doamne fereste, asa ca singura solutia este sa-l chem pe Mihai pe la mine ...

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput