Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Miki, multam fain.Deja l-am comandat.

Felis, n-am mai apucat sa scriu la subiectul cu Mihaita.

Esti grozava si totul va fi foarte foarte bine.

Cum ne facem sanatoase complet trebuie sa ne vedem.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele cu pojar-rubeola etc

sa vedeti cum a fost la ioachim: 3 zile febra mare (mai ales noaptea): 39-40, apoi a patra zi s-a umplut de pete pe fata intai, apoi pe tot corpul (era FULL!)

cand mi-a facut febra prima oara, am mers la gr. alexandrescu unde ne-au spus ca e f rosu-n gat, ii curgea si nasul f tare si avea si ochisorii umflati (mie asta mi s-a parut ceva cu totul deosebit fata de restul racelilor lui) - deci diagnostic "rosu-n gat" - nurofen, calopol, etc

cand i-a aparut eruptia am fost din nou la control, au zis ca e suspect de rubeola si ne-au trimis la colentina (bleax) unde dr mi-a zis ca fara analize nu are cum sa-si dea seama la un copil asa de mic (dar eu nu i-as mai face recoltare nici sa ma omori) - si nu a avut nici rubeola, nici rujeola (adica nici pojar nici pojarel)

sunt f f multe virusuri mutate care circula acuma, si totusi e bine sa stiti exact ce a avut, pentru ca sa stiti daca ii mai faceti sau nu vaccinul de 1 an si 2 luni - noi vom face ROR tocmai pentru ca nu a avut, dar daca nu ii faceam analizele, poate credeam ca a avut ori pojar ori rujeola... nu stiu daca m-ati inteles ca am scris in viteza: ideea e ca trebuie stiut ce a avut, si asta doar prin analize se poate afla, dar e moarte de om sa-i iei sange unui bebe asa de mic (au vrut sa ma interneze, noroc ca am refuzat... ce mai, tot circul si pana la urma i-a trecut de la sine, FARA NICI UN MEDICAMENT!)

va pup si va urz multa sanatate!

la multi ani sarbatoritilor!

fug la bebe!

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Daria, la multi anisori inainte, sa cresti mare si sanatoasa, sa fii fericita, mereu bucuroasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

uite ce tocmai am aflat de la dr.Cica poti sa faci vaccinul ROR chiar daca a avut una dintre boli.

eu personal sunt impotriva acestui vaccin si de aia nu l-am facut Sofiei, dar cine e pro poate sa-l faca linistit chiar daca bb a avut una dintre boli.

asa ca analizele in acest caz nu se mai impun.mai ales ca e un chin mare de tot pt bebelus...brrrrrrrr.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62230" target="_blank">Daria (Miraklucker)

Sabina

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata mamicutelor si bebelusilor si copilasilor.

La multi ani! pentru Daria
Sa cresti sanatoasa si frumoasa!

Felis, am tot vrut sa-ti spun mai demult, am vazut si ultimele poze cu Mihaita, ai doi baieti...de prima clasa. Sa-ti traiasca.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Neata!
Am si eu o intrebare: pt muci aposi (scuzati exprimarea academica, asa sunt eu, bivalenta: o data fac poezie, o data fac "poezie" ) fara febra, doar muci multi care dau stranut, in afara de nurofen si vibrocil ce as mai putea sa ii dau? Ma seaca problema asta cu nasul teribil, nu stie sa sufle, cu pompa e un chin asa ca somnul e intrerupt ...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Otilico, da mey, Dutzi avu dreptate...Personajul de ghicit era Davidutzu(Dama)

eu v-am citit pe diagonala...rubeola, pojar...ofofof ...noi am facut vaccinurile ..sper ca am scapat

Ad_riana, apropos, mie doctorul mi-a recomandat in mod expres sa ii fac lui David toate vaccinurile gen rubeola, pojar, varsat de vant si care mai sunt, pentru ca cei cu dermatita reactioneaza mai sensibil la respectivele boli si pot avea complicatzii mai usor decat copkii normali.

mey, cu MUCII, mie mi-a zis ORL-istul (cand avusei io problemele cu sinuzita), ca , ideal este ca ei, mucii , sa nu fie suflatzi, ci sa fie inghititi. Aa ca, sabinico, eu nu stiu daca pneumonia se face de la muci nescosi...Sau doctorul meu zise bazaconii......

Asta nu inseamna ca imi las copkilu cu mucii in vant si ii scoatem cu pompitzasi apa cu sare

vazui pe Mihaitza cu pleata...moama , avetzi ce taia la motz, Felis...
si vazui si pe fratzior - pe Silviu ...care are o mimica de genul..."las ca scot eu untul din voi!"...mey Paxelino, tot vrusei sa-ti zic...tu n-ai blitz la aparat? Prinzi niste instantanee super, dar pozele nu sunt clare, nu stiu de ce..ori le faci fara blitz, ori nu potrivesti bine aparatul, ori le scotzi in format mic si isi pierd din calitate(rezolutzie)...

acestea fiind zise inchei apoteotic: ieri am foat la coafor si mi-am tars suvitze rosii in cap

David tuseste , asta dupa ce fuse diareiat 2 zile ...ma...avea bunica-mea o vorba...ai ca ma abtzin s-o zic

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

fulguletzule, pai da, asa mi-a zis si mie dr la Sofia cand era mica, sa-i pun ser fiziologic si ea ori ii scoate ori ii inghite.

dar daca stagneaza raceala prea mult ei se mai duc si prin alte zone...ca ea are bronhiile pline si de-acolo au invadat interstitiul....ca ea a tot fost mucoasa din septembrie, o sapt da una nu, de cand cu gradi.....

raluca, ai putea sa dai ketof, e un siropel antialergic care ii opreste (pe muci).Da intreaba dr inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by fulguletz
David tuseste , asta dupa ce fuse diareiat 2 zile ...ma...avea bunica-mea o vorba...ai ca ma abtzin s-o zic

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Toate bubele rele in babei mele?!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput