Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

fetelor, promit ca de azi inainte voi fi muuuult mai activa. Va rog sa remarcati ca n-am spus "de maine"
Prin urmare...incepem cu urarile
"La multi ani!" pentru Selina Alexandra
"La multi ani!" pentru Eric Gabriel

Sa ne traiti sanatosi si fericiti, sa aveti parte de toata iubirea din lume!

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

raluca.gabriela raluca, biancuta nu prea bea ceai ca nu-i dau. Asta din cauza ca am fost mai de mult la o dr. pediatra care printre altele mi-a zis ca n-am de ce sa-i dau ceiut la copil daca e sanatos. Si asta pt ca ceaiul da anemie (asa zicea). Cica daca-i constipata sa-i dau ceai de musetel, daca face moale de menta, in rest daca n-are copilul nimic la ce sa-i dau ceai?! Pt sete...apa!Si intr-adevar apa bea...da eu as vrea sa reusesc sa-i dau cumva suc de fructe.

Ana si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Edy bea zilnic cca. 400 ml de ceai. Apa nu-i prea place.Isi ia singurel biberonul cu ceai si bea. Il fac fara zahar.

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Alexia mea nu stie ce este ala ceai, n-a baut in viata ei nici un strop de ceai.In general ceaiul impiedica absorbtia mineralelor,fierului, etc. Asa stiu eu, asa am facut, si credeti-ma ca nu plange dupa ceai. In schimb bea lapte la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

E doua dimineata si afara ninge... anul trecut a nins prima data in ziua in care am avut-o pe Maria in salon cu mine. Maria e pt mine ca prima ninsoare: mirare, bucurie, minune, alb, incredibil, curat, pretutindeni, Craciun, dorinta, cadou, liniste, desavarsire, implinire.
E doua dimineata si eu ma mir cu lacrimi pana in barbie de ce inseamna pentru mine Maria mea...
Si e prima data cand ma indragostesc de iarna. Pentru ca mi-a adus-o pe Maria.

Noapte buna.

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

FRUMOS SPUS.
M-a luat cu frisoane pe sira spinarii.
M-am logat numai ca sa te laud.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Ce spuneti,nu-i bine sa bea ceai???Eu stiam ca-i sanatos ceaiul.Ma rog,fiecare face cum crede ca-i mai bine.

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

nuuu madachan, nu zice nimeni nici ca-i bine nici ca-i rau, doar stii tu..."cate bordee, atatea obicee"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by ad_rianna

avem vesti noi: BIANCA ARE RUBEOLA!!!!... si sunt tare necajita cand o vad asa trista si apatica. nu-mi amintesc a mai avut cineva? nu stiu la ce sa ma astept si voiam sa stiu alti copilasi cum au suportat. se pare ca urmeaza si tudor dupa ea. e dubla bucuria mea, dar si grijile duble...offf

felis mi se pare mie sau mihai arata din ce in ce mai bine! pare atat de linistit si de fericit.

bianca si tudor (03.11.2004)

vai, vai, am mai intrat si eu sa vad ce mai faceti, sa va mai urez la multi ani, si ce vad...

adriana, SIGUR-SIGUR e rubeola? nu stiu daca stii, dar si ioachim a fost diagnosticat la fel, numai ca nu a fost rubeola (i-au facut analizele de sange)

voua v-a iesit la sange sau doar asa, dupa petele exterioare?

ca si noi am avut toate simptomele, si, de fapt, a fost febra de 3 zile!

multa sanatate tutror!

mami de ileana si ioachim

gandacelu' drag stai sa vezi cum a fost la noi: face fata 3 zile la rand febra 39.5 dar numai seara si eu am crezut ca e de la dinti. a 4-a zi am dus-o la medic si doctora mea nu era, era alta de la ea de la cabinet si cica are rosu in gat. i-am aratat ca avea ceva bubitze pe burtica si a zis ca e de l;a transpiratie. in concluzie mi-a dat sa-i dau fetei ospamox-antibiotic, nurofen, si la nevoie supozitor de novocalmin. bianca insa deja nu mai facea febra insa avea in continuare ochisorii de parca plangea. a doua zi dimineata cand am dezbracat-o sa o schimb m-am speriat: toata burtica, spatele, gatul pana la guritza si urechi era cu bubitze. am imbracat-o si fuga la medic...again...cand a vazut-o doctora mea a zis ca e rubeola dar are si rosu in gat rau de tot. asa ca acum ii dau doar panadol pentru gat. mi-a mai zis ca e greu sa se puna diagnosticul de rubeola la un copil asa mic. acum eu ii multumesc lui Dumnezeu ca aproape i0-a trecut si azi a mancat putin mai bine...si......astept sa vad daca face si tudor

fulguletzu', try v-am zis ce mult va iubesc. imi plac de mor "galele"...si mai ales notitzele voastre. mey dar ce aveti cu clujenii? ca nu mai e funar primar

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

ad_rianna, sa-ti povestesc cum a fost cand am dat noi de rubeola. Mai exact ea peste noi, ca sa nu mai amintesc ca ne-a amanat concediul, etc, etc. In fine, Alexia a avut exact aceleasi simptome despre care ai amintit si tu, putina temperatura, nu mare, am zis ca-i de la dinti, oricum era nesemnificativa. Si ochisorii rosii, dar...a mea chiar era si maraita pentru ca a adus-o tat'su la mine la servici si era obosita pt. ca in vizite nu doarme...e mare.(cica)
Facuse si bubite in jurul gatului,am zis ca e de la caldura si transpiratie. Booon. A doua zi ce sa zic, plina de bubite rosii, fuga la medic ne da trimitere la contagioase. Acolo au chinuit-o de i-au luat sange, tra la la, au vrut sa ne interneze ca cica are amigdalita, ca e grav ca nush ce. Am refuzat pe raspunderea mea, ne-am intors la dr de familie care mi-a confirmat rubeola, si mi-a explicat ca nush ce ganglioni sau altele pe acolo prin gat se umfla si se rosesc chiar de la rubeola. Noi am facut alternativ si tratament pentru alergie c-am zis ca cine stie. Asta e povestea noastra. Dupa 5 zile eram pe plaja la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

despre pojar eu stiu ca se manifesta cam cum a zis Adriana (ochii inlacrimati sunt un semn), dar ca exista in gurita pe gingii niste puncte albe, semnul lui Koplik.

la rubeola conteaza ganglionii.

Eu n-as face in ruptul capului analize la copil, doar asa ca sa stiu ce boala a avut .Pt ca sunt boli fara urmari, nu faci nimic in plus daca stii ca e una sau alta.Chinui copilu degeaba.una e sa faci analize ca sa depistezi si sa tratezi...si alta pt cultura ta generala

In alta ordine de idei...Mikimi, cum e cu aspiratorul ala nazal? Poti sa-mi mai spui odata? Sofia are pneumonie , se pare ca din cauza mucisorilor nescosi:(
nu mai reusim in nici un fel.e pe Augmentin deja.of.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput