Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Raluca gata i-am transmis baiatului ce ai zis! cert e ca s-a trezit din somn, a baut cele 30 ml din bibe si a mai savurat inca 8 minute din titi... cealalta titi ca stinga o terminase... l-am cazat in pat si acum sa vedem.
Nu are nimic in gura, un pic alb pe limba, nici in gitutz nu cred ca el suge normal, rigie cum trebuie...

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Fetelor eu am suzeta Farlin care se vede noaptea dar Alexandru nu o prea foloseste.
Codruta si Alexandru a refuzat sanul dupa ce i-am dat o masa cu lapte dar l-am lasat sa se infometeze si a fost nevoit sa accepte. Cica copiii trebuie invatati si cu bibe macar o data pe saptamana fiindca dupa varsta de 2 luni e greu sa ii mai obisnuiesti daca au papat doar san.
Ioana evita sa ii mai storci buboiul..bb al meu a avut un cosulet pe obraz si i l-am stors si a 2 zi era mult mai mare si mi-a fost teama si l-am spalat cu ceai de pelin si s-a rezolvat.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am pus 3 poze de la Vatra Dornei in albumul de 3 luni.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Marlena, sa ii dau lapte praf o data pe saptamana sau ceai? Important e sa suga se de la bibe (orice)?
Tetinele pe care Petra nu le refuza sunt cele clasice, de silicon. Cele tesite (gen Nuk) le scoate afara.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, Dinu mai face kk verde de cand ii dai lapte praf? Ca si fii-mea a facut. Si nu stiu ce sa cred: e scaun de foame sau de la fierul din lapte?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

ege, da-mi link-ul albumului (ce scrie sus in browser cind te uiti la album) si il pun pe prima pagina.
marlena, am aflat prea tirziu ca nu trebuia stors.

Am fost cu fata la spital, vroiau sa ne interneze dar am fugit. Trebuie sa-i faca anestezie generala si incizie sa-i socata puroiul. Dormim acasa, si mergem miine dimineata la cutzit. Nu stiu cit ne tine internate, sper sa imi dea drumul pina seara.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Vad ca si la mine au inceput sa mai sece izvoarele ...

Am avut 2 zile de cosmar , mai ales dupa-amiaza ,cind nu mai avea ce sa suga saracul Tudor .Trebuia sa traga de nu stiu cite ori pina sa inghita o data .Si urlete ... Am incercat sa ii dau completare dar nu vrea biberon deloc , i-am dat cu seringa , dar juma de lapte l-a dat afara .Si nici nu dormea klumea

Aseara am cumparat Galactogil si astept rezultatele .In plus am recurs si la uscatorul de par ca sa doarma in timp ce mie mi se reface "stocul" . Pina la ora asta strategia mea a dat rezultate .

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Aoleu Ioana multa bafta miine si alta data tineti miinile acasa! Eu zic ca nu o sa stati mult miine in spital dar oricum mi-e mila de Miruna!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Codruta , ti-am trimis un PM cu o intrebare .

Fug la Tudor

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bafta maine Ioana ..nici eu nu am crezut ca poate fi asa grava stoarcerea unei bubite.
Codruta stiu ca orice (ceai, lapte).

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput