Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mi-a adus maica-mea 2 recipiente mici de plastic, au un bat inauntru dar au si ca un gel ceva, hm. Cica sa-i iau de pe un pampers, din citeva locuri diferite. Nu mai miroase kk a acru, cum a zis mama lu' jadi, si de aia ii fac analiza.

maddy, eu ii fac baie o data la 2 zile. De obicei pe la 7 jumate - 8, dar nu avem ora fixa. Doarme mult noaptea, se trezeste pentru mincare doar o data.
marlena, succes la dr miine!

Vad ca rivanolul tinut la buboi da rezultate, se aduna puroiul; nu cred ca scapam de cutzit miine, dar macar este un dr chirurg care cik e mai grijuliu.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Miflore uite tocmai am terminat o criza de sughit fara sa apelam la lamaie. I-am dat antidotul preferat: titi si a avut acelasi efect.
Roxy, si a mea are mereu buzele uscate insa nu cred ca e de la lipsa umezelii ci de la faptul ca de multe ori respira pe gura.

Azi am fost la prima noastra plimbare !!!! Spre surprinderea mea nu numai ca nu a adormit ci s-a marait cat am stat pe banca. Cand mergeam ii placea (am dus-o in brate ca carutu' e prea greu de carat pe scari) - se balansa ca in burta la mama.
Acum am adus-o, am hranit-o si in continuare maraie.

Kid multumesc de raspuns. In mod normal eu sunt mare iubitoare de animale, insa de cand cu sarcina m-am transformat insa pana la urma cred ca o sa cedez si o sa o las pe Nuka la mama.

Am si eu o intrebare: fata mea mananca de la san, oboseste, adoarme iar peste un sfert, 30 de minute se trezeste si vrea iar mancare: fie ii dau tot san fie lapte praf. Problema e nu isi strica stomacelul asa?

SofiasiIrinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Tangerine, eu stau prin floreasca, mai in capat. Poate mai incolo, cand mai creste fata mea ne vedem pe la parcul circului. am impresia ca e pe la mijloc. depinde in ce parte a teiului stai

SofiasiIrinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sofia, ai incercat sa o pui la tine pe burta dupa cele 30 de minute? intr-o noapte(dupa ce ii dadeam si la 30 de min tzitzi)am facut figura asta si a dormit motata 6 ore....inutil sa spun ca nu-mi mai simteam membrele.

stiu ca se spune ca ii strica stomacelu..da uite ce-a sfatuit-o negreasa pe Doruletz, da copilului de cate ori cere, in 2 luni se regleaza.

baiiiiii, tre sa ma las de net.

scuze ca m-am bagat aici la voi, da de cand cu mamicile de noi-dec2004 tot ma hlizesc pe la bb mici:))se vede treaba ca tre sa mai fac unu:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

eu intru mai rar zilele astea ca am o gramada de treaba, avem botezul sambata.
pentru fetele care isi fak probleme ca e post eu am rezolvat problema asa: am intrebat cine tine post si am comandat la restaurant meniuri de post si zau ca suna tare apetisant ....hehehe.
IOANA ma bucur ca ati scapat fara incizie.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Codruta, body cu mineca scurta 60g , cu mineca lunga 80g cu pampers numarul 3 inclus.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Ia daca tot sint pe aici, pauza 5 minute ca sa schimb capitolul ca e rindul meu

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62142" target="_blank">aici .

Mergi la inceput