Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io una astept gradinita , Kim stie de ce

Roxanaz - mi-am facut teste si de toate, oboseala cronica suprapusa cu munca la pc. Dar in halu` asta sa fiu epuizata, ma mir, desi simt cateodata ca nu mai pot, dar trebe. Iar Patrick e taaare frumos, ochii aia perfecti !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ioana, io acum am vazut ca esti din iasi...
roxana, vazut sudezeu` de ieri, pupici
editez, da` ia uitati-va ca am ajuns la 2000 de postari destepte, vb lui iren, ce drequ oi fi debitat...
Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Vazut poze cu Stefi si cu Mielu si cu Giulia! Fromoase fete!
Carmen, nu vb de funie (aka muci)! Cred ca Vicu citi pe forum si se gandi ca el nu avu de multisor astfel de kestii, asa ca aseara ma congratula cu neshte lumanari si o maraiala...
Si apropo de dansuri tribale: pe Vicu nu-l mai las dezbracat in baie inainte de a-l baga in cada ca are bucuria de a face de toate pe gresia din baie dupa care face ce l-a invatat bona, adica sterge... cu mana si dup-aia tipa la mine ca e murdar pe maini
Marcela, gradinitza e super, dar sunt 2 lucruri care ma incomodeaza: pozitia (prea departe) si programul (se suprapune fix cu al meu (9 - 17.30).

O zi buna tuturor!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

"Neata!

Fetelor,azi iar am avut sentimentul ala ca -mi sunteti tare draaaaaaagi!!!!!!!!!!

Nicole,acusi incep serviciul,in ianuarie....

Da,mi-am adus aminte ce vroiam sa va spun...poate voi stiati...din ianuarie nu mai plateste societatea la care lucrati indemnizatia ci se face cerere la primarie,sau o porcarie de genul asta ,iar pt.femeile care si lucreaza se dau doar 3 milioane in loc de 8.Ati inteles?Adica daca nu lucrezi ,iei 8,daca si lucrezi iei salariul + 3 mil.

Eu m-am bucurat...oricum imi promisesera ca-mi dau mai multi bani,iar acu' o sa fie cu 3 mil mai multi...Bine nu neaparat pt.bani m-am hotarat sa incep,ci pt.ca ...ooo..e tare complicat ...maica-mea nu mai poate(ea e tot farmacist ) sa faca fata..varsta(zice ea),oboseste repede ,are nevoie de mine intr-un cuvant,iar eu m-am lasart impresionata ,plus ca m-au momit cu bani si alte chestii si am zis ca ma duc ..Ati inteles ceva?

Va las ca vine ora de mancare...

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simona, si noua ne e drag de tine. si eu cred ca iti va fi foarte bine la munca....ai vazut ce zicea si Marcela. alta viata...si nici nu stii cand trece ziua. daca se poate spune, la ce farmacie o sa lucrezi?
Carmen, la multe postari destepte inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Da,Roxi,dar o sa mai timp de altceva?Adica de-ale casei?Ca se lucreaza si sambata si duminica ,nu-s decat vreo doua zile libere pe luna..Eee asta a fost o intrebare retorica.....

P.S. bona hraneste copilul,eu stau si tastez...viata de boier...

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hai ca vorbim in acelasi timp. pai timp.....o sa ai cat avem noi toate care muncim. adica....seara dupa ce adoarme pitaku sau cand il pasezi la tati in timp ce tu gatesti. ce sa faci? da io tot zic ca e mai bine decat acasa.....suta la suta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

'neata!

Am intrat sa va salutam,fugim afara ca-i soooaaaree!
Pupici,vorbim dupa-amiaza.

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

andreea - la alexandra in camera este un pat de o persoana, lipit de perete, care pe o laterala este "aparat" de un patut de bb mic, iar la picioare are servanta cu hainute. asa ca este loc si pentru mine si este sigur pentru ea.
baby boom - cu alaptatul ce sa zic... eu lipsesc 9 ore pe zi de acasa, timp in care lia papa mancare si lapte praf (nestle junior). de seara si pana dimineata avem si noi program de bebei mici, se trezeste cam la 3h, uneori la 4h si foarte rar doarme cate 5-6 ore legate. m-am tot gandit sa o intarc (din motive pur egoiste, ca mi-e foarte greu cu somnul asta fragmentat), dar inca nu m-am hotarat. timpul ma cam preseaza, ca ar trebui sa o intarc pana la gradi, dar cand o vad cum se bucura de tzitzi si cum ma pupa de bucurie ca o las sa suga... nu ma lasa inima.

ati vazut ce soare e afara? asa as pleca in parc cu bb...

o zi frumoasa tuturor!

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

roxana, nu garantez, ceri prea mult de la mine
vrabiuto, da` mai poti? ca pentru mine chestia cu alaptatu` pe la un an devine corvoada, sincer...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput