Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (132)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetelor. Ieri nu am mai scris nimic pe aici. Nu de alta, dar am inghetat pe la aeroport asteptandu-l pe Duracell al Oliviei. Hei Olivia, unde e marmota. Ca ai spus ca daca ma mai plang de insomnii mi-l trimiti. si eu ce m-am gandit, asa, okay, si am plecat la aeroport. Glumeam, dar sincer v-am citit , dar nu aveam nici o noutate sa va spun.
Mama si ce am mai inghetat, caci la noi de ieri a venit iarna, cu -7 pana la -10 grade, si a si fulguit usor.Si voi spuneti ca e soare la voi. Ia trimite-ti un pic si aici.
In primul rand FELICITARI ANDREA si OANA.
Roxi multa sanatate.
Apropo de gradinita, mai fetele cat castigati voi in tara de vi se pare un pret rezonabil 250 euro. Eu recunosc ca daca aduni cheltuielile lor, e un pret decent, dar totusi e mare. Nu trebuie sa-mi raspundeti. Eu ma gandesc ca eu daca ramaneam in tara, ca lector nu aveam mai mult de 250-300 dolari salariu.
Adela, imi pare rau ptr Mitzi a ta, sper sa se faca bine.
Pupici la gasca.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

He,he....Duracell ne tine si pe noi in priza...si azi noapte ii spuneam ca-l trimit la Chicago...si mi-a spus ca ne mai terorizeaza putin pe noi ..si apoi vine si pe la tine:)
Asa frig este? He,he...noi doua parca sintem in tari diferite ..eu ma plingeam mai sus..ca-i prea cald :)
Eu daca ramineam in tara...aveam acum 175$/luna...sa mai comentez? Din acest motiv ..citeodata mi se pune pata cind sint injurati unii medici....pentru ca nu vreau sa generalizez situatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

in primul rand vreau sa multumesc fetelor care au fost alaturi de mine in perioada asta. azi am fost prima zi la munca, plecat la 7 am ajuns la 6 acasa, terminata de oboseala si topita de dor. mi s-a parut groaznic de obositor si de lung, dar sper sa ma obisnnuiesc cat de curand.
sa va pun si niste poze noi, sa vedeti ce moaca mai are piticul meu, ca eu nu prea apar pe acolo. maine iar la munca, noroc ca joia viitoare e sarbatoare si am liber. iuhuhuhu!
la multi ani lui matei
felicitari andreei si oanei pt examen, sanatate copilasilor si mamicilor bolnave, curaj marcelei la intarcat...
am vazut poze, pe giulia, matei, stefi...si...nu mai stiu, sunt prea ametita sa functionez ca lumea, sper sa am mai mult timp in we. ma duc sa stau si eu cu piticul meu care ma cam ignora...
va pup si mi-e dor deja de zilele cand ma intretineam cu voi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=/b671

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Continuati aici (cap 133)http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62171

Mergi la inceput