Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

cumnata mea a facut cezariana. nu ca a vrut ea, ci pentru ca era bebe pus aiurea. dar acum este fff bine, nu a avut probleme deloc cu cezariana. si daca ar mai fi sa nasca odata tot cezariana ar face

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

De acord cu voi fetilii....ceziariana numai la nevoi.

Eu vorbesc in cunostinta de cauza: din cauza unui accident petrecut cand eram foarte mica, am fost (si din pacate inca mai sunt) nevoita sa fac foarte de operatii. Cred ca pot sa numar vreo 10-15.
Va spun sigur ca nu sunt placute. E drept ca dormi si nu simti nimic in timpul operatiei (sau esti traza, depinde de tipul anesteziei).
Cand incepi sa-ti revii insa...se schimba lucrurile.
De la anestezia generala vomiti si ti-e groaznic de rau.
De la rahie (injectia in coloana) pate sa te doara capul si o luna.
Orice taietura pe burta doare ca naiba oricum ai sta. Nici sa razi, plangi, tusesti, stranuti nu mai poti ca lumea.
Plus ca raman cicatrici de care nu mai scapi.

Nasterea normala doare atunci dar pe urma iti revii si poti sa-ti reiei viata in scurt timp.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

una din nasele mele a nascut doi copii,amandoi prin cezariana. Si nu pt ca era necesar, ci pt ca asa a vrut ea. Dupa ce l-a nascut pe David, cel micut si dulce, a doiua zi se plimba deja prin salon, iar cele care au nascut in aceeasi zi cu ea, dar natural au zacut chiar si trei zile in pat. Eu cred ca refacerea dupa operatie depinde si de organism.
O prietena a nascut natural, dar au taiat-o putin. Taietura a fost facut stramb, si acum, dupa 4 luni de la nastere inca mai are durericand sta pe scaun.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Mai ce dicutii cu privire la nastere...am vazut si eu diverse emisiuni cu teme medicale unde se discuta despre nasterea naturala ca fiind cea recomandata...dar imi mentin ideea ca nu poti spune acum cum vei face atunci...ci doar cand vei fi in situatia respectiva vei putea spune si hotara cum e mai bine! Acum putem doar presupune!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doamne fetelor dragi, ce discutie am creat aici.
poate ne muta moderatorii la Odiseea sarcini...

Daca totul merge ok, voi naste natural cu epidurala, bebele e in pozitie de la 28 sapt., sper sa ramana tot asa, sa nu fie prea marisor si sa decurga totul bine.
Dupa o cezariana, te simti mai rau urmatoarele zile, si o operatie e operatie, taietura e acolo si asa va ramane.
E la moda cu cezariana, dar eu sunt tanara, fara probleme si n-am de ce sa fac cezariana.
Oricum epidurala te scuteste de toate durerile din timpul travaliului, asa ca... ma bucur ca s-a inventat.

Data pe cand trebuie sa vina Marcollino e 12 ianuarie 2006, dar parca as vrea mai repede, ca dr. meu dupa sarbatori merge in concediu si as vrea sa nasc cu el. Dar cum o vrea D-zeu.

gio si bb Marco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu am ultimele 2 vertebre strambe(am cazut in fund la patinaj). deci nu trebuie sa stau sa ma gandesc cum sa nasc. cezariana sigur, ca altfel sunt 2 variante: cand iese bebe imi misca vertebrele si pot sa fac complicatii, sau se ranescte el/ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

A propos de cezariana si nasterea normala. Nasha'mea trebuia sa nasca anul trecut, in august. La fel, speriata toata de nasterea normala, ceruse, in mod special, cezariana - care se face numai cu acordul sefului de sectie, daca nu exista vreun alt motiv medical. In fine, s-a agitat toata pentru a obtine aprobarea asta incepand cu luna a VI-a de sarcina. Toate bune si frumoase, pana a intrat in 8 luni , cand a nascut in juma de ora . Si fara cezariana, si fara medicul ei (plecase-n concediu, saracu, stia ca mai are o luna pana naste) . Si-a revenit relativ repede dupa nastere, a trecut un an jumate de-atunci, dar s-a jurat ca a doua oara n-o sa se mai intample.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Nu stiu ce se intampla, dar de cand mi-am activat adresa de mail pe forum primesc tot felul de mesaje virusate. Sunt in format zip si au atasat ceva, dar nu am fost curioasa sa vad ce anume. Ati patit si voi asa ceva?
Norocul meu e ca am antivirus bun pe calculator.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Neata! Mi-a inghetat sufletelul in dimineata asta.

Apropo de verighete , eu le voi face pe comanda la bijutierul nostru. Aveti dreptate cu modelele de la Cocor si Unirea. Comune si fara sa imi spuna nimic. Mie mi s-au parut interesante acelea care se numesc anti stress cu 2 inele unul peste altul.

DIn astea ne-am luat noi. Sunt din aur galben si alb si isi merita numele de anti-stress Noua ne plac pentru ca pe inelul din aur alb au un model...nedefinit

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Bhei frate azi chiar ca nu am facut nimic la servicel... m-am gasit cu o colega sa vorbim despre sarbatorile de iarna ...
io pun atatea oua la cozonac...cum faci tu sarmalele ...iti cumperi brad de craciun...si parca vreau sa vina mai repede sarbatorile astea desi stiu ca o sa muncesc la "mancaruri" pana nu mai pot

Mergi la inceput