Ecografie

Ecografie | Autor: diciu

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tututor...

Ma gandeam daca ma puteti ajuta cu un sfat....trebuie sa fac o ecografie abdominala si nu stiu un ecograf bun si un medic care sa faca ecografia cum trebuie....pe unde am mai fost...mi-a fost facuta la repezeala....ma gandeam sa ma programez la Medsana...dar poate voi stiti si alte optiuni daca ati mai facut si prin alte parti...

Va multumesc

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Eu am facut 2 ecografii de sarcina la Sanador si am fost foarte multumita de doctor, de aparat si de conditii. Doar ca am asteptat cam mult peste ora la care eram programata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Buna! Iti recomand o doctorita super-se numeste Popescu Gabriela, e expert cu doctorat in radiodiagnostic. O gasesti la Policlinica cu Plata nr. 3 din Serban Voda (Cutitul de Argint). Au doppler, eu am facut o ec. anul trecut acolo, a iesit la fel cu cea facuta acum la o clinica de lux.
Costa anul trecut 700.000. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Anda,am facut saptamana trecuta o ecografie si-s extrem de incantata.Este un cabinet nou cu o ecografista fff buna in bransa.
Cabinetul are ecograf 2, 3, 4 D si se fac tot felul de ecografii.E pe langa Pta Rosetti.Ca preturi..era o lista lunga.Stiu doar ca eco a mea de 6 saptamani pt. care mi-a dat si un cd cu bataile de inima si vreo 3 poze a fost 1 milion.
Daca vrei adrese exacta si numele ecografistei da-mi un PM ca acum nu-ti pot spune caci am uitat pliantul in masina.

Irinuca 7+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

D-na Dr. Popescu Gabriela de la Policlinica cu Plata Nr.3 - foarte buna profesionista si tare dragutza.Si nu costa atat de scump ca la alte policlinici particulare. Am trimis-o in iunie si pe bona lui Cristi (avea o piatra mare la fiere) si a costat-o 500.000 ecografia pt. abdomen superior. Poate s-a mai scumpit intre timp, iti dau nr. de telefon de acolo: 3365503.
Stiu ca D-na Popescu este luni dupa amiaza si joi dimineata.
Sanatate
Ingrid si Cristi 2 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Revin..cu mii de scuze ca am gresit cifra. Costa de fapt 350.000, dar eu uitasem c-am facut de fapt doua (eco genital si eco mamar). Intr-adevar, e fff. buna...Am facut doua eco vaginale intre timp la Mediplus (1.050.000) si am avut acelasi rezultat, aceleasi rezultate la masuratori!
In concluzie, o recomand cu mare caldura1!

Mergi la inceput