Copilasi de oct-noi-dec 2003 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

LA MULTI ANI YAEL CLARA!!!

LA MULTI ANI ANDRA!!!

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani!

Paulacu Paul 33+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Neata fetelor!

mey, oficial tre sa va anunt ca Mariuca de cateva zile face pishu si kk la wc, cu colacel mic, pt poponetzul ei, chestia este ca inca nu se cere, doar o pun eu dimineata, la pranz si seara... imediat face cate ceva acolo...e asa mandra de ea!

hai, va pup si sa aveti un we insorit si frumos!

ps. Ileana, sa-ti traiasca mica finutza! LA MULTI ANI!!! petrecere frumoasa

Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Bey ce m-am distrat! "Noroc ca exista pampersi si pt adulti...o sa-i pun pana se va insura...." asa si eu, cred ca o iau pe urmele lui pagurshimag Iar nu mai vrea, se piteste, inchide usa la dormitor si zice un NU categoric.
Uki, mama felicitari ca ati rezolvat problema. Fetitele 1 punct!
Cu vorbitul ne-a zapacit si pe noi, aseara am schimbat - am cantat Old Mac Donald have a farm, IAIAOOOO!! Va dati seama ce iese1 Fiecare pe limba lui, mai bagam si Taranul e pe Camp, o schimbam dupa aia cu Twinkle Twinkle, un pic de Hokey-Pokey, un intreg repertoriu. Cantaret il face mama, ca frumos e , voce are.... Scuze ca m-am laudat atat, dar s-avem si noi un punct!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna tuturor!!!!
Dupa absenta indelungata, revin si eu in jurul vostrul!
Am implinit si noi 2 anisori!!!!!!!!
Azi sarbatorim acasa, mai avem putin si apar si primii invitati!
Am sarbatorit si la cresa cu tort si suc. Am niste poze in album, dar majoritatea sunt dupa petrecere, mai mult la joaca.
Sa va povestesc si despre Alex.
Suferim si noi de prea multa alergatura, tipete, plansete, batutul din picioare, trasul de palme, si cel mai enervant de cuvantul "TACI", pe care mi-l arunca la fiecare pas. Pur si simplu imi inchide gura, cu tupeu!
De pampers am scapat difinitiv, de vreo 2 luni. Face la wc, are un colac cu scara, si se duce si singur cateodata, dar de mai multe ori ma anunta ca vrea pipi sau kk. La fel si afara.
De mancat, manaca, dar vrea mereu singur, nici sa nu vada ca vreau sa-i dau ceva cu lingurita. Si il las asa, sa manance ce vrea si cat vrea. Asta acasa, sambata si duminica, ca in rest e la cresa si acolo, l-am vazut personal, cum mananca, de aceea nici nu-mi fac griji.
In rest, il regasesc in fiecare copil de aici, in fiecare poveste. Parca sunt trasi la xerox.
Gata, deocamdata, ca ar trebui sa apara lumea!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Multumim de complimente....da' stiti ca desenele "frumoase" le-a facut mami, iar mazgaliturile apartin lui cretulici...nu ?

A participat la realizarea minunatei opere de arta...dar in calitate de asistent al "mainii principale"
M-am bucurat mai mult decat ea, in viitor (pana ne paraseste lenea asta...si schimbam si noi tapetul mult incercat de catel si copil ) vom imbunatatii simtitor peisajul in camera ei cu alte capodopere. Speram sa putem conta si pe talentul lui tati si al unor prieteni de-ai Isabelitei.
Sa vedeti atunci poze.... or sa va doara ochii nu alta Yael multumim. Ce putine pozici ai pus, pe junior nici nu-l prea vad. Ce mare s-a facut....propun sa traim de doua ori acelasi an ca sa ne bucuram mai mult timp de bebelucii astia frumosi.
Cand mai faci rost de ceva timp sa ne mai povestesti....cum a fost vacanta, cum sunt copiii, cum e la gradi, cum e bebe....de toate.
Eu oricum am o mareeee slabiciune pt Yael, asa ca abia astept sa povestesti de ea.
La multi ani ! Sa fi sanatoasa si super fericita alaturi de familia ta. Iti doresc....toti ce-ti doresti tu.
Deci Yael s-a nascut de ziua ta.....ce cadou.....super. Ce dulce, chiar ca special.
Uki....felicitariiiii feeeeeliiiciiitaaariiiiiiiii......
ei ce zici ?
Carmen...multam tare. o sa ma uit maine ca iar ma apuca dimineata la calculator. Cum e domne impiedicat baiatul meu ? A ?
Ia vezi ce zici de el, ca ma iau de tine. E cel mai smecherici dintre toti baietii...daaaa?
Zi-mi si mie de care zici mai exact, ca si amiga Isabel are probleme de genul asta
Paula sanatate, ca-i mai buna decat toate. Nu cumva i se trage de la antigripal. Ca am tot auzit variante...zic si eu.
Pupam puiutul si ii trimitem un zambetel.
Alina...m-am uitat de trei ori la pozele voastre...am zis ca-s obosita rau...ca fac vreo confuzie....m-am holbat.....m-am intors la pozele de la un anisor si ceva... nu pot sa cred cat de mult a crescut si cat de mult s-a schimbat.
Parca-i alt copil. Mai crede cineva asa ? Sa va traiasca blondinul cu ochi albastrii, e dulce foc.
Si ce veselie era acolo....ce dulcei trebuie sa fie. Cred ca se distreza de n-au treaba, da' tantiile din poza cum stau cu psihicul ?
Ca-s toata un zambet cand ma gandesc la cum se joaca, cum vorbesc ei acolo...sunt atat de dulci si de frumosi.
Dar cand ma gandesc la masa, nani, olite...plansete...si toate cele...
Manuela....succes cu bona. E destul de delicata problema, sper sa gasiti repede o tanti buna pt puiutul vostru.
Cateodata va invidiez pe voi, mamicile...relaxate si normale ca sa zic asa.
Am ajuns la concluzia ca sunt cam paranoica. Serios. Pana acum nu s-a nascut omul in care sa am incredere deplina. Si pe tati il stresez cand ramane cu Isabel. Si nici nu va zic ce idei minunate imi trec prin scafarlie, ca va schimbati parerea despre mine
Cu siguranta ca atunci cand voi fi nevoita sa o duc la gradi sau sa o las cu cineva...o sa ma relaxez.
Chiar imi zicea sotul meu azi (in leg cu ceva asemanator) ca ma stresez cateva luni , iar cand vine momentul cheie...ma pocneste o relaxare de parca nu s-ar intampla nimic.
Ma uitam la ea zilele trecute...ce mare e. Nu mai e bebelusa mea, e o fetita deja. Una mititca, dar fetita. Eu tot ca o bebe o vad.
In rest, suntem bine. Nu avem noutati.
E haioasa papusica, dupa ce deseneaza ceva vine repede cu foaia la noi : " umuosssss " ( frumos ) si noi repede "vaiiii, ce frumosssss".
Pleaca si o ia de la capat..cam la fiecare doua linii.
Orice face mai interesant "mami, veziii ?"
E o smecherica si jumatate. Ca sa-i dau voie sa ma deseneze cu pixul sau sa ma ciupeasca cu foarfeca de decupat ( nu cumparati asa ceva de pe acum...ascultati-ma pe mine ) sau tot felul de prostioare pe care stie ca nu are voie sa le faca..vine si ma pupa inainte.
Odata mami pupata....copilul are voie. E fffff clar in capsorul ei.
La fel si cu scosul limbii. Daca scoate limba la cineva inseamna ca il place, daca scoate si el limba la ea....prieteni buni sunt. Asta e semn de prietenie la ea.
A perfectionat vorbitul la telefon, atunci cand telefonul e tinut cu obrazul.
Cred ca e stangace....foloseste extrem de rar deapta.
Nu prea ma mai altoieste, cred ca a trecut perioada asta. Vedem ce urmeaza.
Am observat ca se joaca numai cu papusile dezbracate....nu am idee de ce Cat au haine pe ele, nu prezinta nici cel mai mic interes.Astea sunt asa...cateva noutati si observatii. Ca sa aveti ce citi luni la serviciu, la o cafea
ma duc la nani, ca am terminat cu insomniile. Acum mi-e somn tot timpul....mi-am revenit !!!!!
O luna nu am dormit mai mult de 3 ore pe noapte. Nu stiu ce a fost. A trecut de pe o zi pe alta.
Mai voiam sa va povestesc ceva....era important.
Dar am uitat. Poate-mi amintesc maine si ....va zic.
Noapte buna copiilor si placuta parintilor
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Woawww, sunt impresionata.
Am scris, nu gluma. Cititi o bucata azi, alta maine....pana miercuri terminati
M-a luat valul.....Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Supermami, ce bine ca ai scris, eu am citit azi la cafea...

noi cu desenatul n-avem voie decat pe hartie, ca mamaie nu prea ne lasa altfel...desi ne-ar place!

pt ce m-ai felicitat? sau nu pe mine?
ca daca e pt wc... sa stii ca din pacate nu cere, face numai cand o pun eu, ce ma oftic, si n-am scapat de pampersi deloc, folosim 3/zi...si voi?

si eu am observat ce mult s-a schimbat Alex al Alinei, un adevarat cavaler
v-ati distrat frumos ieri? povesteste-ne, stii ca urmam si noi luna viitoare si vream sa stim de la voi ce si cum, sa facem si noi petreceri!

azi e frumos afara, vreo 12 grade... voi ce faceti? pe unde umblati?... ca eu m-as tot duce...

Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu cred, daca ar fi fost ar fi mai grav. Am banuieli de unde este, la centru vin si copii bolnavi si cum e foarte pofticioasa si cere ...cred ca a luat de pe un biscuite, grisina...un mic virus, ma tin eu de ea si ii trece. Nu-i dau voie sa manance dar se tine scai de copil si se uita de parca....ar fi miere.

Paulacu Paul 34+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Uki,hai sa-ti spun cum am procedat noi cu olita,poate reusiti si voi.
Inca de cand avea 1 an eu am inceput sa o pun pe Julia la olita,sa se obisnuiasca,cateva zile am stat si am urmarit cam la ce perioada face si atunci o puneam,tot de atunci nu prea foloseam pampers ziua.
Daca facea pe ea o schimbam imediat,nu o lasam uda deloc,oricum nu statea nici ea.
Din vara ea a mai inceput sa mai spuna cand facea.
Toata vara a stat in curte fara pampers,de multe ori spunea dar facea imediat,de multe ori facea si venea cu chilotei in mana si imi spunea ca a facut pisu.Si in parc cand plecam tot fara pampers ne duceam si o puneam acolo sa faca.
In ultimele luni cand mai facea pe ea(2-3 ori pe zi) ii spuneam ca m-am suparat pe ea si nu mai vorbesc ca nu mi-a spus ca face pisu si ca nu a facut la olita si ca or sa rada toti copii de ea ca e fata mare si face pisu pe ea.
Cand facea la olita o aplaudam,ii spuneam bravo si o pupam.
Acum avem o luna de cand nu mai face deloc pe ea,dimineata cand se scoala isi da pampersul jos si fuge la olita.
Uki,nu ii mai pune ziua pampers,las-o fara,urmareste cam la ce intreval face pisu o zi si de a 2-a zi pune-o la olita,explica-i ca trebuie sa faca acolo,eu ii spuneam ca mamy e mare si face la wc iar ea e mai mica si face tot la wc dar la unul mai mic(olita),cand face pe ea schimb-o sau cel mult las-o uda cateva minute,sa nu o certi,doar sa-i explici mereu ca nu e frumos sa faca pisu pe ea.
Trebuie sa ai rabdare cateva saptamani si o sa vezi ca o sa reusiti,dar ziua fara pampers deloc.
Va tin pumnii si va pupic!

Mergi la inceput