Mamici de mai-iunie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
cypocs spune:
JULY_G, maine il intreb pe al meu dr. si iti spun de vit A si E.
cANDIDA o tratatam dupa ureche ca sigur asta e...si nici nu mai vreau acum VALVE RECI.De fapt ma omoara dr.daca afla ca cineva si-a permis sa "ma caute "pe acolo .
La eco apare uneori putin mai mare varsta , dar din experienta de la prima nastere cam dupa aia nasti .AM AUZIT CA 5%DINTRE FEMEI NASC LA TERMEN!
Am intrebat daca mai sta cineva la pat
14 
ALIA
ama_kaly spune:
Amonar asa ne-a zis la eco de morfologie fetala.acum speram sa ramana baietel pana la sfarsit.bineinteles ca o sa mai fac eco la 20sapt facem eco 4d si o speram sa-i vedem mai bine "cocoselul" ca baietel ne-am dorit si se pare ca Dumnezeu ne implineste visul! july_g pai vezi ca dak gandesti optimist totul se rezolva mult mai repede?ia sa vezi cum o sa vii tu mai repede decat ne asteptam la noi cu vestea cea mare!!ca doar ai loc de onoare aici pe listuta drept mamica aspiranta,bineinteles ca ramai printre noi!Carmen Cita bine ai venit la noi!!sarcina usoara si bebel sanatos si frumos!!
inaioana eu n-am pus paie pe foc..dar hai mai lasa nervii si supararea si tu ca zau nu-i face bine lu' bebe..suntem insarcinate si e normal sa mai avem pititci pe creier
cateodata dar hai sa nu ne certam ca aici nu e loc pt cearta la asta m-am referit nu ca te-am trimis in alta parte!daca altii nu ne inteleg ca nu stiu starile prin care trecem noi stim si tocmai noi ne luam la harta una cu alta?zau ca nu merita! Pace?
Va pupic fetelor!!eu sunt cam suparata..am avut o zi grea si cred ca ma bag la somnic..
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
16+ si
Seby
carminabulina spune:
Buna seara fetelor si bun venit mamicii Carmen!
Face vreuna dintre voi gimnastica sau merge la inot?
Si mai am o intrebare: am tot intalnit pe aici pe site, nu numai la topicul nostru, mamici care spunea: imi este greata, vomit dar sunt bucuroasa ca in felul asta stiu ca bebe e acolo si este bine. Intrebarea ar fi de unde vine siguranta asta ca din cate stiu eu cu cat sarcina este mai toxica si cu cat organismul mamei accepta mai greu "intrusul"
cu atat starile de greata sunt mai lungi si mai violente. Acum daca voi aveti vreo informatie concreta care sa combata ceea ce am spus eu va rog frumos sa-mi spuneti. Eu stiu ca nu e bine sa-ti fie rau oricat de gravida ai fi, ci doar un pic acolo dimineata la trezire....
Va pup si ...
astept pareri.
13+
carminabulina spune:
*mamici care spun sau spuneau si nu "mamici care spunea".
Scuze de greseala dar se mai intampla.
13+
carminabulina spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45524, vizitati acest topic! Va promit ca o sa va distrati dar in acelasi timp va veti si pregati pentru ceea ce va urma.
CamiM spune:
Salutare fete frumoase!! Mama, mama dar ce productive sunteti ...de cate ori intru am ce citi!! bravo!!
fetelor nu stiu ce mama ma-sii se intampla ca iar am racit si de data asta rau de tot asa ca de vineri seara bolesc incontinuu cu febra ( nu super mare ce e drept dar..) durere de gat si tuse si rau.. ce mai .Apoi ieri mi-am luat un sirop de tuse pe care mi-l recomandase medicul si dupa prima inghititura la cateva minute am facut o reactie alergica asa de urata de l-am speriat pe al meu sot..saracul era cu telefonul in mana gata sa sune 911 , intr-un final mi-am revenit dar m-am simtit rau mai toata ziua. In plus ca sa nu cumva sa cred ca scap asa usor azi eram in autobuz si era sa intre in noi un camion..zau sper sa se termine cu chestiile astea curand ca nu mai pot.
Acum normal sunt super speriata sper ca bebe este ok la el in camaruta!! si mai am doua saptamani pana la urmatoarea vizita la doctor.. offff
Cami 14+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
shoricutza spune:
Buna seara la toate burticile!
Sa-mi fie iertata absenta dar de sambata ma lupt cu o durere de cap infernala. Cel putin ieri am crezut ca mor .... cred ca am vomitat de 20 de ori (nu mai puteam nici sa respir!!!) si cu durerea de cap va inchipuiti ce distractie a fost ... Rezultatul a fost ca am slabit un kg. Deci bine spunea pe aici cineva ca pot sa apara durerile de cap la un moment dat. Sper sa fiu singura si sa nu se mai chinuie nimeni.
Vad ca voi ati fost super harnicutze si ati umplut o gramada de paginutze dar am fost cumintica si am recuperat.
july_g ma bucur tare mult ca te-ai recuperat asa de repede!! Psihicul tau sanatos si puternic face minuni ptr organismul tau! Sunt convinsa ca luna viitoare o sa vii cu vestea cea buna. Asa ca spor la 
Am vazut ca ati dezbatut indelung problema care ma rodea pe mine legata de alimentele interzise pe timpul sarcinii. Eu una am hotarat sa nu risc si sa nu pap nimic care ar putea sa-i faca rau lui bb. In felul asta elimin si un stres in plus (ca imi fac oricum destule griji)... Concesie o sa fac intr-adevar la sarmalutze si ciorbitza de perisoare, care asa cum spunea cineva, fiind bine fierte nu vad cum ar putea sa faca rau.
Sunt si eu de acord ca nu trebuie sa mergem pe ideea ca daca mamele noastre mancau de toate trebuie sa facem si noi la fel. Este f adevarat ce pe vremea aceea nu se cunosteau inca riscurile consumului anumitor alimente asupra sarcinii. Eu si Magg am vrut doar sa subliniem ca mamele nostre erau mult mai putzin stresate din punctul asta de vedere in timp ce noi mai avem un pic si o luam razna
(din fericire pentru ele cumva).
Carmen bine ai venit la noi si sarcina usoara!
LYLY809 si eu am facut azi icre de stiuca! si am baut si un pic de berica la ele ca tare reusita era combinatzia
Va pup pe toate si va urez somnic usor.
11+
inaioana spune:
Shoricutza, berea nu e "aliment interzis"? Hihihi! Ca acuma iti tinem o prelegere despre sindromul alcoolic fetal...![]()
Cami, imi pare rau pentru tine. Si eu am fost racita acum 2 sapt dar fara febra. Acum ma stresez, ca a racit iar fiica-mea si mi-e teama sa n-o iau de la capat
Carmina, chestia cu greatza e cam asa : ti-e greatza de la progesteronul in exces care insa are rolul ca il tine pe bb acolo, adik e mult mai putin probabil sa ai avort spontan.De exemplu celor cu iminentza de avort, li se dau hormoni (progesteron) ca sa nu piarda sarcina.Cand iti trec gretzurile, inseamna ca placenta s-a format de tot si nu ti se mai otraveste corpul cu furtuni de hormoni. Fiecare organism reactioneaza diferit la atata hormoneala, de aici diferentezele intre gretzuri ca intensitate si durata.Am fost cat de cat coerenta (ca e cam tarziu!
?
Ama, exact! Pace!
Ioana
14 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
florypop spune:
Neatza fetele!!
Nu am mai scris nimic dar v-am citit zilnic. Am asteptat ziua ecografiei sa vad daca e bine sufletelul mic. Ieri am fost la eco si ......SUNTEM BINE!!!
Am ascultat inimioara (are 182 bpm), ne-a masurat si ne-a dat vitamine. In concluzie se pare ca de data asta totul merge bine.
Amonar sa ne treceti si pe noi pe listuta cu date complete please.
DPN: 27.06.2006. Se pare ca vom fi printre ultimii de la aceasta categorie dar sa fim noi sanatosi.
Va pup,
Flory
8+ si
Andrei