Mamici de mai-iunie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Buna sa va fie ziua, fetelor.
Bun venit celor noi. Felicitari si sa fie intr-un ceas bun.
Nu ma pot abtine sa nu remarc din nou ce harnicute sinteti voi acum.
Legat de eco, poze, ... cred ca noi avem un mare noroc. Inca de la prima consultatie (6 sapt si ceva) dr. ne-a dat un CD cu filmulet.Pe acelasi CD inregistreaza cite ceva de la fiecare eco. Asa putem revedea acasa cu lux de amanunte imagini care sa ne bucure. Masuratori si alte cele, degeaba ni le da, ca nu prea stim ce sa facem cu ele. Are ea o arhiva si face comparatie de la o consultatie la alta.
Legat de haine la bb, noi inca nu am demarat proiectul, dar nu cred ca vom tine cont de vorbele din popor. Daca stai sa te gindesti de cite ai nevoie, pentru a creea confortul corespunzator unui nou venit pe lume, cred ca e indicat sa te apuci din vreme, nu sa bati magazinele stresat in ultimul ceas. Atunci sigur uiti ceva si te stresezi si mai rau.Ca sa nu mai vorbim de distribuirea costurilor in timp. Cred ca momentul nasterii iti stoarce buzunarul asa ca ...
Continuati asa, vesele si bine dispuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Cred ca de la prea mult stat pe scaun si de la prea mult somn. Nu fac nici un fel de efort avand in vedere ca am munca de birou si acasa toata lumea are grija de mine.

Speram sa treaca si sa fie totul bine.

Pupici,

Flory 8+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Giulia, esti asa o curajoasa... auzi, prima sarcina din cel putin trei... Sper ca eu sa o duc macar pe asta la bun sfarsit
11+ ( bebik 9+)

http://ticker.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060604/k/b220/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Gabi, am vazut ca are memorie buna. Am rams uitmita cand am vazut ca asistenta a tinut minte o mamica care fusese pacienta doctoritei acum 3 ani(eu nu as tine minte). Doamna insotea alta mamica si nu a apucat sa se aseze pe scaun ca a intrebat-o asistenta daca a fost pacienta acum 3 ani. Daca vrei sa mergi trebuie sa-ti faci programare cu 2-3 saptamani inainte(nu stiu cum era ultima data cand ai fost la ea) - pt. prima e necesar acest termen, ca e ocupata, pt. urmatoarele vizite - nu. Daca vrei nr. de tel de la cabinet(Medis) spune. Eco nu sunt scumpe, pana acum au fost 500 iar de acum 600, nu stiu cat sunt cele din lunile mai burticoase Inregistrare pe caseta video: nu stiu, ca intrebasem o data asistenta si mi-a spus ca nu se poate. Poate daca mergi tu sa-l filmezi pe strumf

july_g bafta la scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

DARRIA cand eram insarcinata cu Rares mi-a inregistrat doua eco pe caseta, dar atunci avea alt aparat.
Numarul de telefon il am si eu si stiu ca programarile se fac cu mult inainte, eu in februarie am fost ultima data si am vazut ca acum are ecograf cu sonda, cu ala mi-a facut si mie atunci eco.
Oricum eu am mare incredere in tot ce spune ea....si am recomandat-o la multi si nu mi-a spus nimeni ca nu ar fi multumiti. Ce mi-a placut a fost faptul ca povestea o veche pacienta de a ei, in spital, ca ea nascuse deja de 2 ori cu doctorita (era o femeie simpla de la tara) si a venit de acasa si a asistat-o. Si la mine in spital venea de doua ori pe zi si ma intreba cum ma simt....si asta fara sa fi dat nimic, in afara de plata consultatiei si a ecografului la cabinet la ea. Oricum e o dulce doctorita, pacat ca e asa departe de mine.

12s6z Rares Petru 3ani4luni

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Se vorbea pe aici zilele trecute de catina....parca: eu mi-am facut singura sirop de catina. Am cules din gradina de la bunica si am pus in trei sticlute de tedi fructele....in doua am pus cu zahar si in una cu miere.
Ieri am luat sticlutele, cea cu mere a tinut cel mai bine, cele cu zahar dadeau sa "fiarba". Le-am pus in strecuratoare si leam pisat cu lingurita sa scot tot din fructe, am mai adaugat miere ca era siropul tare acrisor....si am bagat la frigider.

Am inceput de azi sa iau cate o gura in fiecare dimineata....sa vad daca il conving si pe Rares....ar fi excelent.

12s6z Rares Petru 3ani4luni

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor, harnicutelor!

Iar ati scris de nu va mai ajung! Pt un nou capitol va invit aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62026

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Gabi25, eu eram cu catina, varianta cu miere, si iau in fiecare dimineata 1-2 lingurite pe stomacul gol. Are foarte multe vitamine. Putem sa incurajam toate gravidele sa ia asa ceva.
Lyly 11+

http://ticker.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060604/k/b220/preg.png

Mergi la inceput