Nazdravani de aug -sept 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Io n-am mai ajuns, m-as fi dus daca nu aveam nici o veste, ca mi-e destul de greu s-o tund de-acasa.
Am sa incerc sa merg pe la ea, dar cred ca abia sambata. Aveti idee care-s orele de vizita? Voi cum ati reusit sa intrati, ca inteleg ca taticul a stat p-afara?

Tati de Andrei si Iris, da-ne si noua mai multe detalii, ce fac fetele?

zgatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Roisin - orele de vizita sunt 15-18 in timpul saptamanii, cred ca la fel e si in wee dar nu stiu exact. Pana sambata Cristina spera sa fie acasa !!!
Noi am intrat doar la et.2 la maternitate, am stat mai mult cu Cristi nu am vazut-o pe Cristina ca era deja in sala de nasteri si nu a mai putut iesi. Si Cristi o vedea doar cand iesea ea pe hol, nu lasa pe nimeni in salile de nastere propriu-zise.

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Felicitari,Cristina, sa va bucurati de iris mult dorita si asteptata. Acuma sane impartasesti din experienta ta de mamica de fetita:).

Drajele mele, de abia acum mi-am gasit timp sa stau si eu la taclale cu voi. Sa va povestesc despre cum a fost in Hawaii.

Drmul cu avionul pina acolo a fost 5 ore. greu cu Emma care are o energie debordanta. Da jos 10 persoane si ea tot nu cade lata. Diana e un copil model, nu zice nici pis:). Vremea a fost f. misto, apa calda, mincare buna. Emma a cam facut greva foamei, dar nici eu nu m-am strofocat prea mult, ca nu am vrut sa imi stric concediul. Am lasat-o sa faca ce vrea dpdv al mincarii. Din pacate joi seara a facut febra si atinut-o tot asa pina luni. Febra mai mult seara si noaptea. Ziua era OK. S-a balacit in apa, i-a placut mult sa se joace cu nisip, am fost la un show (luau se cheama) si a luat lectii de hula dance:), adica s-au dus adulti si copii pe scena (am luat-o si eu pe ea:) si au luat lectii de la dansatori. Am facut pe mine de ris cum imita ea miscariel. problema a fost dupa ce am coborit de pe scena, ca tot vroia sa se duca peste dansatori sa danseze:). Pare-mi-se ca ii place sa fie in centrul atentiei:). Ne-am facut tatuaje, ne-am dat in canoe, am baut, mincat. Cel mai mult au incintat-o autobuzele, ca ea nu a mers niciodata pina acum.

Plaja mai mult decit beton, in ultime 2 zile au fost ceva valuri, dar tot a fost misto. %50 din turisti erau japonezi innebuniti dupa cumparaturi de lucruri scumpe gen Cartier, Feragamo, Gucci, Dior etc. Urite japonezele, dar elegante. Mi-a placut de ele. Alex mai mlt de nota 5 nu le dadea:)).

Belila asta a mea e geloasa. Vrea sa o piste pe Diana si sa dea in ea. Ma enervez de mor. A zgiriat-o in Hawaii destul de tare pe picior. Mi-a fost mila de Diana.

Cel mai greu ne-a fost sa plecam dimineata din camera la plaja (ne lua cite o ora sa fim gata) si sa facem dus toti 4 dupa ce veneam de la plaja (ne lua o ora juma). Normal ca eu eram ultima care intram la dus. Nasparleala era cu imbaiatul Emmei care trebuia facut sub dus, chestie pe care Emma o ura. Intr-o zi ne-am prapadit pe noi de ris. Tati a bagat-o sub dus, eu eram cu sapunitul. A inceput sa urle la noi pe rind. Intii tatu, apoi mamalica:) si, cind a vazut ca nimeni nu ii sare in ajutor, ba mai rau:), a inceput sa o strige pe Diana ...Bulichiiiiiiii. Frate, ne stilceste intr-un hal fara de hal. Tatu, tatic, mamalis, mamalica, matu, machis, malis (astea cu MA sint eu), Bulichi, Bulis, bubulis, Butis etc, nu imi mai vine acum in minte. Are fata o imaginatie extraordinara:).

Emma e de o seriozitate nemaipomenita. Nu ar zimbi unui strain nici sa o pici cu ceara. Diana e la polul opus. Intr-o zi se apropie 2 negre de ele sa le vada (erau in carut). Una ii zimbeste Emmei, mindra se uita sictirita la ea si intoarce capul ingretosata, apoi femeia se uita la Diana care era toata numai un zimbet si rinjet. Zice cucoana: she is the jolly one:)). Exact, dom'le, la poluri opuse. Intr-o zi mi-a crescut inima cit o piine. Niste japonezi au tinut mortis sa le-o dam pe Diana sa faca poze cu ea. Intii ta-su a fost cam retinut, apoi a acceptat:).

La intoarcere in avion, din 5 ore, Emma a zbierta si facut scandal 3. Eram innebuniti, mai ales Alex pe care a cazut ghinionul, ca eu o tineam pe Diana care adormise in brate. Cuminte copil Diana. La banda cu bagaje, trece o cucoana care ii zice lui barbat-su si arata spre Emma: this is the screaming baby:)). Alex le zice abatut: it's difficult for us, too.

Nu va zic ce chin acum la intoarcere sa o fac din nou sa adoarma in pat la ea. Vad ca aseara s-a trezit numai o data si nu a trebuit sa stau linga ea sa adoarma, iar acum la prinz pur si simplu am plecat din camera si a adormit fara probleme. Smechera stie care din noi 2 e fraierul. Stie ca ta-su e slab de tot si cedeaza la plinsete si scnadal. Aseara il lua pe ta-su de mina sa mearga cu ea la mami. Asta pisat tot in pantaloni de bucurie ca vrea fi-sa la nani cu el, dar apoi i-am explicat eu care ce si cum e treaba. Azi noapte il striga tot pe ta-su care se apucase sa imi spuna sa o iau din camera. Atit i-a trebuit lui Belila sa il auda pe ta-su. Pina nu m-am ratoit la ea nu a tacut. Si merge f bine chestia cu m&m sub perna ca biscuitii nu aveau succes. Ma distreaza tare sa o vad cum cauta bomboanele de la pitici sub perna:).

Febra a facut-o de la ear infection, i-a dat amoxicilina. Sa vedeti razboi cu ea cind vine vorba sa ii dau solutia care, de altfel, are gust de guma de mestecat si e f. buna. Dar nu suporta, dom'le, sa ii bagi nica pe git. Diana chiar se si linge pe botic dupa ce ii dau tylenol. A luat si ea raceala de la Emma si tuseste ca un magar. Noroc ca nu des, dar destul d enaspa ca sa ma ingrijoreze si sa ma faca sa ma duc cu ea la clinica. Mi-a fost frica sa nu aiba ceva la plamini ca hiriia cind respira. Totul e OK. Mai naspa a fost cu Emma care mai ca ar fi vrut sa s eratoiasca la dr:). Are o boala cu tipatul si uitatul urit la copiin special baietei si barbati. Chiar se ridica si incarut si ar sari si la bataie.

De citeva zile o vad ca se musca si sebate singura cind e nervoasa. Ta-su ingrijorat ca fi-sanu e nromala ca are prea multi nervi:). Pai, frate, cu cine vrea el sa semene Emma ca nici eu si nici el nu sintem intruchiparea rabdarii si calmului.

Diana, pina acum:), e un copil tare bun. Imi amintesc ca si Emma era cam la fel la virsta asta. E dragastoasa, ii place sa fie pupacita, iar eu mor sa o iubesc ca e tare pufoasa. Intr-o zi mi-a prins fata cu labutele picioarelor si m-am topit toata. Are 8.200 kg acum, maninca bine, nu face mofturi, e zimbareata tot timpul, doarme f. bine. Ma mai trezeste noaptea pentru mincare, dar ea e mic copil pe linga Emma care ma trezste si de 4 ori. Cica ea vrea papa (stie ca nu o las sa moara de foame si o iau sa ii dau mincare), dar m-am prins ca spune minciuni si ca, de fapt, nu vrea papa in mijlocul noptii, ci atentie:).

Daca o vizitati pe Cristina, pupati-o si din partea mea, si pe ea si pe Iris.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Cristina, va pupam dulce pe amandoua, sa fie fetita sanatoasa!

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Iris bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa si norocoasa!!!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bun venit pe lume, scumpica si muuult dorita IRIS !

Felicitari mamicii ei foarte curajoase !

Daniela (27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Cristina,

Multe, multe felicitari! Am primit vestea cea mare pe messanger. Am vazut-o pe micuta Iris, e o dulceata, o minune de fetita. Ma bucur sincer pentru tine, pentru voi.
Pupici lui Andrei si spune-i ca de acum inainte are un rol foarte mare, trebuie sa aiba grija de micuta lui surioara

va pupam pe toti si felicitari inca o data pentru nasterea lui Iris, careia ii uram bine a venit!

Ancuta si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Felicitari Cristina!
Multi, multi pupici!
Sa va traiasca papusica si sa creasca mare si frumoasa!
Ce parere are Andrei despre surioara lui?
Felicia si Alex

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Iris, bine ai venit pe lume! Cristina felicitari! Va pup pe toti!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

FELICITARI Cristina!

Sa traiasca IRIS, sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume! Pupici de la David!
Multe sanatate si refacere rapida pentru tine!

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput