Barbatii prefera blondele?!
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
cum sa reziste barbatii la www.strangecosmos.com/images/content/106632.jpg" target="_blank">asa ceva ??? sau la www.cynthialea.com/wallpapers/pinksexy1280.jpg" target="_blank">bunaciunea asta ???
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
cum sa reziste barbatii la www.strangecosmos.com/images/content/106632.jpg" target="_blank">asa ceva ???sau la www.cynthialea.com/wallpapers/pinksexy1280.jpg" target="_blank">bunaciunea asta ???
Ramonikasi pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
Da-ne exemple nesiliconate, te rugam frumos. Dar la fata is frumoase, nu zic nu.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
lena spune:
cipcipcip...uite aici o femeie deosebita dupa gustul meu, frumoasa, desteapta, talentata, rafinata, frantuzoaica si nu mai este tinerica, dar tot asa bine arata: lady deneuve
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rayuela/Rayuela.jpg)
Rayuela spune:
muama lena ,mi-ai inchis gura inainte sa o deschid,taman ma pregateam sa zic ca Marilyn Monroe si Brigitte Bardot sint brunete la origine,si tu imi vii cu Catherine Deneuve,splendida femeie!!
1-0 pentru tine!
hmmm,da nici cu Monica Belluci nu mi-e rusine
Elena si
mademoiselle Amelie-Boubou
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nepotzica/nepotzica.jpg)
nepotzica spune:
ce sa spun, daca as fi barbat as prefera blondele dintr-un singur motiv: parul de pe corp. Nu cred ca mi-ar place o bruneta cu mustatza sau par negru pe mana, eventual si cu bratari deasupra
probabil ca unii dintre ei prefera blondele ca sunt mai putzin paroase pe corp, stiu si eu??????!!!ca alta diferenta intre blonde si brunete nu vaz
nu radeti, ca am vazut destule brunete paralele cu epilatul, or vrea sa para mai "focoso-paroase"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
Nepotzica eu sunt o bruneta fericita - adica am mai mult puf pe corp, decolorat si ala...
J
Jocelyn spune:
Mai, eu am observat ca barbatii prefera femeile . Femeile intelegatoare. Sigure pe ele. Care au farmec. Care le fac complimentele pe care le asteapta. Care sunt destepte si optimiste. Dar vorbesc despre un anume tip de barbati in acest caz....
Sa spui ca barbatii prefera blondele e ca si cum ai spune ca soarecii prefera cascavalul simplu in loc de cascaval afumat de exemplu
O generalizare bazata pe nimic, inutila
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
denizel spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Mai, eu am observat ca barbatii prefera femeile. Femeile intelegatoare. Sigure pe ele. Care au farmec. Care le fac complimentele pe care le asteapta. Care sunt destepte si optimiste.
Of!!! Cum am sa ma descurc io cu toti???
![](alcool.gif)
Jocelyn, frumoasa pledoarie!
![](floare.gif)
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Mai, eu am observat ca barbatii prefera femeile. Femeile intelegatoare. Sigure pe ele. Care au farmec. Care le fac complimentele pe care le asteapta. Care sunt destepte si optimiste. Dar vorbesc despre un anume tip de barbati in acest caz....
Sa spui ca barbatii prefera blondele e ca si cum ai spune ca soarecii prefera cascavalul simplu in loc de cascaval afumat de exemplu
O generalizare bazata pe nimic, inutila
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Sint de acord, dar ai uitat un lucru: Barbatii prefera femeile frumoase. E dovedit stiintific
![](icon_smile_big.gif)
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005