Barbatii prefera blondele?!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cum sa reziste barbatii la www.strangecosmos.com/images/content/106632.jpg" target="_blank">asa ceva ??? sau la www.cynthialea.com/wallpapers/pinksexy1280.jpg" target="_blank">bunaciunea asta ???

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

cum sa reziste barbatii la www.strangecosmos.com/images/content/106632.jpg" target="_blank">asa ceva ??? sau la www.cynthialea.com/wallpapers/pinksexy1280.jpg" target="_blank">bunaciunea asta ???

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Da-ne exemple nesiliconate, te rugam frumos. Dar la fata is frumoase, nu zic nu.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

cipcipcip...uite aici o femeie deosebita dupa gustul meu, frumoasa, desteapta, talentata, rafinata, frantuzoaica si nu mai este tinerica, dar tot asa bine arata: lady deneuve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

muama lena ,mi-ai inchis gura inainte sa o deschid,taman ma pregateam sa zic ca Marilyn Monroe si Brigitte Bardot sint brunete la origine,si tu imi vii cu Catherine Deneuve,splendida femeie!!
1-0 pentru tine!
hmmm,da nici cu Monica Belluci nu mi-e rusine

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

ce sa spun, daca as fi barbat as prefera blondele dintr-un singur motiv: parul de pe corp. Nu cred ca mi-ar place o bruneta cu mustatza sau par negru pe mana, eventual si cu bratari deasupra

probabil ca unii dintre ei prefera blondele ca sunt mai putzin paroase pe corp, stiu si eu??????!!!ca alta diferenta intre blonde si brunete nu vaz

nu radeti, ca am vazut destule brunete paralele cu epilatul, or vrea sa para mai "focoso-paroase"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Nepotzica eu sunt o bruneta fericita - adica am mai mult puf pe corp, decolorat si ala...
J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Mai, eu am observat ca barbatii prefera femeile . Femeile intelegatoare. Sigure pe ele. Care au farmec. Care le fac complimentele pe care le asteapta. Care sunt destepte si optimiste. Dar vorbesc despre un anume tip de barbati in acest caz....

Sa spui ca barbatii prefera blondele e ca si cum ai spune ca soarecii prefera cascavalul simplu in loc de cascaval afumat de exemplu
O generalizare bazata pe nimic, inutila

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn

Mai, eu am observat ca barbatii prefera femeile . Femeile intelegatoare. Sigure pe ele. Care au farmec. Care le fac complimentele pe care le asteapta. Care sunt destepte si optimiste.

Of!!! Cum am sa ma descurc io cu toti???
Jocelyn, frumoasa pledoarie!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn

Mai, eu am observat ca barbatii prefera femeile . Femeile intelegatoare. Sigure pe ele. Care au farmec. Care le fac complimentele pe care le asteapta. Care sunt destepte si optimiste. Dar vorbesc despre un anume tip de barbati in acest caz....

Sa spui ca barbatii prefera blondele e ca si cum ai spune ca soarecii prefera cascavalul simplu in loc de cascaval afumat de exemplu
O generalizare bazata pe nimic, inutila

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Sint de acord, dar ai uitat un lucru: Barbatii prefera femeile frumoase. E dovedit stiintific ca barbatii sint mult mai mult atrasi de estetic, in primul rind, iar ca sa descopere personalitatea unei femei trebuie sa fie atrasi de exterior. Cine sustine altceva vorbeste prostii. Chiar si cind este vorba de o femeie mai putin frumoasa in sensul clasic, barbatul trebuie sa se simta ATRAS de ea, altfel nu ajunge nici un IQ de 200 sau mai stiu eu ce personalitate fascinanta. Din pacate asta-i realitatea.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Jocelyn 1-0! Un raspuns competent.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput