Cura cu elixir din fructe de soc
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
Azi e ziua 3 de cand iau elixirul si deja vad ca pofta de mancare a a scazut simtitor.
Familia mea
Razvan
Eftimie C. spune:
Ce elixir e asta? De unde il luati si cat costa?Cat se tine cura si cam cat de grav e cu iesitul afara? Se impaca cu ceaiul verde pe care-l beau eu?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
asi spune:
E elixir din fructe de soc si o sticla costa 16-17ron.
Mai sus e modul de administrare.
La mine e nosrmal deocamdata ci iesitul afara.Dar pofta de mancare a scazut.
cait spune:
Eu am tinut o cura cu ceai de soc si a avut efecte.stiu k socul e bun pt slabit indiferent de cum e folosit.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
cornelia_laura spune:
asi, mi-am amintit ca inainte de nunta cand tineam regim am baut mult ceai de soc si sa sti ca avea efect si e si foarte placut la gust. Mie ceaiul nu-mi dadea probleme cu stomacul, era diuretic(dar nu exagerat) si imi potolea mult pofta de dulce.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
asi spune:
Azi e si mai bine ca ieri.Nu mi-e decat sete si foame dat nu mai mananc mai mult de 2 mese.
Familia mea
Razvan
marrina spune:
Eu am tinut cura asta de dezintoxicare, inclusiv fara carne, margarina, sucuri artificiale 37 de zile. In afara de adevarate senzatii de betie la doza de 7 lingurite nimic... Trebuia sa beau cate o inghititura mica, sa ma plimb prin casa si iar sa mai iau o gurita... Sper sa ma fi dezintoxicat 

marrina
KUKI spune:
Si eu tin cura asta, am ajuns deja la cele 7 lingurite si ce-i drept ma cam ametesc asa pentru vreo ora. Nu m-as incumeta de exemplu sa ma urc la volan dupa ce mi-am luat "doza". Chiar asa, daca mi-ar pune vreun politist fiola, oare s-ar inverzi ? In schimb, desi nu simt ca as fi slabit vreun pic, intr-adevar nu mai am probleme cu constipatia si ma simt parca mai bine, mai calma si mai plina de energie.
Iulia
mama lia spune:
si eu am incercat sa o tin si sincer nu prea avit efect...doar ca ma ametea de cap dimineata....
Christel spune:
Si eu tin cura asta( nu mananc carne), am ajuns la 7 lingurite, ce pot sa spun e ca inca nu am slabit, dar parca ma simt mai usoara, a mai scazut un pic burtica, sa vedem dupa inca 3 saptamani rezultatul.