Cura cu elixir din fructe de soc

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Azi e ziua 3 de cand iau elixirul si deja vad ca pofta de mancare a a scazut simtitor.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ce elixir e asta? De unde il luati si cat costa?Cat se tine cura si cam cat de grav e cu iesitul afara? Se impaca cu ceaiul verde pe care-l beau eu?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

E elixir din fructe de soc si o sticla costa 16-17ron.
Mai sus e modul de administrare.
La mine e nosrmal deocamdata ci iesitul afara.Dar pofta de mancare a scazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu am tinut o cura cu ceai de soc si a avut efecte.stiu k socul e bun pt slabit indiferent de cum e folosit.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

asi, mi-am amintit ca inainte de nunta cand tineam regim am baut mult ceai de soc si sa sti ca avea efect si e si foarte placut la gust. Mie ceaiul nu-mi dadea probleme cu stomacul, era diuretic(dar nu exagerat) si imi potolea mult pofta de dulce.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Azi e si mai bine ca ieri.Nu mi-e decat sete si foame dat nu mai mananc mai mult de 2 mese.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Eu am tinut cura asta de dezintoxicare, inclusiv fara carne, margarina, sucuri artificiale 37 de zile. In afara de adevarate senzatii de betie la doza de 7 lingurite nimic... Trebuia sa beau cate o inghititura mica, sa ma plimb prin casa si iar sa mai iau o gurita... Sper sa ma fi dezintoxicat

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Si eu tin cura asta, am ajuns deja la cele 7 lingurite si ce-i drept ma cam ametesc asa pentru vreo ora. Nu m-as incumeta de exemplu sa ma urc la volan dupa ce mi-am luat "doza". Chiar asa, daca mi-ar pune vreun politist fiola, oare s-ar inverzi ? In schimb, desi nu simt ca as fi slabit vreun pic, intr-adevar nu mai am probleme cu constipatia si ma simt parca mai bine, mai calma si mai plina de energie.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

si eu am incercat sa o tin si sincer nu prea avit efect...doar ca ma ametea de cap dimineata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si eu tin cura asta( nu mananc carne), am ajuns la 7 lingurite, ce pot sa spun e ca inca nu am slabit, dar parca ma simt mai usoara, a mai scazut un pic burtica, sa vedem dupa inca 3 saptamani rezultatul.

Mergi la inceput