Ce gatim azi (19)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
lena spune:
azi am facut spaghettini carbonara, cu pui, paprika si ciuperci.
ca desert: compot de piersici asta de la borcan evident.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamini spune:
placinta cu carne de elan si ciuperci de padure. si salata de ridichi negre cu ulei si otet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Ciorba de legume
Piure de spanac
Mamini,uau,cu carne de elan?ce gust are?cat despre ciuperci de padure mi-ai adus aminte de ghebeanu asta nu am mincat...
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
slakje spune:
haha, carne de Elan? Fain, valentina nu-ti fa griji ca si noi mancam destula carne de cal de ex, si credem ca-i de vita sau porc, probabil ca si cu gusturile, tot pe acolo o fii.
Azi musaca cu carne de vita (desi am vazut la TV o emisiune in care cica s-au facut analize si in multe mostre de carne de vita din celebre supermarkturi si macelarii era de fapt carne de cal, ponny, ce-o fii fost, haha, deci si la case mari tot un drac), ciorba de salata verde cu putina afumatura si smantana.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
ponny,o fi ponei Alina!te pomenesti ca am mincat si io bagat in cine stie ce salam,fel de fel de carnuri...
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
tocanita de ceapa cu carne de pui si ciorba de pui
olgutza vreau si eu reteta de ciuperci cu smantana si kaizer
NU MAI PUN POZE PE FORUM CA MAI NOU APARI PRIN REVISTE
slakje spune:
Bine Vali, acum in salam, nu poate, SIGUR ai mancat, asta-i chestie stiuta, nici o problema, nu ma oripileaza deloc fiindca stiu de mult ca cele mai bune salamuri si produse de mezelarie is facute din carne de cal, da sa cumperi carne tocata de cal si pe ea sa scrie carne de vita, asta-io cam nasol.
Sau cica in loc de carne de vita au descoperit ca era jumi juma: cal cu porc sau ceva de genu asta, iti dai seama ce nasol moment pt musulmani de ex, hahaha, manca musulmanii pe Ghitza si habar nu au, hahaha, nasol.
mamini spune:
Vali, aici se maninca f mult carne de ren( mai ales in nord, unde sunt crescatoriile). e f buna, mai ales daca e bine gatita. dar se maninca si carne de elan, cind e sezon de vinatoare( sau se fac licitatii cind loveste cineva cu masina cite unul- ceea ce se intimpla mult in perioada asta cind e intuneric devreme si animalele trec drumul, besmetice)- asta ca orice carne de vinat, nu e asa de buna, e destul de tare si de pretentioasa la gatit. eu nu cumpar, am primit o punguta cu carne de elan tocata si la fel si niste ciuperci de padure ff bune- niste pilniute care cresc printre licheni( toamna asta nu am fost la cules ca am bebe mic), dar anul trecut am dat si eu o tura de padure si mi-am pus citeva kg la congelator. combinatia vinat-ciuperci de padure da fffff bine, mai ales la placinta.
la inceput am fost reticenta, dar am zis sa incerc si..a fost f bun. si in fond, vorba Alinei, ce de cai si magari om fi mincat fara sa stim...
oricum, renul e bun, daca ai ocazia sa maninci undeva ca lumea, merita.
M
slakje spune:
"combinatia vinat-ciuperci de padure da fffff bine, mai ales la placinta."
suna foarte bine intr-adevar