Am intrat in 38 sapt si de 2 sapt nu ma mai ingras

Am intrat in 38 sapt si de 2 sapt nu ma mai ingras | Autor: anduta78

Link direct la acest mesaj

Buna mamici destepte.
Am intrat in 38 sapt pana acum m-am ingrasat 16 kg dar arat normal nu e groaznic chiar daca suna......
De 2 sapt nu m-am mai ingrasat de loc e normal.Eu mananc, nu la fel de mult, dar asta mic pitic are ce sa-si ia saracutu.
Va pup si pls spuneti-mi ce credeti e normal?

Andu s-a marita cu cel mai bun si vor avea un baietel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Eu chiar am slabit in ultima luna. E perfect normal.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Ai fost la doctor si e ingrijorat? Eu nu prea vad problema,ai luat deja 16 kg,mi se pare ok,eu am luat 15 kg,si nu ma cantaream saptamanal ca sa vad daca am mai luat sau nu in greutate.Relaxeaza-te!!! Vei avea un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Mie chiar imi spusese doctorul dinainte sa nu ma sperii daca pe la 37 de saptamni incep sa slabesc...eheheeee mi-as fi dorit eu sa slabesc mancand avand in vedere ca luasem 25 kg...dar nu am slabit.Avand in vedere ca doctorul m-a atentionat,...inseamna ca este stiut ca multe dintre femei stacneaza sau slabesc.
Stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Apai io am luat constant in greutate mai toata sarcina, spre disperarea mea, in total 18kg, desi medicul ma linistea ca n-o sa cresc asa tot timpul. Iar spre sfarsitul sarcinii nu prea stiu ce s-a mai intamplat, ma cantaream foarte rar pentru ca ... nu mai vedeam cantarul de burta . Daca era cineva prin preajma sa-mi spuna cat arata bine, daca nu, nu.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61690" target="_blank"> Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

anduta, sa-ti spun cum a fost la mine: primele 3 luni si ultimele 2 luni din sarcina nu am pus absolut nici un gram pe mine, desi burta a crescut mereu. Medicul mi-a spus ca bebelusul creste in continuare, doar ca isi ia "mincarea" din rezervele pe care le are organismul mamei. Nu cred ca e cazul sa-ti faci griji.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralush spune:

Nu cred ca e vreo problema!Fiecare femeie are ritmul ei ca si bebele ei,unii cresc mai repede altii mai incet!Eu din saptamana 34 pana in 36 am luat cam 100 de grame!Doc a zis ca nu e nici o problema,mai ales ca bebe la 34 de saptamani avea 2972g!Eu zic sa nu intri in panica si sa ai in vedere ca suntem unice,fiecare dintre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduta78 spune:

Va multumesc mult de tot.
Serios ma speriasem!!!

Andu s-a marita cu cel mai bun si vor avea un baietel

Mergi la inceput