Am intrat in 38 sapt si de 2 sapt nu ma mai ingras
Buna mamici destepte.
Am intrat in 38 sapt pana acum m-am ingrasat 16 kg dar arat normal nu e groaznic chiar daca suna......
De 2 sapt nu m-am mai ingrasat de loc e normal.Eu mananc, nu la fel de mult, dar asta mic pitic are ce sa-si ia saracutu.
Va pup si pls spuneti-mi ce credeti e normal?
Andu s-a marita cu cel mai bun si vor avea un baietel
Raspunsuri
cipcipcip spune:
Eu chiar am slabit in ultima luna. E perfect normal.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
vladhana spune:
Ai fost la doctor si e ingrijorat? Eu nu prea vad problema,ai luat deja 16 kg,mi se pare ok,eu am luat 15 kg,si nu ma cantaream saptamanal ca sa vad daca am mai luat sau nu in greutate.Relaxeaza-te!!! Vei avea un pui sanatos!
Babisa spune:
Mie chiar imi spusese doctorul dinainte sa nu ma sperii daca pe la 37 de saptamni incep sa slabesc...eheheeee mi-as fi dorit eu sa slabesc mancand avand in vedere ca luasem 25 kg...dar nu am slabit.Avand in vedere ca doctorul m-a atentionat,...inseamna ca este stiut ca multe dintre femei stacneaza sau slabesc.
Stai linistita
aurelia1278 spune:
Apai io am luat constant in greutate mai toata sarcina, spre disperarea mea, in total 18kg, desi medicul ma linistea ca n-o sa cresc asa tot timpul. Iar spre sfarsitul sarcinii nu prea stiu ce s-a mai intamplat, ma cantaream foarte rar pentru ca ... nu mai vedeam cantarul de burta
. Daca era cineva prin preajma sa-mi spuna cat arata bine, daca nu, nu.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61690" target="_blank"> Bazar umanitar
Balbina spune:
anduta, sa-ti spun cum a fost la mine: primele 3 luni si ultimele 2 luni din sarcina nu am pus absolut nici un gram pe mine, desi burta a crescut mereu. Medicul mi-a spus ca bebelusul creste in continuare, doar ca isi ia "mincarea" din rezervele pe care le are organismul mamei. Nu cred ca e cazul sa-ti faci griji.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!![]()
Ralush spune:
Nu cred ca e vreo problema!Fiecare femeie are ritmul ei ca si bebele ei,unii cresc mai repede altii mai incet!Eu din saptamana 34 pana in 36 am luat cam 100 de grame!Doc a zis ca nu e nici o problema,mai ales ca bebe la 34 de saptamani avea 2972g!Eu zic sa nu intri in panica si sa ai in vedere ca suntem unice,fiecare dintre noi!
anduta78 spune:
Va multumesc mult de tot.
Serios ma speriasem!!!
Andu s-a marita cu cel mai bun si vor avea un baietel