Papanasi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Doamne mi-ati facut o poftaa, deja mi-am luat branzica de vaci , dulceata de afine si smantana.

Anca 28+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Uleiul trebuie sa fie foarte incins iar coca se va lipi usor de miini. ies bestiali ibtr-adevar dar nu ca aia de la restaurant din bucuresti... Cred ca aia au mai multa faina, cumva seamana ma mult cu o gogoasa decit cu ce am facut eu,,, mai multa faina si mai putina brinza...






Si mie tot aia de la carciuma imi plac, seamana cu compozitia gogosilor. Doar ca cel mai mult imi plac cei din...Predeal, de la Robinson, sau vis a vis, la Hotel Predeal...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Rufus

quote:
Originally posted by adrienne12

Uleiul trebuie sa fie foarte incins iar coca se va lipi usor de miini. ies bestiali ibtr-adevar dar nu ca aia de la restaurant din bucuresti... Cred ca aia au mai multa faina, cumva seamana ma mult cu o gogoasa decit cu ce am facut eu,,, mai multa faina si mai putina brinza...






Si mie tot aia de la carciuma imi plac, seamana cu compozitia gogosilor. Doar ca cel mai mult imi plac cei din...Predeal, de la Robinson, sau vis a vis, la Hotel Predeal...

http://community.webshots.com/user/tora97

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde



Daca as fi acum la Predeal...mi-ar place orice mancare...

Miha si Robert (18 nov 2004)



Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun


Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu ii fac prajiti( ii pun cu lingura, nu le fac nici gaura dar se maninca la fel) si sotul meu ii maninca cu miere si frisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by Rufus

quote:
Originally posted by adrienne12

Uleiul trebuie sa fie foarte incins iar coca se va lipi usor de miini. ies bestiali ibtr-adevar dar nu ca aia de la restaurant din bucuresti... Cred ca aia au mai multa faina, cumva seamana ma mult cu o gogoasa decit cu ce am facut eu,,, mai multa faina si mai putina brinza...






cei mai buni i-am mancat si eu tot in predeal...dar la restaurantul "mama maria"

Si mie tot aia de la carciuma imi plac, seamana cu compozitia gogosilor. Doar ca cel mai mult imi plac cei din...Predeal, de la Robinson, sau vis a vis, la Hotel Predeal...

http://community.webshots.com/user/tora97

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Iata cum ii fac eu:O bucata de branza de vaci, 2 linguri zahar, un plic zahar vanilinat, 2 oua si gris cat ia ca sa fie o coca potrivita, care nu se lipeste de maini.Se fac bilute cu mana uda, care se pun in apa clocotita , pana se ridica la suprafata.Se iau cu spumiera, si se pun intr-o strecuratoare la scurs.Separat prajesc pesmet in ulei (nu prea mult ulei sa nu fie gretosi), pun zahar tos, si apoi papanasaii, pe care ii tavalesc prin pesmet cu zahar. Uneori in loc de pesmet prajit am pus nuca de cocos cu zahar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Silvana am sa fac si eu reteta ta, cu crema de caramel peste, chiar maine ca e fiesta aici.
O zi buna tuturor

Mergi la inceput