mamici de ianuarie-februarie 2006 ( 64 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

CANDA_H, LA MULTI ANI, SA FII FERICITA SI SA AI PARTE DE UN AN MINUNAT SI O ZI SUPERBA!

DANIELA 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Mersi Diana de salutari, am aparut si eu pe aici, mise par interesante subiectele si folositoare. Cum spuneam in cap. trecut, multe idei mi-au venit citind informatiile voastre.
Fetelor, nu stiu ce se intampla, dar mi-e un rau de 2 zile (greatza si ameteala), dupa ce toata sarcina a fost ok, nu am vomitat pana acum. Poate fi de la lapte (?), eu beau de 1 luna aprox. 1 l/zi si ieri, si azi, mi-a venit inapoi. Plus starile astea de ameteala, ce ma apuca din ora in ora. E normal, ar trebui sa nu mai beau lapte? Mai iau si Fe de o sapt, dar atat, nici un fel de vitamine prenatale, nimic. Poate fi de la fier, si daca da, de ce acum dupa o saptamana?
Va rog sa-mi raspundeti, daca ati mai patit si voi asa ceva, ca mi-e un rau de mor...
Va pe toate si sa aveti bebei sanatosi!
Ingrid S 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata si din Spania !
Desi e ora 11, dar m-am trezit de la 9. Am dormit bine, ca de altfel si voi vad, asa ca mabucur ca suntem azi niste burtici odihnite. Am pus mancare ala cuptor , sunt curioasa cum imi iasa ca nu am mai facut friptura de genul ast acare il fac azi.
Acum plecam la biserica , vorbim pe dupa-masa.
Monica , spor la treaba , ca ziceai ca azi te apuci cu hartiile, nu ?
Maraki, tu te-ai trezit ? Sper ca ai dormit si tu bine.
Va pup pe toate

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua fetele!
Mai, mai, dar ati fost necajite rau aseara.

Va rog frumos spuneti-mi si mie cum ati facut sa aveti PM?
Caci eu nu stiu sa-l fac, vaaa rooog, vreau si euuu !

Pupici

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata burtici cu bebici

Eu m-am trezit pe la 11,a fost prima oara de cand sant gravi cand m-am culcat atat de tarziu ( la 2.00 ) si vad ca nu mi-a priit; m-am trezit des in cursul noptii si aveam greturi,stari de rau Acum iar am probleme ca nu am ce sa mananc sa imi priasca O sa ne ducem la socrela si poate gasesc pe acolo ceva bun. Fetelor am citit si eu ca este foarte bun uleiul de masline ( fiert si racit, tinut intr-o sticluta )pt. bebelusiIl puteti folosi pt. masaj, asa cum a scris si Astery,unghiutele se taie in timp ce bebe doarme
Fetelor vad ca incendierea masinilor sa extins pana in Atena Ieri pe la pranz in fata blocului socrelei a ars o masina veche venise politita din usa in usa sa puna intrebari.Ce vremuri traim
Astery plimbare placuta la manastire
Fetelor revin mai tarziu, nu am mancat absolut nimic si vad ca iar imi vine sa

pupici, duminica placuta

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Aaa si in ca o chestie si tineti cont de ea:
Nu mai dormiti/odihniti pe spate prea mult timp, nu va mai ajunge sangele la creier pt oxigenarea lui si pe deasupra mai puneti si perne sub cap, pai chiar ca nu se mai oxigeneaza creierasul nostru.
Nu vreau sa supar pe mine dar nu va simtiti ametite cand incercati sa va miscati?

Buna chestia cu manusile.
Nu va mai luati dupa toate babele, dupa ce ca nu mai am dinti sa ma apuc si sa-i rod unghile...

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Ursulico la mine s-a activat PM singur, cred ca dupa un anumit nr. de mesaje se activeaza si la tine

30+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoiaca pm ul ti-l activezi tu singura nu mai stiu exact de pe unde din profil personal sau din mesaje private dreapta nu stiu daca nu te ajuta cineva pana vin eu dupa amiaza am sa iti spun exact .
Irina 34

Mergi la inceput

Maraki mercic mult!

Fetelor am observat mai multe chestii (eu sunt cu chestiile astazi):
- cand este sa dormim bine, dormim toate bine;
- cand este sa ne fie rau, ne este la toate - cu mici exceptii, biata Maraki, cand ii este lumea mai draga o apuca si ii strica toata ziua ;
- cand sunt linistiti bbii, sunt toti linistiti;
- cand incep sa se agite, ii apuca pe toti;
- cand suntem nervoase, suntem toate;
- si multe astfel de exemple...

Ingrid sa stii ca si eu am avut aceste stari pe la 26-27 sapt si in acea perioada si eu beam cam mult laptic. Asa ca m-am apucat sa fac o experienta: din cauza ca imi era rau (calduri, stare de lesin, ameteli, crampe musculare, si prea plin) nu am mai consumat deloc laptic timp de o luna si s-au dus starile de rau; ieri am baut iar 1l de laptic si ce crezi, iar mi-a fost rau in timpul noptii, rezultat beau laptic dar nu mai mult de 300ml.
Despre fier numai bine, consumal in continuare deoarece am inteles ca ne ajuta foarte mult dupa ce nastem.

Irina abia stept !

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Ingrid mie imi este foarte rau daca beau lapte, incearca sa nu mai bei sa vezi cum te simti,Fe oricum trebuie sa il iei.
Fetelor am mancat o omleta si ma trec toate caldurile, misca bebelinul de parca nu a mancat de o saptamana,saracul prinde si el ce poate ca stiti si voi ce situatie complicata am cu mancarea

30+

Monica

Mergi la inceput