Bebelusi de iulie-august 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Andre_ea, da , ieri mi-am facut timp ca l-am prins pe sotzul la inghesuuiala ca si asa mi-a zis sa nu ma mai plang ca-mi e greu cu fetele!ca doar nu sunt singura care am nascut pe lumea asta! ei bine, cu tot cu drum am lipsit 2 ore juma', am papat in oras si am consumat bere fara alcool, dar a fost super ( facand abstractie de tipele bineee cu talia ... talie!
Cand am sosit dormeau toti trei! si o sa mai fac asta o data pe saptamana sa nu ma blochez la leganat si la cratita!

Revin...

Ella2000 si printesele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare!

la noi e o vreme de mare mizerie ploua si bate un vint oribil si nu cred ca ies, desi asa zic mereu cind ploua si tot nu ma indur de pisicutza mea sa o tin in casa...

fetelor, copiii vostri maninca bine de tot, Veve nu a mincat nici o masa peste 140ml si asta se intimpla f rar si numai noaptea.

Cami, multumesc! deci nu mi s-a parut ca e lunga fata ta, a mea avea 58cm la 2 luni, miine o sa vad si eu cit a mai crescut si abia daca trece peste 6 kg si a implinit 3 luni sapt trecuta,a luat cam 400 g intr-o luna, f putin, dar nu stiu ce sa ii fac. sunt cam ingrijorata, dar asta e, e in limite normale asa, cu greutatea si lungimea, important e sa fie sanatoasa. oricum e o scumpa, e dinamica si hlizita ziua si urla viguros seara, deci cred ca e ok.

va pup si revin.

M

Mergi la inceput

AnkaK, multe patesti si tu... cu tot greul desi o chem pa mama de la 100 km, o trimit inapoi cu primul tren! soacra nu sta oricum si in putinul timp in care sta, hop in brate, hop! in paturica! ooo... sa vezi cand a vrut sa-i dea Iuliei mancare din guuura ei!!!! sau cu furculita ei!!!.

Voi de cate ori dati ceai? eu doar de doua ori pe zi!max 100 ml in total( ceai contra colicilor!)

Tia, super pozele... are o pleata ...

Cami, eu as lasa-o pe Paula pe burtica dar nu-i place asa mult cum ii placea Iuliei ( ea numai pe burtica a dormit si nici colici nu a avut!).

Tia, LA MULTI ANI scumpicului Alex!

Peca, sunteti mari!

Oana_C, totul e bine cand Evei ii e bine asa ca odihneste-te nu-ti fa tu nopti albe pentru ...soacra!

Azi am dus-o pe Iulia la gradi ( dupa ce am tinut-o o saptamna acasa sa-i intaresc sistemul imunitar cu Echinaceea, catina si muguri de brad ca era tare stravezie si se racea des...) si am dormit cu printesa mica la san! s-a servit de cate ori a poftit ... cand m-am ridicat din pat am constatat ca ... sanul drept imi era ... gol si bleg...
Ma duc sa ne pregatim de iesire dupa Iulia la gradi! si iar nu stiu cate haine sa-i pun!

Delia, nu stiu cum e mai bine ... dar sigur gasesti o cale sa-ti rezolvi problema cu serviciul!

Ella si printesele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

In sfarsit reusesc si eu sa scriu cateva randuri. Ca de citit tot citesc, dar pana sa scriu se trezeste comoara si tre sa inchid.

Mi-e tare dor de voi mai fetelor si tare va admir ca va gasiti timp sa intrati tot timpul pe forum. Eu parca sunt intr-un vartej din cauza colicilor. As zace continuu din cauza noptilor albe(ca-s somnoroasa fel si e belea daca nu-mi fac somnul). Mai aveti colici? Pe la cat se termina? Eu am luat acum vreo 3 zile Babycalm si parca se simte mai bine Daria. Nu mai plange atat, dar trage niste partzuri si niste ragaituri de mai mare dragul.

Sunteti un pic mai mari decat noi aproape toti, dar am vazu ca ati inceput deja cu alta mancarica. Mai e cineva care da doar san exclusiv pana la 6 luni? Sau doc mea e nebuna?

Altfel, am fost cam ocupati. Ne-am mutat ca casa. Sunt super incantata ca pot sa o las pe turturica in curte pana se satura. Dar mi-e destul de greu ca ma simt cam izolata(deh, racusor rezistent la schimbare). Mai sta cineva pe langa Jolie Vile? Poate ne intalnim.

Am avut si botezul saptamana trecuta si a fost tare fain. O sa pun poze...

Ati cautat bona? Nu stiu de unde sa o apuc. Mi-e cam tarsa de agentia de bone. Voi ati incercat asa ceva? Ce mi-ati recomanda?

Multi putici si ma straduiesc sa intru mai des ca tocmai s-a trezit si tre' sa prestez rolul de milka.

Mama Mada si Bebe Daria (28.08.05)

Mergi la inceput

Oriadam, bine ai revenit!! ...Eu dau san exclusiv nu stiu exact pana cand + ceai de 2ori/zi atat! asa am procedat si cu cea mare si a fost OK! ca face fata partzuri si ragaieli babane e fff bine!

Acum va pup pana mai tarziu...

Ella si printesele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

ankak cel cu "ce gatim azi pt. pitici" il rasfoisem deja de multisor....dar majoritatea bb-lor de acolo sunt de peste 8 luni....si eram curioasa sa vad de cand ii pt da mancare gatita de mine, mai ales supici
....nu spunti sa il intreb pe dr. caci atunci imi hranesc copilul pana la 12 luni cu borcanase, dupa 12 luni cu "Hipp - So Groß!" si poate pe la 1 an 1/2 cu mancare gatita pt. bb-ei.
....oricum noi incepem numai la sfarsit de luna diversificarea ...direct cu borcanase ....mi-a spus sa nu ii dau in nici un caz sucuri de morcov sau egal de ce chiar daca scrie pe ele ca sunt de la 4 luni.... retetele mai interesau ca aveam de gand sa le adun intr-un caiet sa le am apoi la indemana....dar daca oricum mai am de asteptat 3 -4 luni bune...atunci imi las timp cu "documentatia"

despre cat ceai? mie dr. mi-a spus ca ceai pot sa ii dau cat vrea bb egal de cantitate ....oricum la noi nu sunt nici 100ml pe zi ... ii dau cand sughite si seara cand il pun la somn

peca si niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Tia, incepe cu o masura jumatate de Milumil 2 si completare Milumil 1, si a doua zi mai adaug una juma + completare Milumil 1, pana ajung la masura dorita, numa de Milumil 2.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Albinutza am reusit sa vorbesc cu medicul, mi-a sugerat exact cum m-ai zis tu. Pupici si de la puiu' meu

Alexandru (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Da fetele, nu m-am lasat de alaptat si nu o mai fac niciodata :)
M-a durut tare si fizic si psihic.Norocul meu a fost ca am mai pompat ca altfel explodam.
Acum e totul la normal, papa san si mancare de bebei.
Ii place cartoful dulce, dovlecelul, morcovul, apoi fructele, mere, pere, banane.O sa ii dau si mazare si fasole verde.Apoi trec la nr 2 de papa.Nu vreau sa o fac inca pt ca nu am incercat toate sortimentele de mancare.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Alexandru, la multi ani!
Adriana, chiar nu am inteles de ce vroiai sa renunti la alaptat.
Ancak, te inteleg perfect cu mama si soacra. Am aceeasi problema. Ar trebui sa-l las pe Matei la ai mei un weekend sa mergem la munte cu niste prieteni, dar ar fi pentru prima data si mi-e de-a dreptul frica. Intr=o zi erau si mama si tata cu el si trebuiau sa-i dea un biberon, au preparat bine laptele, dar li s-a parut lor ca nu curge prin gaura tetinei si taica-miu s-a apucat si mi-a gaurit toate tetinele cu acul incins la flacara cum faceal el pe vremuri cand eram eu mica. Evident gaura a fost prea mare si se ineca copilul, plus ca mi-a stricat toate tetinele si e 80.000 una. I-am facut un scandal cand am ajuns acasa de mi s-a facut si mila de el cand m-am calmat. Sunt bine intentionati bunicii, dar sunt depasiti de vremuri.

Zina si bb Matei 11 aug '05

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput