Bebelusi de iulie-august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
acusor spune:
Hello mamici!
Revin si eu dupa o saptamana de pauza din motive de botez.
Multumesc pentru urari. Intr-adevar a fost o petrecere reusita. Mami a varsat si cateva lacrimi la biserica de emotie. Am fost foarte emotionata si stresata toata saptamana.
Teo a plans pana sa zica nasa crezul. Dupa aia n-a mai plans decat la momentul cazanului si la imbracat. Mititelul a fost tare cuminte la restaurant. A rezistat eroic. Nici n-aveam cu cine sa-l las. A reusit sa adoarma cu toata muzica dar cand se termina melodia se trezea.
Azi ne-am reluat rutina de zi cu zi. Doar noi doi acasa. Incercam sa ne revenim amandoi cu somnul .
Am pus si cateva poze sa ne vedeti.
Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
nicoll_mada spune:
Buna fetele!!!Iata ca am reusit sa vin si saptamana asta sa va citesc si sa dam un semn de viata.pentru inceput vreau sa le urez LA MULTI ANI,SANATATE SI SA CREASCA FRUMOSI SI DESTEPTI,SA-SI BUCURE PARINTII!!! micutilor SARA(MonaI) si ANDREI(Lulu).
Noi suntem bine,papam si noi combinat lapte praf si lapte de la mami(in cantitate f.mica,cam 20 ml la masa,ca atat mai am).In general mancam cam 150-170ml,dar avem si mese cand nu vrem decat 70-100ml.Nu o fortez de loc pe Codruta.Cat suge atat mananca si masa urmatoare papa de obicei normal.Sunt foarte curioasa cat a luat in greutate,dar pana pe 29 maiasteptam putin.
In rest este o dulce,rade si gangureste aproape tot timpul cat este treaza.Va spun sincer fetelor la cat de usoara mi-a fost sarcina si cat de bine a evoluat zanica mea mica si draga si maine as mai face un BB.Pacat ca trebuie sa mai astept 2 ani dupa cezariana si ca acela va fi ultimul.Dar...ma bucur pana atunci de zana mea dulce!
Fetelor acum va pupic dulcic si fug acasa la micuta.Sper sa am timp sa vin sa mai citesc si capitolul in curs.Pupici,dulcici!!!
nicoll_mada siCodruta Andreea(29.07.2005)
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
deny_82 spune:
Buna!
Albinutza,asta am observat si eu la David.....daca incepe sa maraie un pic(cum ca i-ar fi foame)si ii dau biberonul imediat mananca 100-120 ml......dar daca ii distrag atentia cu o jucarie sau cu altceva ....si il mai tin pana vad eu ca nu mai suporta amanare papa 150ml ...cateodata si mai bineDeny si David-Andrei 02 august 2005http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos
anis spune:
Buna mamicile...
Fetele am sa va trec datele la celalat capitol..cand am ceva timp.
Eu am patit-o am luat raceala de la sot,desi am dormit separat si am stat la distanta, degeaba..am sunt racita cobza.
Nu imi raspunde dr mea...habar n-am ce pot sa i-au pentru raceala ca ,medicamente.Voi stiti?
Iar cu Ingrid nici nu stiu cum sa fac ca sa nu i-a raceala.offf
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Era sa auit, acum 1 an pe 16 noiembrie..mi-au fost transferati 3 embrioni,din care unul e INGRID-Alexia.
Doamne ce emotii ma stapenesc!Si stiu sigur ca fara Dumnezeu nu aveam cum sa ma bucur acum de existenta unui copil si pentru asta Ii MULTUMESC!
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Simonaci79 spune:
Oana- n-ar fi o problema 12-12.30 ca nici eu nu ma culc asa devreme dar chiar 7 dimineata.... Ieri nu l-am mai lasat sa doarma toata ziua si a adormit la 23.00 si s-a trezit la 3.00 deci a dormit 4 ore, l-am mai tinut in brate si dupa l-am pus langa mine in pat si a mai dormit o ora dar nu i-am dat sa pape pana la 6.00. A plans el la un mom dat dar trebuie sa-i fac ceva! Si acum ma chinuiesc sa-l tin treaz si sa-i dau sa pape ca ar dormi intruna! Dar trebuie schimat programul ca nu se mai poate asa! Iar de kg- recuperam! Daca s-a nascut mai mititel (3.200) recupereaza acum! Dar nu e f gras ca avea 66 cm acum o luna si a mai crescut ceva de atunci, voi merge peste o sapt la dr si vad exact cat.
MonaI- ma bucur ca ai scapat de problema! Asa e, si la mine mai functioneaza cu o crizuta si se rezolva totul! (cateodata)
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Ella- sa-ti traiasca pau-pau, sa fie sanatoasa si sa se faca mare! Sa stii ca m-ai motivat si pe mine asa ca maine am programare la coafor, manichiura si pedichiura! E bine sa mai vezi pe cineva asa ca ma mai simt si eu!
Anis- sa stii ca Mario papa aproape de cand s-a nascut cu bibe si nici acum nu refuza sanul. Dar nu suge bine, pana la capat ca e puturos, ca de-asta am si inceput sa ma mulg. Si la biberon adoarme daca nu curge mult! Si se trezeste peste jum de ora si ii e iar foame! Asa ca nu e obligatoriu sa refuze tzitzi dupa ce papa cu bibe. Eu iti doresc succes si ma bucur ca sunteti bine. Noi din pacate avem colici ca atunci cand era bebe mic de tot, si am inceput cu sab-simplex combinat cu debridat! Iarasi!
truli-luli spune:
Salutare fetelor
Am putin timp acum si m-am mai uitat peste pozele bebeilor. Doamne ce copii frumusei avem
Albinutzza cuscra un dulce pt bondarelul Luca. Ma bucur ca ai descoperit secretul ca sa manace mai bine. Istet tare ginerele meu, deja stie ce vrea
Azi zuzuca mea e cam maraita. I-am luat temperatura si avea 37.5. Asta inseamna ca are febra sau inca nu, ca nu sunt la murita cum e la bebei. Imi spuneti si mie?
Acusor sa va traiasca micul crestinel. Am vazut pozele de la botez si e tare dulce.
MonicaI si eu ma confrunt cu aceeasi problema. De cand bebele meu papa formula Nan1 (la recomandarea dr pediatru) se cam chinuie cand face caca. Face o data pe zi dar cu tipete si plans si inrosit la fata si suparare mare. Exceptiile sunt rare. Am ajutat-o si cu termometrul intr-o zi si am vazut ca a facut caca mult mai consistent, ca un fel de spuma batuta tare, nu mai era semilichid ca pe vremea cand ii dadeam numai san. Am incercat si eu cu ceai de musetel dar l-am amestecat cu babydrink pt ca altfel nu ii place gustul, si a functionat. Incearca si tu. Eu nu eram prea increzatoare pt ca la ceaiul de musetel scrie ca e recomandat si in caz de diaree....ori aici e exact pe dos. S-ar putea sa fi functionat si pt faptul ca e un lichid mai subtire, ca sa zic asa. Adica si eu daca beau o cana cu apa dimineata ies mai usor afara.... sper ca m-am facut inteleasa.
Cami si ANA (17.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
Simonaci79 spune:
La multi ani, multe luni si multa sanatate celor care aniverseaza ceva azi(MonaI, Lulu, Anis...) sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti bb de nota 2000! Pupici multi pt Sara, Andrei si Ingrid!
Anis- sanatate multa si sa te faci repede bine ca nu e ok cu raceala asta! Noi speram sa scapam anul asta de ea! Doamne Ajuta!
Felicitari si sa va fie de bine celor care ati avut botezul!
Va pup acum, plec sa dorm si eu o ora ca a plecat mama cu Mario afara asa ca poate ma odihnesc si eu un pic dupa o noapte alba! Pupici tuturor!
Katink spune:
Cami, temperatura se considera peste 38. Ma uit la mine in carticica stiu ca depinde cum este masurata... revin imediat.
Monai, La multe luni inainte Sarei, multa sanatate si sa fie mereu asa de vesela si frumoasa!
Lulu, sa iti traiasca feciorul, sa creasca mare si sanatos!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005