Bebelusi de iulie-august 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Monai, Sara e taaaare scumpa, cred si eu ca face ce vrea cu voi. felicitari pentru investitie...storcatorul. Eu am de pe vremea lui Adi robotul de la Braun si sunt foarte, foarte multumita de el. Are si storcator inclus, si de citrice e separt. Ce de sucuri i-am facut lui Adi...pacat ca a dat de gustul Tedi ca altceva nu prea mai vrea.
Anis tare ma bucur ca e bine Ingrid. Cat despre introducerea biberonului si eu ma tot pregatesc. Am scos sticluta din dulap prima data m-am uitat la ea si am pus-o la loc, peste vreo doua saptamani am si fiert-o si...iar am pus-o la loc.
Asa ca nu stiu ce sfat sa iti dau. dar iti urez mult succes.
va pup ca s-a trezit fata si ma stiga. Aaaaa, Oaaaaa. Zice taica-su ca o sa aiba gura mare...ca maica-sa

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, asa zic si eu cu pupacitul, cit stau.... vinovata nu ma simt ca mai plec fiindca e bine si pt mine si pt ea, dar e greu, ca ma gindesc numai la ea si mi-e un dor... si cind ajung acasa ride la mine ca o scumpa ce e.

Oana, sunt totale pozele Evei, pe tron sau alea de Halloween. sa stii ca Veve e cuminte, una peste alta, dar are un program cam haotic, ne apropiem cit de cit de un liman, ziua papa cam aiurea, dar nu ma deranjeaza f tare. cel mai rau e ca nu ii place sa o culcam si plinge seara, dar vad ca incet-incet se mai linisteste si ea si nu mai face asa de urit, de o saptamina facem baie dupa 8- e suparata cind o scot din apa, o imbracam si o ora miriie, plinge si papa pina adoarme...trezitul e alta chestie. la 3 si la 6 sau la 1, la 4 si 6...oricum, eu sunt multumita, ce sa mai zic. e bine ca e sanatoasa.

Emaaimee, de mincat, noi am mincat bine ca bebei, pe sotul l-au apucat gargaunii cu ne-mincatul tirziu. si Veve nu papa asa putin, dar se misca tot timpul, cit e treaza si in somn, in afara de cel profund. deci consuma la greu...o sa vad azi cit a mai luat in greutate. important e ca si asa, mai incet, creste. si e bine, e in limite normale.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

;neata mamici si pitici

Am citit ce mi-ati raspuns voi.So, spuneti ca daca papa bibe nu o sa mai pape tzatici.Hmmm.Eu as vrea sa pape tzatici in continuare.Desi acum trebuie sa plec din Bucuresti mai multe ore, as vrea ca bibe sa fie doar in caz de nevoie.Dar pe de alta parte in ianurie plec din tara 2 saptamani, deci trebuie sa o i-au usurel usurel.Momentam nu vreau sa ii dau numai bibe,ci si tzatica,pana acum n-am reusit..arunc laptele de vreo 2 zile..dar perseverez.
Desi in ianuarie plec 2 saptamani ,vreau sa ma mulg sa ii dau tzatici dupa ce ma intorc.
Citeam azi dimineata in cartea aia dr Spock, ca e bine ca de cand s-a nascut sa i se dea bebelusului 1-2 bibe pe saptamana,asta ca sa se obisnuiasca cu el si sa nu il uite, ca dupa 2 luni devin fixati pe sursa lor de hrana si f greu ii dezobisnuiesti.Dr spock zicea ca e bine sa i se dea,asta in caz de nevoie, daca mama nu poate etc si sa nu ai surprize pe parcurs.
Daca citeam mai devreme asta ce bine era, pt ca Ingrid papa la inceput cand aveam ranile alea, din orice si bibe si lingurita...orice.

Nici nu stiu cum sa fac acum, pt eu una nu sunt pregatita sa renunt la alaptat, chiar mi-am luat si niste pungi speciale pt colectarea laptelui, ca sa mulg si sa-l congelez cand sunt plecata, asta dr mi-a zis sa fac asa.
Deci nu sunt pregatita psihic si vreau sa ii mai dau tzatici, si daca reusesc sa accepte bibe as vrea tare mult sa mai pape si tzatici...
Hai ca v-am luat de dimineata cu framantarile mele...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

fetelor....

stiti voi un motiv/explicatie de ce al meu bb s-a oprit din povestit? caci pana acum o saptamana era tare guraliv....de nici nu ma puteam intelege la telefon daca telefonal langa el.....acum pauza totala.....cel putin la gangurit caci chiuie mai ales cand se joaca si are o voce cand sau maraie si ne santajeaza

peca si niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna ziua dragi mamici! Iata c-a trecut si nunta noastra si botezul bebelului.Am avut sambata un timp...ploaie si vant rece...
A fost o slujba minunata la botez unde au fost 6 preoti si un singur bb,al nostru,extraordinar,ti se facea pielea de gaina...
La cununie au fost 8 preoti si a fost extraordinar.Bebele a fost tare cumintel,a plans doar putin dupa ce a iesit din cazan dar a adormit repede la loc.La petrecere l-am avut si pe el intr-un birou incalzit unde a dormit toata noaptea in leaganul lui.
A fost frumos si noaptea dar trebuia cumva sa strice soacra-mea ceva...asa ca nu am ramas chiar cu cele mai frumoase amintiri
Ma rog...

Am pus poze de la nunta si botez,va invit sa le vedeti!

Giana de Dani
NOI http://photos.yahoo.com/gianadedu

PUIUL MAMII http://dedu-daniel.celebration-of.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna fetele,

Sper sa fiti bine sanatoase si bebelusi la fel!!!
Rares este bine si mami lui la fel...doar putin trista ca din ianuarie trebuie sa inceapa din nou munca. Nici nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut vremea si ce marisor este...
Azi mergem la doctor sa ne cantareasca si sa ne masoare, iar maine facem vaccinul si sper sa nu avem probleme.
MonaI am citit ce-ai scris si vreau sa-ti spun ca sunt cam in aceeasi situatie ca tine. Adica Rares nu vrea biberon deloc.....suzeta nici atat...daca ai vedea cum face cand ii dau suzeta parca-i pe trambulina suzeta...asa zboara din gurita lui. Si ca si Sara el a luat destul de mult in greutate si zic eu ca e cam grasut. Chiar am cerut parerea catorva pediatrii si iti spun sincer ca unul singur a zis ca ar fii o mica problemuta in sensul ca acum la varsta asta se formeaza celulele grase - adipocitele si ca ar fii mai bine sa-i dau si ceai. Insa ce sa fac daca el nu-l accepta. Nu vrea si pace...Am zis ca o sa iau mai multe feluri de ceaiuri...o sa le combin...poate totusi il pacalesc. In rest ce sa-ti zic...mi-a zis sa ma bucur ca am lapte destul si ca bebe este sanatos !!1 Si eu cred ca asta e cel mai important . Normal ca nu-mi doresc un copil obez, dar cred ca deocamdata nu se pune problema si sper incetul cu incetul sa rezolvam si problema asta.
In rest ma bucur de el ca este vesel si foarte cuminte. Aseara de exemplu imi povestea tati ceva haios si am inceput sa rad....si sa vezi ce radea si bebe...a fost mortal...cred ca 2-3 minute a ras in hohote...de nu se mai oprea...si noi radeam de dragul lui.

Anis si eu sunt pusa cam in aceesi situatie ca tine...adica experimentam cu biberonul, dar sincer n-as vrea sa renunt la alaptat...mai ales ca laptic este din belsug. Oricum din ianuarie trebuie neaparat sa ii dau si formula..fiindca dupa cum am mai zis incep munca

Nu stiu exact cine intreba cred ca Ella despre divresificarea de la 6 luni. Si mie tot la fel mi-a recomandat sa incep diversificarea....dar cred ca nici pe la 5 luni nu-i rau...parerea mea...vedem ce ne mai zice si azi.

Giana sa va fie de bine !!!

Dati-mi si mie o sugestie pentru un storcator de fructe...Ca trebuie sa ne pregatim pentru diversificare.

Lory si bebe Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos

Mergi la inceput

Giana, sa va fie de bine! felicitari si casa de piatra!

Am fost la control, 61cm si 6170g, sunt multumita, e pe curba medie, e ok. a ris cu asistenta, a vorbit cu jucariile, iar la vaccin a stat cuminte la mami in brate si nu a plins absolut nici un pic, nu-mi venea sa cred. sa dea Dumnezeu sa nu faca febra si sa nu avem probleme.

va doresc multa liniste tuturor si sanatate cu carul!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Salutare!

Anis, eu imi aduc aminte ca tu spuneai ca ii dai fetei si biberon si cu lingurita la un moment dat. Chiar m-ai ajutat atunci sa ma hotarasc sa-i las si eu bibe cand ies. Eu asa procedez si nu am avut probleme. E drept ca nu i-am dat mai mult de o masa cu biberonul. Dar s-a intamplat sa-i dau si doua trei zile sunccesiv cate o masa, cand am avut treaba. Cred ca daca folosesti tetine care sa curga greu nu o dezveti de san. Dar intreaba si pediatrul.

Intreb din nou, poate imi raspunde cineva va rog: mai e cineva care nu doarme noaptea si mananca de doua ori? Sa ce sa-i fac sa nu mai doarma asa mult ziua si sa doarma noaptea. Ca simt ca cedez. V-au trecut tuturor colicii?

Si inca ceva. Cam cat tre sa ia pe saptamana la 2 luni?

Pupici multi sa va rog, nu uitati sa-mi raspundeti ca sunt cam in panica!

Mada si bebela Daria 28 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Oriadam...
Da asa e la inceput asa ii dadeam si ca fraiera la un moment dat i-am dat numai san..si uite asa am facut-o de oaie,in sensul ca ea acum vrea numai san.Daca ii dadeam macar 1 bibe pe satamana nu pateam asa...da unde nu-i cap

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Oriadam, noi mincam de doua ori noaptea si de obicei dormim( dupa lupte seculare...)dar uneori in miezul noptii ne apuca povestitul. si ne tine cite o ora...
cit trebuie sa ia...nu mai stiu, cit vrea ea, numai sa ia. aici unii bebei au luat si peste 200g, altii 100g. important e sa crestem.
ca sa o tii ziua treaza joaca-te cu ea, arata-i lucruri colorate...ca sa doarma noaptea- eu nu stiu sa dau sfaturi, fiindca am incercat tot si nu prea functioneaza. de fapt, la noi problema e cu adormitul. nu ii place ca o culcam. si e suparata ca o scoatem din baita sau dus. dar, cum spuneam, de citeva zile- sa nu o deochi!- cu tipete si plinsete adoarme pe la 21.30. si se trezeste la 1 si la 4 sa pape si la 6-7 de tot. azi-noapte a mincat la 1,apoi de la 4 la 5, apoi a bombanit in patut si la 6 am cedat nervos si am luat-o in brate si am coborit cu ea in sufragerie. isi facuse somnul si se plictisea.
las`ca mai crestem si ne facem asa cuminti...

M

Mergi la inceput