Doctori de care sa te feresti (2)
Raspunsuri - Pagina 41
Val_ spune:
quote:
Originally posted by gracie
Val, m-am externat, am plecat acasa si sotzu cuprins de recunostinta mi-a propus sa mergem sa-l cautam si sa-i dam o recompensa pt. modul in care am fost tratata....asa ca peste o sapt. am mers la spital, am intrat buzna in birou si i-am dat un plic si o scrisorica din partea mea si a sotzului, cu mii de mutumiri...daca tie ti se pare ca asta inseamna ca a pretins bani pt. prestatie, no comment...
Anestezista a primit bani strict pt. trusa de peridurala pe care am luat-o de la ei iar mana a doua, Dr. Zvanca nu a primit un leu...asta e experienta mea...dak tie ti s-a intamplat altfel nu vad de ce trebuie sa pui la indoiala cuvintele mele...
www.totsites.com/tot/grace_hannah" target="_blank">site-ul lui grace
Nu iti puneam la indoiala cuvantul. Voiam doar sa fiu sigura ca am inteles bine.
Chiar daca tu ai fost o exceptie fericita din punctul acesta de vedere, pacientele dansului stiu ca este un medic scump. Profesionist dar scump. Asa incat mi se pare nerealist sa spui unor alte potentiale paciente ca pot sa mearga la dr. Vladareanu (si echipa sa) pe gratis.
Sa nu se inteleaga ca as regreta alegerea dr. Vladareanu ca medic care mi-a urmarit sarcina si cu care am nascut. Cezariana mea a decurs ok, am nascut un copil sanatos si nu regret nici un ban pe care l-am dat. Dar este un medic costisitor si cele care il aleg trebuie sa fie pregatite pentru asta. O consultatie de 250 RON nu este ceva chiar neglijabil.
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
gracie spune:
Eu am povestit despre experienta nasterii la Elias, nu despre vizitele la cabinetul particular...cred ca deja nu mai e un secret pt. nimeni ca are preturi foarte mari...iar eu personal nu am auzit pe nimeni sa spuna ca ar fi cerut bani la nastere...prietenele mele au dat cat au considerat sau n-au dat deloc si nu s-a suparat nimeni...colega de serviciu care m-a trimis la el, i-a dat 200$ pt. cezariana si crede-ma ca sunt in relatii foarte bune si in ziua de azi.
Se vehiculau undeva pe forum niste sume aberante...1000 euro pt. cezariana...dak vrea cineva sa dea atat, sunt convinsa ca nu s-ar supara, dar realitatea este alta!
dma2007 spune:
buna fetelor
am citi ce ati scris despre vladareanu si eu tot la el merg nu am inca bebe sunt in stadiul de analize si cand am fost prima data la el mi s-a parut f sictirit? asa e de obicei?
am vazut ca ati scris de consulatie 250ron eu am dat doar 150 in conditiile in care nu mi-a dat decat o reteta si a stat de vorba cu mine 5 minute dupa ceas
ati patit si voi la fel?
aspiranta din 2006
http://tt.lilypie.com/OSx6p3.png
gracie spune:
quote:
Originally posted by dma2007
buna fetelor
am citi ce ati scris despre vladareanu si eu tot la el merg nu am inca bebe sunt in stadiul de analize si cand am fost prima data la el mi s-a parut f sictirit? asa e de obicei?
am vazut ca ati scris de consulatie 250ron eu am dat doar 150 in conditiile in care nu mi-a dat decat o reteta si a stat de vorba cu mine 5 minute dupa ceas
ati patit si voi la fel?
aspiranta din 2006
Asta a fost si impresia mea la inceput dar stiam ca e un medic foarte bun asa ca nu m-a interesat foarte tare daca e vesel sau sictirit...are zile bune si zile mai putin bune, ca orice om...cert e ca e foarte calm si politicos si-ti raspunde la absolut orice intrebare, fiind foarte ocupat nu prea are timp sa ne ghiceasca noua temerile si framantarile...de aceea, abordeaza-l tu si va fi ok.
Si eu am fost putin descumpanita dar cu timpul am construit o relatie super cu dansul, de cate ori ne vedem ne tinem de glume, in timpul operatiei a fost o atmosfera foarte destinsa, era pus pe sotii la greu...asa ca, io zic ca mai importanta e calitatea actului medical, restul vine cu timpul, cel putin asa a fost la mine...
Cat despre pretul platit de tine, reprezinta doar consultatia, 250 Ron inseamna consultatie plus eco.
Sper ca ti-am fost de folos! Iti doresc sa devii mamica foarte curand ! Esti pe maini bune!
gudinde spune:
quote:
Originally posted by dma2007
buna fetelor
ati patit si voi la fel?
aspiranta din 2006
dma2007,
Se poate intampla ce ti-a descris gracie mai sus - in timp sa dezvolti o relatie profesionala cu dansul, sa te cunoasca etc.
Sau al doilea scenariu este sa nu se intample asa. Nu neg calitatile profesionale ale dr. Vladareanu si nici faptul ca la nastere ai parte de un tratament special fiind pacienta sefului ... dar pana la nastere e drum lung si din pacate dansul in ultimul timp s-a specializat pe vedete + alte proiecte. Asta faca ca unele paciente "nevedete" sa aiba de suferit.
In orice caz parerea mea este ca decizia ta trebuie sa fie luata in functie de cum vor decurge urmatoarele intalniri cu dr. si in functie de care sunt asteptarile si doleantele tale din partea ginecologului tau. In fond fiecare dintre noi percepe comportamentul dr in functie de propriile asteptari, nevoi si probleme si ceea ce mie mi s-a parut repezit, superficial si scump pt ceea ce am primit s-ar putea ca pt o alta pacienta sa fie ok.
_dana_ spune:
Bun. Am citi si eu ce ati scris despre dr. vladareanu. Cert este ca poti sa cunosti un om in diferite ipostaze si, normal, parerile difera, de la putin la radical. Eu vreau sa va intreb, pe voi, mamici, sau viitoare mamici: ati auzit, stiti ceva despre doctorii Peltecu (Filantropia) sau Strejean (Elias)? Va reamintesc, pe mine m-a abandonat dr.si am apropae sapte luni. Explicatia ulterioara a dr a fost ca sunt prea mica, (1.54) si in solduri si ca ii este teama pentru o cezariana. Eu nu pot sa nasc natural. astept raspunsurile voastre. Va multumesc [cheers
gudinde spune:
quote:
Originally posted by _dana_
Bun. Am citi si eu ce ati scris despre dr. vladareanu. Cert este ca poti sa cunosti un om in diferite ipostaze si, normal, parerile difera, de la putin la radical. Eu vreau sa va intreb, pe voi, mamici, sau viitoare mamici: ati auzit, stiti ceva despre doctorii Peltecu (Filantropia) sau Strejean (Elias)? Va reamintesc, pe mine m-a abandonat dr.si am apropae sapte luni. Explicatia ulterioara a dr a fost ca sunt prea mica, (1.54) si in solduri si ca ii este teama pentru o cezariana. Eu nu pot sa nasc natural. astept raspunsurile voastre. Va multumesc [cheers
Dana
Dana,
In raspunsul pe care ti l-am dat pe pagina trecuta era trecut si dr. Dan Strejean. Prietena de care ti-am spus ca a fost intr-o situatie asemanatoare cu a ta (a schimbat dr in ultimul trimestru) a mers la dr. Strejean si a nascut cu el. Ea a fost foarte multumita. A mers la centrul Anais pt consultatii si a nascut la Elias prin cezariana. Este un doctor foarte bun.
_dana_ spune:
Scuze, am fost neatenta. Imi ramasese in minte ca este o lista de trei dr. Acum am vazut si iti multumesc. Sper sa pot intra cit mai repede la el. Eu inca muncesc, sunt o persoana foarte activa si vreau sa o mai duc asa. Ma intereseaza sa mi se faca un control sa mi se spuna cum se prezinta colul. Inteleg ca din luna a saptea trebuie sa fii mai atenta. Iti multumesc inca o data foarte mult.
fianna spune:
Buna Dana,
Eu merg la dc. Peltecu si pana acum nu am avut motive sa ma plag. Trebuie sa nasc in cateva zile, natural insa si din cate stiu daca e ocupat nu o sa ma asiste. Nu imi fac insa probleme deoarece am stiut asta de la inceput si m-a asigurat ca orice medic din spital o sa ma trateze cu acelasi profesionalism. Am prietene care au nascut prin cezariana cu dansul si are o mana extraordinara. Eu am ajuns la el de abia prin luna a 5-a si l-am intrebat daca are timp si de mine deoarece este super aglomerat- la cabinet se asteapta si cate 2-3 ore. Preturile sunt pe masura: 150ron consultatia, 150ron ecografia. Sunt mai multe subiecte pe forum despre Peltecu, parerile sunt impartite, dar nu cred ca exista un doctor de care sa se vb numai de bine- ar fi minunat dc ar exista :-).
Un alt doctor de care mie mi-a placut e Cristian Radoi de la Municipal si CMU. L-am preferat insa pe Peltecu deoarece imi e mai usor sa ajung la Filantropia decat la Municipal.
Bafta multa si sarcina usoara in continuare! Sunt sigura ca o sa gasesti un doctor care sa te urmareasca.
fianna Matthew Peter
41
Now what?
dma2007 spune:
va multumesc din suflet fetelor pt raspunsuri nici nu stiti cat ma bucur de mult ma chinui sa gasesc pe cineva care a mai fost la el.
nu stiu ce sa fac azi merg la medical city sa-mi fac sono m-a trimis el si dupa ce ies rezultatele de la analize o sa mai merg o data la el
daca nici de data asta nu-mi place o sa merg la tututnaru,am auzit ca este f bun pe infertilitate
credeti ca o sa am probleme?
aspiranta din 2006