Doctori de care sa te feresti (2)
Raspunsuri - Pagina 39
laura_dimitris spune:
Geo, la mogos a fost sora-mea ieri. De fapt a incercat sa intre la ea....
A incercat sa faca programare la ea . Stiu ca este din bucuresti si lucreaza la spitalul polizu. In ploiesti este super solicitata iar sora-mea a primit referinte foarte bune despre ea.
Oricum, nu va mai merge la ea pentru ca: Era programata la ora 5 dupa amiaza. A ajuns la 16.45. Au intrat pe rand doamne pe care le-a gasit in sala de asteptare cat si doamne ce au venit dupa ea. Pe la 18.30 s-a ingrijorat la gandul ca au gresit cei cu programarea si nu figura pe lista doctoritei de striga pe toata lumea si pe ea nu... Drept pentru care a "indraznit" sa o intrebe politicos pe asistenta daca este pe lista sau nu. Asistenta nu a apucat sa-i raspunda ca doctorita s-a rastit la ea "ce-ti imaginezi ca esti la piata ?" Ce legatura avea piata cu intrebarea sora-mii....???!!!
Oricum, a mers si a luat banii (1.000.000. lei) pe care i-a dat inaintea oricarei consultatii (eu nici metoda asta nu o inteleg... cum sa platesti inainte ?!) si a plecat de acolo.
So,o fi profesional buna dar,... pentru cine are rabdarea sa stea ore in sir la cabinetul ei !
Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003
lidutza spune:
Buna fetelor!Sunt noua pe aici si am o gramada de intrebari...!Intai tb sa spun ca sunt din Roman....este cineva pe aici de pe la noi?Tb sa nasc curand,am gemeni si nu stiu la ce doctor sa merg aici in oras...sau e mai bine sa merg in Iasi?Vreau un sfat va rog!Deja mi s-a facut frica...am 7 luni si nu cred ca voi putea duce pana la 9 luni!Oricum o sa fac cezariana dar vreau sa aud si de la voi daca stiti vreun medic bunutz!Multumesc!
mariajinx spune:
Buna !
Eu sunt noua pe forum si sunt din Iasi! Stie cineva ceva despre d.Gabriela Toma de la Maternitatea Cuza Voda?
Sunt in 32 saptamani si voi naste natural(sper). Si sper sa nu am o amintire neplacuta a primei nasteri !
Pupici
zeririlouiza spune:
Buna zuzelor, va intreb si eu de dr Andreea Pindaru de la Elias, daca stiti ceva despre ea, va multumesc mult
Louiza 12s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
riculica spune:
Geo_ionita : Calin Boieru este un om de exceptie. A lucrat pe vremuri cu dr la care sunt eu la Iasi si sora-mea a nascut gemeni cu ei doi. In afara faptului ca este un profesionist, este un om cald, atent, haios si cu care poti discuta orice. Pe langa toate astea are o fetita pe care o iubeste enorm si eu intotdeauna am avut incredere in doctorii care au copii. Il recomand cu caldura pe Calin.
BBLuca spune:
Noi mai avem 2 luni pana la marea intalnire si avem mari emotii. A mai nascut cineva la Elias prin cezariana? Ce poate sa-mi spuna despre? Multammmmmmmmm
gudinde spune:
quote:
Originally posted by BBLuca
Noi mai avem 2 luni pana la marea intalnire si avem mari emotii. A mai nascut cineva la Elias prin cezariana? Ce poate sa-mi spuna despre? Multammmmmmmmm
BBLuca,
Pt cezariana in Elias trebuie aprobarea lui Vladareanu. Deci depinde ce motive de cezariana ai, cine este dr. tau etc.
Daca folosesti butonul de cautare din stanga ai sa vezi ca exista mai multe topice despre nasterea la Elias, doctori care lucreaza in Elias etc.
Trebuie doar sa-ti aloci ceva timp sa stai sa cauti si sa citesti pt ca exista multe informatii despre acest subiect pe forum.
Mitsu-bishu spune:
Buna!!!
Eu sunt din Ploiesti, dar sunt studenta in Bucuresti. Pana sa vina vacanta, am incercat sa gasesc un medic bun din Bucuresti, dar se pare ca am dat numai peste oameni fara experienta... Inca sunt in cautarea unuia. Va rog mult, daca cunoasteti un doctor la care m-as putea si eu inscrie... Nu cer sa fie de top, ca asta atrage si incapacitatea de a face fata tuturor solicitarilor, dar sa nu fie un ... "felcer". Va multumesc si va pup pe toate!
12
miha74 spune:
Salutare!
Dar stiu un lucru...avem multi ginecologi..."buni-rai"...cred ca depinde si de sarcina noastra...
Eu am nascut acum apropoape 10 ani cu Cristina Vasiliu, la Municipal. Totul a fost perfect, dar si sarcina a fost usoara. Anul trecut am reusit dupa eforturi indelungate sa raman din nou insarcinata...si m-am dus tot la ea, am fost foarte dezamagita...pentru ca s-a si oprit in evolutie la 6 saptamini, si am avut impresia ca ea nu a facut ce trebuia.... deci una calda, una rece.
Mai bagam o fisa....ma tragem o data...am ramas din nou insarcinata...am 8 s, si acum doua saptamini incercam sa ma decid la ce medic sa merg. M-am decis, si cu ajutorul a celor ce erau scrise pe forum - m-am dus la Dr. Luis Mendez la Medlife ( cred ca presteaza si la Municipal, dar nu sunt sigura, si nu am indraznit sa il intreb). La prima "intalnire" a fost OK, calm, am discutat pe indelete, mi-a explicat foarte multe. Mi-am facut analizele ( este totul in regula) si prima eco am facut-o vineri si am vazut palpairea atat de mult asteptata, iar joi de dimineatza ma duc la cea de-a intalnire Dr. Mendez. Va tin la curent.
Mai este cineva la Dr. Mendez...poate mai schimbam impresii pro- contra...
Va pupicesc si aveti grija de voi!
Miha 8
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)