Bebelusi de martie - aprilie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mamacita,multumim pentru felicitari,pana la urma nu m-am ales decat cu o steluta, se pare ca mercedesul il las Andrruzzei, ca si asa se muta la Timisoara si ma plimba si pe mine.
Andira, la burtici si tinem pumnii sa vindeti repede apartamentul si sa luati pret bun.
Ariadnabr,felicitari pentru dintisori!
Oanamaria,multa sanatate lui Rares!
Coco,bineinteles ca nu ma supar,dar am fost cam lenesa o perioada,si cum forumistele noastre au revenit la sentimentele si atitudinea de la odisee, mi-e mai mare dragul sa postez acum.Va pup pe toate si va iubesc!Ptiu,ptiu sa nu va deochi!

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Daria,am vazut iepurasul tau frumos cu ciorapeii pe cap.Mi-a amintit de copilarie cand imi puneam si eu ciorapeii tot asa si ziceam ca am parul lung de printesa impletit in 2 cozi.Tu arati foarte bine, nu cred ca e nevoie sa te supui unui asemenea regim, care nu aduce nimic bun dupa el.Pofta buna!

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Fetelor,la mine in casa e sauna.Nu avem centrala de apartament pentru ca nu am avut niciodata probleme cu lipsa caldurii(din contra),si in plus vrem si noi sa vindem apartamentul si sa ne facem casa,asa ca nu am considerat ca mai trebuie sa investim atatia bani in centrala.Dar eu ma sufoc de caldura, sunt 25-26 de grade non stop.Sotul meu e in extaz,Letitia vad ca seamana pe el,numai eu sunt ca un peste pe uscat.Ar trebui sa punem centrala ca sa facem mai frig in casa.Ati mai auzit asa ceva?

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Daria, da, musai sa ne intalnim!In ce zona stati? Pe unde te plimbi cu Brien?

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

oanamc, la fel este si la noi, iarna trecuta am stat cu caloriferele inchise. La inceputul lunii ne-au montat si repartitoare de caldura, chiar sunt curioasa cum vom plati. Din 5 calorifere, doar unul merge..si avem 24 de grade in casa! Nu poti inchide caloriferul??

daria, vazut pozici 8 luni. Felicitari lui Brien
pentru statul in picioruse singurel. Ai grija de tine, nu mai tine regim, arati super!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Chiar daca le inchid tot atat platesc, adica o avere!Macar sa profit!

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

pai nu sa le inchizi sa platesti mai putin. Sa le inchizi sa nu-ti mai fie cald!

Mergi la inceput

Eu merg la nani ca efectiv nu mai pot!Si azi am dormit o ora dupa-amiaza cu Leti!

Pupici si noapte buna!

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Nu e de acord sotul, zice ca e numai bine in casa .Eu deschid geamurile si el vine dupa mine si le inchide ca vine frigul,brrrrrr!

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

oana, daca ii place omului la caldurica!
noapte buna iti doresc!

Mergi la inceput