Bebelusi de martie - aprilie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Danna_J multumim de info, si ne bucuram ca va place carnitza...yammy...

Coco m-am amuzat teribil la faza fara pantalonasi, nu de alta dar si eu sunt patita si stiu ce caraghios era doar in pampers la el in patutz facand galagie sa il iau de acolo..

Andira spor la zugravit, aveam de gand si eu dar momentan nu prea sunt finantze asa ca mai asteptam...

Ellinia pe unde umbli iara, nu ti-e dor de noi?

Daria ne e dor de tine, stim ca ai treaba dar te asteptam cu vesti bune.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Andira, Coco va multumesc si voua!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna ziua

multumim tuturor pt aprecieri si laude, si transmit si bebelusilor vostri toate gandurile mele bune

Astazi am papat si noi painica, cam jumatate de felie, rupta de mine in bucatele f. mici, spre marea mea bucurie nu s-a inecat, dupa masa de fructe vom face la fel si cu biscuitele

Oana, ne-am plimbat f mult cu toate ca era un frig de crapau pietrele, ne incotosmaneam bine si o luam la picior(noi suntem plimbareti din fire), am vizitat satul(statiunea), si am fost la izvorul Dunarii, (nu puteam sa-l ratez)

acum mergem la plimbare ca tot ne-am obisnuit cu frigul

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Danna esec total...dupa ce la inceput a mai deschis gurita si a papt 25 g, a tinut in gura mancarea timp de 20 de minute dupa care a scuipat-o afara si nici chip sa mai deschida gura iar.Si nu mai vrea nici lapte acumnu stiu ce sa ma mai fac cu eaMersi oricum pentru sfaturi.Esti o dulce!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Bianca, Irina, Alexandra, Ioan Rares, la multi ani!

adseana, la multi ani sotului!Foarte frumoase pozicile. La voi e obicei cu 2 torturi??Mor de pofta..

an-k, super pozele de vacanta, apusul m-a terminat. Iar domnisoara Bia o frumusete!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

am uitat...

an-k, frumoasa noua geaca, s-o poarte sanatoasa!

nino, 20-21 grade sunt recomandate mai ales pentru copii. Eu daca nu avem 23-24 mi-e frig

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Doamne, fetelor, sunt pe jos!!

Fiti atente comentarii (referitor la episodul "after sex") - sper ca nu ne citesc copiii

Initial:

quote:
Originally posted by dpop

daca tot s-a deschis sobectu, cele care nu folosesc prezervativ, cum scapa de "substanta" ? o lasa sa se scurga singura de-a lungul unei zile? ca de iesit, nu iese toata imediat, chiar daca te ui pe wc... voua nu vi se pare macar putintel gretos?

Unul din raspunsuri:

quote:
Originally posted by iren
Mah, io pun pompa de kiuveta, dau de citeva ori shi scot mishcaretzii, da nu-i arunc, ci ii tzin la frigider ca sa-mi prepar crema de fatza cu ei.

Raspuns la raspuns:
quote:
Originally posted by darael
Am voie sa fur reteta si sa o postez la urmatorul subiect despre tratamentul contra acneei rebele ?

Altul:
quote:
Originally posted by noemi marian
Mey,aia cu pompa de ghiveta e buna!Noi folosim cauciuc asa ca-mi va fi mai usor.Am si recipient pt crema.
De-a serioaselea acum.Pe mine m-a invatat o doamna mai in virsta,care la vremea ei a fost prostituata,ca e cel mai bine sa te speli cu jetul de la dus,dupa ce scoti para.FAra presiune prea mare ca cine stie....ajungi sa-ti speli ochii!

Inca unul:
quote:
Originally posted by iren
Am acu in fatza okilor o imagine in care intra apa pe jos shi iese pe ureki, cu volta , ca la statuile alea din parc cc care fac pipi

Si explicatia:

quote:
Originally posted by dpop
of, cum nu intelegeti si va repeziti la gatul persoanelor nestiutoare.
mie personal mi se pare ca substanta in discutie nu este un "deliciu". cand ramane pe piele, daca speli numai cu apa (fara sapun, ca sapunul scoate tot) se face o pelicula lucitoare (io nu zic ca nu e buna de cosmetica, da' odata m-am plimbat cu asa ceva pe gat o juma de zi, noroc ca n-am iesit la servici/cumparaturi! nu au vazut decat colegii de apartament din acea vreme, si sper ca nu si-au dat seama )

si da, mie mi se pare bleac sa o inghit, mai bine o "depozitez" intr-un servetel, sau dau fuguta la baie, pentru ca nu-mi place gustul ei de nici o culoare, na! si nu ma puteti convinge ca e nectarul nectarelor, ambrozia ambroziilor. cine imi spune ca are un gust minunat fara sa minta sa imi spuna si mie ce-i da sa manance partenerului, sa schimb si io regimul alimentar.

si da, mi se pare blec sa curga pe asternuturi si sa dormi tot acolo, asteptand sa se uste (ce faci, dai cu foehnul?). ok, stergi cu servetelul, mergi la baie, te speli a l'exterieur - mie personal, tot imi ramane putintel inauntru, si simt in timpul zilei ca se scurge...poate e paranoia,dar tot nu imi place sa simt ca ceva acolo nu e in regula, si nu vreau sa port tampoane zilnice zilnic.

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

In primul si in primul rand vreau sa va zic La multi ani Vlad[11.11], Eva si George[13],Bianca,Irinuca,Alexandra si Ioan Rares(astazi)! Sa cresteti mari,cumonti,sanatosi si sa va bucurati parintii!
adsenala multi ani sotului.Delicioase torturi si atmosfera f calda!
oanamc Leti e bestiala! Musai,dar musai,trebe sa ne intalnim!
ariadnama bucur ca e totul in regula,felicitari pentru dintisorul nr4!
an-k vazut si placut maxim pozele.Bia e superba,are niste ochisori....de ma trec fiorii!
va multumesc tuturor fetelor care-ati intrebat de noi.Am avut niste zile pline,am fost in vizita la strabunica,la sat, sambata am fost la o nunta.
In plus,am lucrat ca apucata si mai am o gramada. Miercuri ar trebui sa mergem la notar,sa discutam si sa bagam actele...si de lucru mai e epuizant de mult.
Si,colac peste pupaza,iar am racit si ma simt atat de rau...Cred ca mi s-a dat peste cap organismul.Cat am fost insarcinata si inainte de asta cu cateva luni,n-am racit niciodata.Decand ma stiu, am fost extrem de rezistenta,raceam cam 1/an. Si nici atunci extrem de grav. Ei bine,acum parca am luat-o razna. Ma gandesc ca si din cauza incapatanarii mele prostesti de a tine cura de slabire. Am zis ca macar aceaste doua saptamani din urma avortului,cad am luat antibiotice si chiar ca m-am simtit rau,sa ma opresc! Credeti ca am facut-o?! Nu!!!Practic nu tin o cura de slabire f drastica,deloc.Doar ca nu mananc seara dupa 6.Dar nici dimineata.Si aici apare problema.Am cam o masa/pe zi! Ma simt atat de rau,nu numai astazi ca sunt racita,dar asa,in genere! am o stare exact ca de boala incontinuu. Si am atat de lucru.....!
Sa nu va suparati daca am omis pe cineva,am incercat sa recuperez atat cat pot!
Am pus cateva poze in albumul 8 luni.
Va pe toate si va multumesc de grija!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Andruzza - multumesc si tie pt urare!

Fetelor, sper ca nu va suparati pe mine cu cele de mai sus, dar am ras cu lacrimi, si ma gandesc ca pe noi, mamici nedormite si uneori cu nervii in pioneze, ne mai destind niste perle de-astea...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andira vizitasem si eu pagina ieri am ras cu lacrimi dar nu stiam daca ne potrivim la perle din astea, se pare ca da...aproape tot subiectul este asa....radeam de una singura cu Alex in brate care dormea , din nou, pe mine...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput