Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Da, Crinuta, si la mine a fost la fel -am stat afara in rokie kimono-. DAr m-am bazat si pe faptul ca in fiecare an, de ziua mea am avut parte de vreme excelenta (soare si cald, ceea ce consideram cel mai frumos dar de ziua mea), asa ca am avut curaj sa imi pun si nunta tot atunci, si nu am dat gres. si la mine, toata saptamina care a precedat nunta a fost cam ca acum...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta, va dorim MULTI ANI FERICITI si sa fiti cat de repede impreuna toti trei !

Sa stii ca si noi ne gandeam pe viitor la Dubai, acum nu stiu exact daca cu bebe sau fara. Nu prea stiu multe spre rusinea mea despre Dubai decat ca sunt super-hoteluri si e un rai pentru cumparaturi.
O prietena buna de a mea, de la mamici de martie-aprilie 2005 a facut escala in Dubai, mergand din Romania spre Noua Zeelanda si au facut o multime de cumparaturi platind cu cardul. Atat de multe incat au fost sunati de la banca ca sa ii intrebe daca nu cumva le-a fost furat cardul, ca cineva isi face de cap cu el prin Dubai !

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Na c-am dat in nostalgie si v-am " contaminat" si pe voi..

Lali, merci pentru urari, la fel va urez si eu voua.
Referitor la Dubai, este dorinta mea, printre altele, ca daca ma intrebi unde vreau sa merg as spune in toate tarile.
De mult nu am mai avut o vacanta, si chiar am nevoie de asa ceva.
Sa speram ca mi se va indeplini dorinta, si chiar daca nu va fi Dubai ci alta destinatie, voi fi fericita.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Gabry, ma bucur mult ca totul e ok acum.
Tine minte un lucru: faptul ca va iubiti inseamna enorm, esta salvarea voastra, asa ca, trebuie sa " luptati" amandoi pentru casnicia asta.
Eu nu cunosc amanunte in acest caz, de aceea nu imi permit sa iti dau sfaturi concrete, dar stiu ca iubirea rezolva multe lucruri...

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Crinuta la multi multi ani fericiti impreuna!
Gabry ma bucur enorm ca ne-ai dat vesti bune ,am lacrimat citind mesajul tau .Asteptam cu nerabdare sa ne scrii de bine.
Patricia am inteles eu bine?Tu esti nascuta in noiembrie?
Daca da atunci mai de vreme sau mai tarziu -La multi ani!

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Gabry, ma bucur ca s-au stins problemele. Suntem prea obosute si solicitate de cei mici ca sa mai avem probleme si cu cei mari.
Noi mai raportam un dintisor, avem in total 8. Dar eu, inca ii mai dau mancarea la blender.Asta ptr ca mi-e teama sa nu se innece. Am incercat o data sa nu mai blenderuiesc, dar carneaera parca asa atoasa ca inghitea saracul cu noduri. In schimb musca si mesteca cu multa placere banana, mar, biscuite. in ultimul timp parca simte ca tzatzi nu mai are asa mult laptic si, va trebui sa renunte la ea si este tot timpul parca legat de sanul meu. noapte daca nu o simte pe tzatzi langa el, scandal. aproape ca nu mai doarme deloc la el in patut. Ziua, cum ma prinde cum vrea sa suga.
Uneori am imprwesia ca nici la gradi nu o sa renuntam la alaptat.
Crinuta multi ani fericiti alaturi de sotul tau

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Ce se mai aude cu pertecerea ,nu mai vrea nimeni?
Haideti macar sa o transformam intr-o mica intalnire daca nu iese de petrecere.
Oanaaaa tu nu mai zici nimic?

POZE

Mergi la inceput

Hehe Bdana la fel face si Iustin si la mine la fel a facut si Rebeca.Nu puteam sa ma mai asez in pat ca donsoara erea gramada pe mine ,i-mi ridica tricoul si directia tzitzi.Si nu-ti zic cu ce lacrimi pt ea si dureri pt mine am intarcat-o.Dar poate acum va fi altfel ca tare ma gandesc cu groaza la momentul intarcari,desii eu as vrea sa-l aman pana prin primavara.

POZE

Mergi la inceput

Merci Gabi si Dana pentru urari!

Fetelor, i-am luat temperatura lui Rayan desi el are o stare foarte bune, si e la o ureche 37,5 iar la alta 37,4.
Ma rog, intrebarea este daca e normal sau este cumva o stare subfebrila?
La fel a avut si acum vreo 2 zile.
Nasul nu ii mai curge aproape deloc, asta de vreo 2 zile, in rest nu are nimic. Si de fapt, ce a avut a luat de la mine. V-am mai zis ca ma chinui cu o tuse de 3 saptamani.
Nu mai zic ca a inceput sa mi se para ca ar avea cearcane, si ma duc cu gandul la giardia. Am luat-o razna?
M-am hotarat sa ii fac coprocultura.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Acum vad ce scrieti de tztitzi.
Dar ce sa mai zic eu, care nu prea am alaptat, iar Rayan toata ziua imi ridica bluza, sau imi da la o parte sutienul zicand intr-un mod timid" tzitzi"
Nu va spun ce distractie pe mine zi de zi la faza asta...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput