Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Adana ce frumos,si la noi au anuntat meteorologi ca va venii zapada zilele astea dar deocamdata se lasa asteptata.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinuta, felicitari pt ziua de ieri. Sa ramai frumoasa ca acum toata viata, sa fiti fericiti si sanatosi. Crinuta, Stefan are temperatura normala in fundulet 37.4.
Si Stefan a facut un pic de febra cand i-au iesit dintisorii.
NOi am ramas la doi dinti deocamdata. AM citit pe undeva ca daca pana la un an nu ii ies macar 6 dinti inseamna ca are rahitism. Ati auzit de asa ceva?????
Amaya, ti-am trimis pm. Sper ca l-ai primit ca tot incerc de ceva timp.
Deci cu party ul de Craciun cum ramane??? Sper ca o sa se tina totusi , ar fi pacat....
Spre marea mea satisfactie bb a reinceput sa manance normal. Doamne ajuta!! A luat doar 300 grame, da acu asta e, sanatos sa fie.
Voi va faceti planuri pt revelion? Stit cumva daca bonele raman si in noaptea respectiva cu bb? Ma gandesc ca nu si nu stiu ce sa fac cu copilu'.
Tomasa, voi mai iesiti in parc??
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Gabi, l-am primit si ti-am raspuns imediat pe adresa ta de yahoo.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Buna ziua mamici!
Adana trimite-mi si mie niste zapada.Asa mult imi place...pacat ca aici nu prea am parte de ea,ieri am fost in Beirut si erau 27 de grade,la mine pe langa munti sunt vreo 16 grade,desi in casa e mult mai frig.De cand sunt aici am vazut doar o data zapada,sa se aseze,ca asa a mai fulguit,dar doar in ianuarie-februarie.Si cum incepe sa fulguiasca astia stau toti in case,nimeni nu se mai duce la servici sau la scoala,de parca vine potopul.Abia de e deschis vreun magazin,nu stiu ce se sperie asa.Am facut vreo 2 Craciunuri aici si de fiecare data era soare si cald de parca era mai ,nu decembrie.Exista si o zona in munti cu zapada dar e departe de mine.Parca nu e Craciun fara zapada sau macar un pic de frig.Catiflo la voi e soare si cald de Craciun,stiu ca sarbatoriti pe plaja,cum e?Nu ti se pare anapoda?
Gabiu si noi tot la 2 dinti am ramas,chiar aseara citem de dintisori dar nu zicea nimic de rahitism.Ziceau ca au fost consemnate cazuri de intarziere a aparitiei dintilor pana la varsta de 2 ani,fara a reprezenta un viciu de dezvoltare al copilului.Ziceau ca data la care apare primul dinte nu are nici o importanta in evolutia fireasca a organismului.Oricum pana la un an mai sunt 2 luni,au timp si dintisorii sa iasa.Poate ne aduce Mos Craciun niste dinti!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Shobo, da a fost foarte frumos. Ne-am luat inima in dinti si am plecat fara Dragos. El a ramas cu bona la parintii mei acasa si a fost OK. Visam de mult aceasta vacanta, de ani de zile si am amanat-o mereu din diverse motive. Chiar am vrut sa merg anul trecut dar, desi doctorul mi-a dat voie insarcinata fiind, rudele mi-au bagat in cap ca mai bine stau acasa, sa fiu sigura ca nu se intampla nimic (am stat in Bucuresti si mi-am rupt piciorul, poate daca plecam in Italia chiar nu se intampla nimic!). Am mers fara bb pentru ca am vizitat Roma, Venetia si Florenta si asta nu vom putea face cu el, ca sa priceapa ceva, decat peste cativa ani buni. Dar la anul mergem cu el la mare langa Venetia, la Lido di Jesolo. Evident ca ne-am facut de cap anul asta... a fost o vacanta de vis, Italia cred ca e cea mai frumoasa destinatie de vacanta, cel putin dupa gusturile mele ! Am fost in septembrie si temperaturile erau OK, cam 25, 27 de grade la Lido iar in Roma maxime de 30. Dar te poti uita pe weather.com si ai acolo mediile statistice pentru fiecare luna. Oricum e clar ca e prea cald in Italia, mai ales pentru pitici in iulie-august.

Nu am primit PM de la tine inca.

Eu am gasit bona (de care sunt foarte multumita) prin anunt in ziar si aproape 2 saptamani de interviuri. A fost greu si neplacut dar a meritat, am avut de unde alege. Acum doar ma uit la reactiile copilului cand intra dimineata in casa si vad ca e OK, merge la ea in brate fara probleme, ii rade tot timpul, deci e clar ca se plac. Apoi daca am mai mers acasa peste zi i-am gasit pe amandoi in patru labe pe covor, facand ca si cainele, ori fugarindu-se prin casa ! De asemenea imi respecta indicatiile la mancare, pentru ca ii gateste azi pentru azi si maine deci vad exact ce mananca.
Succes si tie !

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Of, fetelor....voi sunteti nevoite sa apelati la bona, iar eu care o am pe mama nu ma pot rupe de fata. sotul a aranjat pt petrecerea de revelion dar mie nu/mi vine sa imi las ingerasul acasa, ma tot gandesc ca este primul revelion al ei, dar stiu ca va dormi toata noaptea si nici nu va conta pt ea.

Intrebare intrebatoare: ce cantitate de lichide (ceai, apa, suc de fructe) beau bb/ii vostrii, exceptand laptele?

Crisu, de unde pana acum o luna nici nu vroia sa auda de altceva decat tzitzi, acum bea cam 50-80ml suc de fructe, 100-150ml supa si 200-250ml ceai. Ma gandesc sa nu fie prea mult.
Voi ce ziceti?

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Am trecut pe antibiotic, dupa ce la 11 avea 38.8 temperatura in fundulet.
Voi dati copiilor ceva imunostimulatoare? Ca eu sunt disperata deja...

Noi de revelion mergem la Bran 5 zile, si pe Bogdan il lasam la socrii.

Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

GAbiu iti mai amintesti cumva pe unde ai citit chestia cu dintii?

In cea ce priveste revelionul, noi o sa stam acasa sau daca plecam pe undeva il luam si pe baiat, ca sa fim alaturi de el la prima trecere dintre ani;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ixxi e foarte bine ca iti bea atata; Andrei e cu toane, uneori bea si ceai 100 ml si apa 100 ml si supa cam 50ml, iar uneori nu bea absolut deloc, nimic in afara de lapte, si ala pana in 500 ml zilnic; Dar la faza asta imi seamana caci eu uit ca este apa in casa si beau putin in timpul zilei, mai mult dupa mese;
Carmina, la recomandrea dr.pediatru eu ii dau de la opt luni Imunobaby de la Erbavita (deci am inceput sa il dau imediat dupa ce a fost racit de la frigul din casa si si era refacut); cei de la Help net il distribuie; Am mai auzit insa si de picaturi cu vit. c naturala;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Carmina, sanatate multa ! Si noi mergem cu piticul la o pensiune la Bran de Revelion, poate ne vedem pe acolo !

Beatrice, da, nu am ce sa fac, mama mea lucreaza iar soacra e la 250 km... Dragos bea cam 150 ml pe zi (ceai sau apa) , insa s-a intamplat si sa nu bea aproape deloc sau sa creasca aproape la 500 ml cantitatea de ceai si apa. Eu ii ofer dupa fiecare masa biba, dupa ce se trezeste si in timp ce se joaca si bea cat vrea el. Din pacate nu bea cu placere decat ceai de la Hipp, apa o bea de nevoie iar sucul de fructe zici ca e otrava ! Mai papa supica si fructe si 500 ml lapte dar mie mi se pare ca ia prea putine lichide.

Adana si eu astept zapada. Sa ne scrii cum reactioneaza Sebastian la zapada, eu sunt curioasa de reactia lui Dragos. A vazut si anul trecut zapada, dar nu cred ca se pune, era prea mic.

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput