Oradea (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pe cine ai avut diriginte(a). in '97 eram si eu profesor acolo.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Pe Petrovici.Profesoara de chimie. O femeie minunata
Stiu ca erai si tu profesor pe acolo,erai cel mai tinerel, insa nu-mi amintesc ce materie ai predat[/i].(mie nu mi-ai predat,altfel as fi tinut totusi minte materia)

Menna

http://community.webshots.com/user/Menna1979

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by IoanaM

Marius, da' pe mine ma mai stii? Am fost colegi de facultate, ti-a mai zis si Simina de mine...
Uite-ma aici cu Simina si o beiusanca, Cristina:
http://community.webshots.com/photo/519504214/519510632HveZpH
Sunt cea bruneta, din stanga Siminei...

http://community.webshots.com/user/imester

Da asa este mi-a povestit Simina

Marius Pernes

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Menna

Pe Petrovici.Profesoara de chimie. O femeie minunata
Stiu ca erai si tu profesor pe acolo,erai cel mai tinerel, insa nu-mi amintesc ce materie ai predat[/i].(mie nu mi-ai predat,altfel as fi tinut totusi minte materia)

Menna

http://community.webshots.com/user/Menna1979

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Am predat vreo....opt discipline in total cam asa ceva? Insa la clasele cu profil economic. Eram cel mai tinerel... draguta remarca.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Uite cum se regasesc mai vechile cunostinte.
Eu ce sa mai zic, ca Ioana mi-a tinut seminariile de statistica pe vremea cand eram in facultate. Si am ragasit-o tot aici. Ce intuitie am avut, sa o recunosc dupa un nick.

Mergi la inceput

Buna dimineataaaaa la toata lumea !

Menna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaM spune:

He he he!
Intr-adevar, ce de intalniri de gradu' trei!
Numai profi( fosti si actuali) si studenti/ elevi (cred ca numa' fosti...).
Salutari la toata lumea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adi2003

Eu ce sa mai zic, ca Ioana mi-a tinut seminariile de statistica pe vremea cand eram in facultate. Si am ragasit-o tot aici. Ce intuitie am avut, sa o recunosc dupa un nick.

Pai da in genere statistic discutand exista o probabilitate intre numele de Mester si Statistica, nu-i asa? Depinde de populatia cercetata...a aaaa ..... gata am terminat. Marja de eroare este de +/- X% unde X.... iarasi incep

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rainbow spune:

Buna dimineata tuturor :)

Vad ca e plin de profi si de eleve pe aici...eu am terminat in Timisoara asa ca....nu stiu...E frumos ca v-ati gasit cunostintele pe aici :)

Clubul Mamarauta...eu n-am auzit de el, dar ideea cu un loc frumos amenajat pentru intilnirile copiilor mici ar fi minunata. Am auzit de la vecinele mele unguroaice ca pe Sirul Canonicilor exista un asemenea loc, dar din cite inteleg are legatura cu biserica catolica...cred...nu sint sigura dar as putea sa ma interesez. Acum iarna nu poti sta prea mult pe afara si e destul de nasol sa stai cu ei doar in casa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marius

quote:
Originally posted by adi2003

Pai da in genere statistic discutand exista o probabilitate intre numele de Mester si Statistica, nu-i asa? Depinde de populatia cercetata...a aaaa ..... gata am terminat. Marja de eroare este de +/- X% unde X.... iarasi incep
Marius Pernes

... asta filosofic vorbind,nu?!

Menna

Mergi la inceput