Copilasi de noiembrie-decembrie 2004 (90)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

oul intreg? adica, si cu albus? pai eu nici la varsta asta nu mananc mi se pare scarbos albusul, nici pe ile nu o las de ce vreti sa le dati albus, ca nu contine NIMIC, nici vitamine, nici proteine, e apa chioara (nici macar)

asta e din cura manechinelor, ca sa nu se ingrase: omleta din albusuri

bleeeeeeeeeeeeeeeeeeax

ma duc s vooooooooo...

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Cristina, oul intreg se poate da dupa 1 an fara grija, daca nu-s probleme legate de alergii, etc..Eu ii dau deja de vreo 2 saptamani si albusul lui Mihnea, si vad ca a reactionat bine, ba ii si place tare sa roada la albus.

La multi ani sarbatoritilor, sa cresteti mari si sanatosi cu totii!

Eu aseara am facut o treaba f. desteapta: vrand sa deschid geamul de la baie dupa ce ma imbaiasem, am alunecat pe gresia uda si am cazut in ultimul hal ; am dat o burta de cada rau de tot (i-am multumit lui Dumnezeu ca nu am patit asta cand eram gravida, ca sigur terminam cu sarcina la ce lovitura am incasat), apoi m-am lovit tare la incheietura mainii si cred ca mi-am bulversat rau si vreun ligament din zona interioara a umarului, asa incat mana dreapta mi-e aproape nefunctionala, nu o pot ridica mai mult de 20 cm si ma doare in ultimul hal.Dau si eu cu Fastum gel, poate ajuta la ceva, alte remedii mai stiti? De rupt nu cred ca-i rupt nimic,ca reusesc sa misc mana , ajutandu-ma de cealalta, dar asta e tot ce imi lipsea, va dati seama ce misto il ridic pe Mihnea...
Hai ca m-am plans destul!

Azi am fost cu Bianca la teatrul Ion Creanga, i-a placut tare mult, asa ca de acum incolo ne-am gasit distractie de week-end-uri cu vreme urata.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hai ma gandac...ai facut chimie alimentara?

albusu e o sursa f buna de proteine, nu va luati dupa extremista asta.sa stiti ca ea nu mananca decat cartofi prajiti cu friptura si ciorbaDoar ca trebuie fiert.E invers ca la galbenus.Galbenusu fiert e destul de sarac in nutrienti fata de cel crud(sau fiert putin)

Eu am dat albus pe la un an si 1 luna, ca pana atunci n-a vrut ou de nici o culoare.Deci la un an si o luna mancat ou moale cu painica asta i-a placut.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hello, fetele!
Am intrat si noi sa uram sarbatoritilor de azi toate cele bune si o copilarie frumoasa!

Copila mea azi a facut si ea febra, dupa ce de vreo zece zile refuza mancarea solida(dar mi-am spus ca a facut o pasiune pantru lapte si asta e! s-o satura ea odata!)
De ieri insa, nu mai vrea nici lapte, nici ni'ca si a facut si 38 temperatura.Asa ca maine, la doctor cu ea!
Numai bine, ca tot maine avem si nunta de unde nu putem lipsi(ca suntem nasi )
Vom vedea ce zice nenea doctoru'

Pupici si numai bine la mamici si bebici!

Mergi la inceput

Roerb...ce rau imi pare de ce-ai patit Asa ceva a vut sotul meu, doar lui ii iesise mana din umar:(

parerea mea e sa te duci la o radiografie, la Municipal au sectie f buna de ortopedie.sa nu fie mai urat, Doamne Fereste, si sa nu stii.pana ajungi acolo, fa cat mai putine miscari si eventual da-te si cu ulei de arnica.Sotului i-a facut f bine, e pt traumatisme de genu asta..

ooof.stiu cat s-a chinuit el.Abia dupa 2 ani a fost bine.dar a fost si incapatanat si n-a facut recuperare.providential a fost insa inotul.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

fetelor, va rog mult de tot, am nevoie de medicamentul "Encefabol 100" si nu am de unde sa-l cumpar. Bucurestencele in special, va rog, care puteti sa va trimit bani sa-mi cumparati si sa-l trimiteti prin curier.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Miria sanatate multa, sa nu fie nimic grav si sa te refaci repede.Sigur ca Damiana e o scumpa si frumoasa, sa-ti traiasca.Cat despre sfecla eu i-am dat, preparata dupa sfatul harnicutei Aime, insa nu i-a placut…a manact vreo 2 lingurite dupa care imi scotea limba si-mi dadea mie ce mai era pe ea…

Gandacico am vazut pozele , ai o sinceritate dezarmanta, m-am gandit chiar copilaroasa , dar in sensul acela dulce si inocent al varstei mici.Continua, perfectioneaza-te si sigur in curand ne inviti la vreo expozitie.

Sabino pozele cred ca graiesc fals, ca eu nu ma simt deloc asa…oricum

Ionela eu sunt convinsa ca in viata totul e echilibrat (si nu as vrea sa-mi demonstreze cineva altfel ca se duce si farama de optimism ramasa), si vei descoperi in Arisa alte laturi bune, blande si iubitoare.Poate bebelusia ei e mai « rebela », iar adolescenta fiind va fi nedespartita de tine..sau cine stie..oricum tu o vei iubi la fel de mult, neconditionat de ce-ti daruie ea in schimb, asa cum ar trebui sa facem toate.Pana una alta, norocul tau ca ai simtul umorului dat la maxim si ne faci si pe noi sa zambim de cate ori povestesti ceva din « jungla ».Te pupam

Multumiri pentru urari..eu uitasem, acum urarile mari sunt pentru sarbatoritii de 1 anisor, sa traiasca sanatosi, norocosi si fericiti : Daria, Dennis si Victor

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

For2nity am notat de aseara, am intrebat azi la vreo 2 de cartier dar nu am gasit inca, mai ies dupa ce se trezeste, eu zic sa ne lasi numarul tau de telefon si cine gaseste la farmacie mai bine sa te sune intai sa vedem daca nu ti-a gasit deja cineva, ca sa nu cumparam mai multe deodata...ce zici ?

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by roserb
Eu aseara am facut o treaba f. desteapta: vrand sa deschid geamul de la baie dupa ce ma imbaiasem, am alunecat pe gresia uda si am cazut in ultimul hal ; am dat o burta de cada rau de tot (i-am multumit lui Dumnezeu ca nu am patit asta cand eram gravida, ca sigur terminam cu sarcina la ce lovitura am incasat), apoi m-am lovit tare la incheietura mainii si cred ca mi-am bulversat rau si vreun ligament din zona interioara a umarului, asa incat mana dreapta mi-e aproape nefunctionala, nu o pot ridica mai mult de 20 cm si ma doare in ultimul hal.Dau si eu cu Fastum gel, poate ajuta la ceva, alte remedii mai stiti? De rupt nu cred ca-i rupt nimic,ca reusesc sa misc mana , ajutandu-ma de cealalta, dar asta e tot ce imi lipsea, va dati seama ce misto il ridic pe Mihnea...
Hai ca m-am plans destul!

ooooooooooofffffffff ce tampenie!
nu te intereseaza sa mergi la ala care m-a calcat pe mine? e cel mai bun osteopat din bucuresti... dar intai trebuie sa-ti faci o radiografie, sa nu fie ceva rupt... daca e doar deplasat, ti-l pune el la loc...

si eu am alunecat pe gresie uda in liceu, si-am dat un cap in tocul usii de se vad efectele si azi

sanatate! ai grija! fa-te bine!

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Ionela-Roxana, si eu vroiam sa zic ceva.Cred ca micuta Arisa se plictiseste acasa.De aia e razgaiata.E f desteapta si temeramentala, calitati ce-i vor aduce noroc in viata.Asa eram si eu cu sora mea.Alina frumoasa si batausa familei, eu blanda si ....toci ochelarista:))

Amandoua suntem f bine acum.Sa stii, Arisa e o fetita minunata, dar tu esti coplesita de viata asta monotona(ca repetie, ca de plictisit n-ai vreme)

n-ai alta solutie decat si mai multa caldura si blandete.in general bb mai agitati sunt cei care simt nevoia de multa iubire.

Mergi la inceput