Copilasi de noiembrie-decembrie 2004 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

RALUCA, daca nu ne protejam, aveam copilul deja in brate!!!!!
Vorbeam de un posibil accident, care pana la urma nu l-as considera acccident, ci...mana Domnului!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FLORYPOP, da, sunt standuri speciale cu imbracaminte si incaltaminte pentru copii in TItan!!!la parter si etajul I...te pup si sarcina usoara in continuare!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Alexandru(Eliza5), Vladimir Andrei(Aime),Andrei Cosmin(Lumi81), sa fiti sanatosi si fericiti

Rxandra Maria(Monica-Elizabet)

Fetelor, Amina sta singura pe olita, dar nu i-am luat olita cu zorzonele, pentru ca am experienta anterioara, cind Mariei ii ardea de joaca si nu de kk cind statea pe olita. Iar mama are grija sa o puna in fiecare dim, asa si-a format reflexul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Monica, Ruxitei pentru cele 11 lunisoare!

Eu cred ca e bine ca merge in picioarele goale, am citit ca e chiar indicat sa fie lasati asa copilasii cand incep sa mearga pentru ca incaltamintea le-ar putea deforma piciorusele si mersul. De aceea se recomanda cica sa se cumpere ghetute la copilasi abia dupa ce invata sa mearga bine in picioare.Eu asa am citit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Eu azi sunt camptr.ca azi noapte am avut program artistic intre 3.30 si 4.45..Cred ca de la dintisori..ca era si cu mine in pat si tot nu se linistea!
"la multi ani"Ruxi,sa cresti mare,sanatoasa si norocoasa!Monica,ma bucur sa aflu ca "tanti"se poarta frumos cu fata.....Eu asa cred,dar e bine cand ti-o confirma si altii..Cat despre intalnire....eu ce sa-ti fac daca esti prea ocupata ca sa vezi 2 fete cucuiete(adica eu si mariuca)...Si noua ne e dor de voi!
Sa aveti o zi buna si ne mai auzim...

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ruxandra Maria, sa fii sanatoasa, cuminte si sa te joci frumos cu Alex!
Flory, ce precoce este Andrei la maselute, voua o familie reusita!

O zi buna tuturor!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Monica, sa-ti traiasca Ruxi, sa fie sanatoasa si sa v-aduca numai bucurii .
Si Cookie are dreptate, lasa puiuta sa umble cat vrea in piciorusele goale, e f sanatos pentru ei, ai grija doar sa nu fie extrem de rece pe jos(ceea ce nu cred ca-i cazul); Iustin nu accepta nici macar sosetele, in casa, vrea numa descult .

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Otilia ce frumos ai zis "o familie reusita".

Onitza, stiu si de Titan (in magazin) dar am auzit ca undeva aproape de potcoava ar fi un depozit, cumva intre blocuri, numai cu incaltaminte de copii de foarte buna calitate. Ai auzit de el cumva?

Pupici,

Flory 8+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by florypop

Onitza, stiu si de Titan (in magazin) dar am auzit ca undeva aproape de potcoava ar fi un depozit, cumva intre blocuri, numai cu incaltaminte de copii de foarte buna calitate. Ai auzit de el cumva?

Pupici,

Flory 8+ si Andrei

Flory, eu am priceput foarte bine ce vrei sa spui, eu stau la Ptcoava si habar n-am de asa ceva dar daca afli, da de veste, pls...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Hai ca m-a descurcat o colega de serviciu. Este vis-a-vis de Petrom undeva in dreapta dupa al doilea bloc. Am sa incerc sa mer azi sau maine si va spun ce si cum.

Pupici,

Flory 8+ si Andrei

Mergi la inceput