Copilasi de noiembrie-decembrie 2004 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MAMI FLAVIA

PAUL rade la Teo cand o vede!!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

intraram sa uram micutilor ALEXANDRU SI VLADIMIR un sincer LA MULTI ANI!va pupam dulce ,sa cresteti mari si sa=i bucurati pe parinti

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Alex si Vladut, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, bucuria parintilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

ALEX si VLADUT ,la multi ani fericiti alaturi de parintii vostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Fetelor , stiam ca o sa va placa poza pe olita si cu periuta in mana, tocmai de-aia am pus-o
Si sa stiti ca avem toate niste copii frumosi, care mai de care, asa ca sa fie sanatosi si fericiti si noi pe langa ei
..cat priveste creasta lui fii-mea...sa stiti ca toata lumea se distreaza de ea ...e ceva natural si nici daca as incerca cred ca nu mi-ar iesi asa...asa ca o face mama panchista si rocherita, ha h
Onitza draga , stii cum zice un unchi de-al meu??? Nu te pierde ha ha..asa ca nu esti tu mai grasa ca mine si nici eu nu sunt slaba..uita-te la Raluca si alte fete...eu mai am pana ajung la dimensiunile mele, ha ha..Si ce ziceai? sa facem copii ca-i facem frumosi? pai eu deja ma gandesc la asta si sper peste putina vreme sa ma alatur si eu lui Florypop....deci sunt aspiranta la mamici de 2006....asa ca...asteptam noi membre

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CICI, nu mersi....inca nu membra.......eu inca sunt speriata de bombe si faza dura: nu am un copil rau....chiar nu....dar oricat de bun ar fi.....eu mai astept vreo 3-4 ani!! sau ma rog as vrea sa astept ca daca Cel de Sus, crede altceva....nu ma impotrivesc!!!!
Mey, atunci cine e fata blonda frumoasa din poze cu printesa ta??? zici ca nu tu????? ca eu vaz acolo o frumusica cu talie de viespe si cu corp de zana!!!! Sotul tau trebuie sa fie mandru de tine!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Avem vreo 17 sarbatoriti in galerie pana acum.
Sa ma iaruncati un ochi din cand in cand pe acolo sa vedeti noutatile.
Noile aditii de astazi: Daniel - Daniela_sb si Ioana - Laura_miu.

Astept si restul de mamici daca ne-or citi pe aici...

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Onitza mersi mersi...cu talia ai dreptate dar cu restul, hmmm ...
Sanatate lui Paulica si sa dea Domnul sa-i mearga bine

Try tot am uitat sa te felicit pentru Galeria Sarbatoritilor, ffff faina si comentarii foarte inspirate chiar daca zici tu ca ai fost cam serioasa atunci cand le-ai scris, auzi, oare cand esti "neserioasa" ce iasa???? ha ha

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

Salutare!!!
Ma mai primiti?Sa stiti ca am lipsit motivat.Daca vreti va aduc si scutire.Intre timp noi ne-am mutat si a fost grele de tot...
La multiiiiii multiiiii anisori sarbatoritilor,multa sanatate tuturor...si pupicei si pt mamicile sarbatoritilor,ca pana la urma...ele tipau in momentele alea.
As avea si eu o intrebare,si poate cineva s-a confruntat cu asta si ma poate ajuta.Puiutului meu mic...i-au iesit niste bube.In jurul guritei,dar nu pe buze ca herpesul.Ci pe langa.Si sunt urate tare de tot.Am chemat un doctor sa o vada,si mi-a zis s-o dau cu violet de gentiana,pt ca a luat un stafilococ...Acum eu sunt putin cam paranoica.De unde a luat?Ce trebuie sa fac sa nu mai ia?Ar trebui sa-i sterilizez chiar toate jucariile pe care ea inevitabil le baga in gura?Ce sa fac?De unde se poate lua chestia asta?
Si acum ca v-am plictisit deja din prima postare cu un mesaj asa lung,va pupicesc si promit ca o sa incerc sa fiu putin mai activa pe aici.Asta cand crede SJ-ul meu ca merit si eu o pauza intre bocete

EU SI AI MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Raluca,m-am incurcat,despre PIKOVIT am vrut sa te intreb . Multumesc pt. raspuns.
PAXELA, mie mi-a dat PERITOL sa-i dau la pojar sa nu se scrpine in caz ca-l mananca bubitele. Dar daca zici ca nu pre e bun o sa-l intrerup ,mai auzisem si din alte surse ca nu pre e recomanat.

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002
[/quote]

Madachan, eu nu ii dau Peritol ci Pikovit, intrucat Peitolul ii da si stare de somnolenta. Maria mea doarme bine si chiar daca n-ar dormi, nu sunt de acord cu blegeala sau somnul indus la copii. Pikovitul se da la copiii de un an de doua ori cate 5 ml. Eu ii dau o data, la masa de fructe, 2.5, ca sa aiba chef la pranz. Si are!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
[/quote]

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput