Sex in trei
Raspunsuri - Pagina 26
BadKarma spune:
E mult off topic, dar sint de acord cu Iren: am sa imi iubesc copilul indiferent de orientarea, preferintele si fanteziile lui sexuale. Il iubesc ca pe ochii din cap si o sa il iubesc neconditionat. Daca fiul meu mi-ar spune ca e homosexual, nu as sari in sus de bucurie, insa as continua sa il iubesc si sa ii fiu aceeasi mama buna pe care a avut-o intotdeauna.
BadKarma spune:
EU!!!
quote:
Originally posted by brendamitran
Woooow!
Pai daca scrieti cite 5 pagini pe zi,eu n-o sa mai fac nimic cind vin de la serviciu
E clar,de acum incolo,subiectul va ramane deviat,orice s-ar face....
Nu poate nimeni sa intre,sa-si spuna parerea(fara atacuri la persoana) si sa se retraga? De ce trebuie sa se ajunga la razboaie?
Tanya,saptamana viitoare te contactez.....mai vine cineva?
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Veve spune:
quote:
Originally posted by sileriki
sunt si eu mama de baiat dar l-as impuscadaca mi-ar face asa ceva . poate sunt eu prea demodata la 32 de ani dar nu pot trece peste asa ceva ...
Oh,my!Vorbesti serios?Pe principiul "eu te-am facut,eu te omor" sau cum?E o vorba ca de ce te temi de aia nu scapi,so....Good luck!
Irina,veve & croko

poze1,2,3,4,5
Natasa spune:
quote:
a trecut vremea sunt si eu mama de baiat dar l-as impusca daca mi-ar face asa ceva . poate sunt eu prea demodata la 32 de ani dar nu pot trece peste asa ceva ,
Tu vorbesti serios? Este una dintre cele mai absurde replici pe care le-am auzit vreodata. Daca esti mama si iti iubesti copilul, il iubesti pina mori, indiferent daca e sanatos sau bolnav, cu ochi albastri sau verzi, homosexual sau hetero. Scuza-mi exprimarea, dar dragostea ta de mama sta intr-o gaura???? Asta ca sa nu-ti mai spun ca nu ai drept de viata asupra copilului tau, cu atit mai putin cu cit el este adult si responsabil! Oi fi fost tu marcata de viata, dar sa stii ca avind atitudini de genul "daca te prind ca faci asta te omor", copilul tau iti va fi un strain imediat ce va trece in adolescenta.
Ai dreptul sa alegi cu cine te culci tu, nu cu cine se culca el, indiferent cit de incredibil ti s-ar parea!
Si ca sa inchei, presupunind ca baiatul tau va fi heterosexual (are toate sansele procentual vorbind, desi, vorba lui Veve, de ce ti-e frica d'aia nu scapi), o pling de pe acum pe amarita aia careia o sa-i fii soacra! (multumesc pe aceasta cale lu' Denizel, care imi corecteaza greselile de ortografie, ca sa-mi dovedeasca atentia cu care ma lectureaza :))
Si sa stii ca imi mentin afirmatia. Asa cum tu o scuzi si crezi ca nu a vorbit serios, eu nu am gustat gluma, ce sa-i faci! Cred ca atunci cind faci o afimatie atit de grava esti responsabil pentru ea!
denizel spune:
quote:
Originally posted by Natasaquote:
a trecut vremea sunt si eu mama de baiat dar l-as impusca daca mi-ar face asa ceva . poate sunt eu prea demodata la 32 de ani dar nu pot trece peste asa ceva ,
Tu vorbesti serios? Este una dintre cele mai absurde replici pe care le-am auzit vreodata. Daca esti mama si iti iubesti copilul, il iubesti pina mori, indiferent daca e sanatos sau bolnav, cu ochi albastri sau verzi, homosexual sau hetero. Scuza-mi exprimarea, dar dragostea ta de mama sta intr-o gaura???? Asta ca sa nu-ti mai spun ca nu ai drept de viata asupra copilului tau, cu atit mai putin cu cit el este adult si responsabil! Oi fi fost tu marcata de viata, dar sa stii ca avind atitudini de genul "daca te prind ca faci asta te omor", copilul tau iti va fi un strain imediat ce va trece in adolescenta.
Ai dreptul sa alegi cu cine te culci tu, nu cu cine se culca el, indiferent cit de incredibil ti s-ar parea!
Si ca sa inchei, presupunind ca baiatul tau va fi heterosexual (are toate sansele procentual vorbind, desi, vorba lui Veve, de ce ti-e frica d'aia nu scapi), o pling de pe acum pe amarita aia careia o sa-i fii soacra!
nu am subliniat tot, ca citesti si singura. Dar cu ultima fraza, chiar m-ai dat gata! Pot sa spun ca e cea mai violenta chestie de pe astea 18 pagini (si au fost ceva intepaturi, nu gluma).
Cred ca biata fata a zis ceva ce nici macar nu crede, fiind influentata de ce s-a scris pe aici si de experienta avuta.
Eu zic sa-ti pastrezi compasiunea pt. scopuri mai nobile decat pt. a deplange soarta nurorii lui sileriki.
Si ca sa-ti inlatur un eventual dubiu, te asigur ca l-as iubi pe baietelul meu chiar daca ar lua-o razna.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
martha78 spune:
Ce atmosfera incendiara ati creat pe aici! ![]()
Sileriki, nu cred ca ar trebui sa te gandesti asa departe, cum ca daca baiatul tau ar face ceva asemanator, nu stii daca ai putea trece peste...oricum ar fi, daca ceva nu poate fi schimbat, trebuie sa invatam sa admitem lucrurile asa cum sunt pentru ca ele fac parte din realitatea vietii
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
razhore spune:
18 pagini de sex in 3 si inca se discuta.De-abia astept sa vad continuarile:sex in 3 se intoarce,sex in 3 si robin...
yonella spune:
quote:
Originally posted by doareu
Adela, te inseli, e plina lumea de batrani cu fantezii sexuale care mai de care. E trist (Ick!), dar adevarat. (Ai auzit de exemplu expresia "dirty old man"?) Cauza e ca nu si-au trait tineretea dupa cum au vrut, constransi fiind de cultura sau societate, si in felul asta si-au reprimat "dorintele". Si tot ce e reprimat isi va gasi un mod sau altul sa iasa la iveala... De fapt reprimarea din tinerete e motivul pentru care multi dintre batrani devini niste "acriti" sau cu inclinatii spre perversiuni. -> acuma deviind complet de la subiect.
mmm
am si avut imaginea unui threesome de octogenari
mai greu cred ca e dupa
ma refer la deznodat una alta
impreuna spune:
"nimic nu e anormal in patul unui cuplu atata vreme cat lor nu le displace!"
Pai de prea multa fantezie pusa in aplicare ajung unii sa se nenoroceasca, sa isi bage cate o sticla sau coada de matura pe te miri unde, sau mai nou sa se umfle cu compresorul ![]()

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Adela spune:
quote:
Originally posted by razhore
18 pagini de sex in 3 si inca se discuta.De-abia astept sa vad continuarile:
of cors - sex in 4 ruuulzzz

irenu> La sex in 3 --> 3 tabere! ca sa fim in bon-ton cu tema!
Adela
, mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61829" target="_blank"> Sa nu-i uitam! -Craciun pentru batrani