nu credeam ca va fii asa de greu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Adrienne,eu tare as mai pleca de Craciun,am deja rezervare jfk-timisoara cu plecare pe 21 decembrie,dar buba e ca sunt insarcinata in 6 luni acum,deci in decembrie pe atunci voi fi in30 de saptamani si nu stiu sigur daca o sa pot pleca din acest motiv;cand sunt mai aproape de acea data,cam prin 10-15 decembrie o sa stiu mai multe,printre care daca-i de acord domnu sot si doamna doctor.

Alina,in cazul in care ai pleca din tara,cu cine ai lasa copii?Cunosc cateva fete care mereu isi cheama babysitere din Romania cate 6 luni,si in cazul tau ai avea si sansa sa cunosti pe cineva,bateti-ma fetelor,dar mie nu-mi iese din cap ideea cu maritatul.Alina mai vreau sa-ti spun:nu esti intr-o situatie grozava,dar....nu AI VOIE SA_TI FIE RUSINE CU CEEA CE ESTI. Tu esti o mama a doi copii frumosi si sanatosi,care va trebui sa faca tot ce este posibil omeneste sa-si creasca copilasii.Nu esti o criminala,nu esti o persoana care ar fi lasat oameni fara o paine sau a trecut peste cadavre ca sa se imbogateasca.Esti UN OM.Respecta-te ,respectul incepe de la tine si iubirea pentru tine incepe de la tine.Esti creatia lui dumnezeu,esti superba.Doar fiind intr-o situatie disperata vei invata ca nici macar sa nu gandesti cuvinte de dispret la adresa celor pe care dumnezeu i incearca astfel.Dumnezeu este iubire si tot ce ni se intampla are ca scop sa ne faca mai buni,mai iertatori,mai profunzi in gandire si simtiri.Ma rog celui de sus ca peste ani sa stam de vorba si toate astea sa fie de mult depasite.Daca vin decembrie as vrea sa ne vedem pe aeroportul din Timisoara.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Delia, ai grija de tine si nu fa imprudente. Multumesc mult. AlinaS mi-a trimis pe pm adresa ei. Daca te hotarasti sa mergi ti le dau. intre timp am mai postat la "fetele din america" poate mai merge cineva in Timisoara. Din pacate trimisul prin posta e cam scump iar posta este ingrozitor de lenta de sarbatori... Alina capul sus, vei razbate. Daca ai cu cine sa iti lasi copiii 6 luni mergi si lucreaza. Si eu stiu femei care s-au casatorit (chiar cu copii din prima casatorie) doar pt. ca si-au pus profilul pe site-ul de care zicea Delia. Totusi sfatul meu este sa nu te "vinzi", adica nu te casatori din interes, doar ca sa scapi din Ro. Cauta o persoana compatibila si fa-o din dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by tlaura

chatonel, m-ai prins!


Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite



ce dai sa-ti dau drumul? :)


Toulouse, la ville rose


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by chatonel

quote:
Originally posted by tlaura

chatonel, m-ai prins!


Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite



ce dai sa-ti dau drumul? :)


Toulouse, la ville rose









Un si o, e ok? Daca nu vedem cum facem si ne intalnim la o cafea!


Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinas spune:

fetelor,am cele mai bune vesti din lume.mi-am gasit un job foarte fain,sunt in proba 1 luna.e la o firma internationala de transport de marfa.e totul nou pentru mine,trebuie sa invet totul de la zero,de la bagat actele in excel,la facut actele pentru avma,coordonarea transporturilor si negocierea preturilor.suna totul pompos si greu dar nu e.slava domnului ca am o minte buna,nu m-a lasat memoria,deci inteleg totul.conteaza iar foaret mult ca stiu bine germana si engleza,ca lucram 90% cu germania.salariul e de 350 euro pentru primele 3 luni.castigurile sunt nelimitate in functie de tine.e o colega care lucreaza de 2 ani si castiga 1000 euro.stiam ca dumnezeu nu ma va lasa.stiam ca voi nu ma veti lasa.va multumesc tuturor pentru tot,dar mai ales pentru ca m-ati incurajat sa las acea bestie,m-ati incurajat si mi-ati aratat ca exista si o alta viata.ma simt bine,sa stiti.cred ca incepe sa rasara soarele si pe strada mea.acuma la inceput stau cam mult la birou pana invat totul,dar cand avem o echipa,vom sta pana la 16,maxim 18.va multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Alina, felicitari, ma bucur tare mult pentru tine, tzine-o tot asha shi nu te lasa descurajata!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii




In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Bravo, Alina

felicitari. te-am urmarit demult si stiam sigur ca asa va fi. mult succes si sa-ti ajute Dumnezeu.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Felicitari, Alina! Sa dea D-zeu sa fie numai soare in viata ta!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput