Socrul meu face tratament cu Prednison cate o luna in fiecare an. In timpul acestui tratament este extrem de nervos, nu ne mai intelegem cu el, rastalmaceste totul, ii sare tzandara din orice.
Nu doarme nici noaptea, desi ia Diazepam.
Aveti idee, cum il (ne) putem ajuta?
Multumesc.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank"> Bazar umanitar
dar trebuie neaparat sa ia Prednison??? ca e tare pacatos medicamentul asta. are tare multe efecte negative. nu stiu ce ai putea face, eventual sa il inlocuiasca cu alt medicament
Pentru ce ia tratamentul ? Cite pastile pe zi?
Sora mea face tratament curent cu Prednison, de fapt cu un derivat al acestuia, care cica are mai putine efecte secundare - MEDROL. E mult mai scump, dar sper eu ca e mai bun.
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
Are leuconevraxita, diagnosticata pe la 25 de ani. E o boala incurabila care afecteaza incet-incet sistemul neuromotor, tratamentul doar incetineste boala.
Incepe cu putine pastile pe zi si creste cantitatea la fiecare 3 zile, pana la 9 pastile, apoi scade treptat, tot din 3 in 3 zile.
Face tratamentul acesta de multi ani.
Multumesc pentru ideea cu medicamentul nou. O sa-i spun sa intrebe medicul daca nu i-ar fi mai bun.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank"> Bazar umanitar