Otita si sarcina - help!

Otita si sarcina - help! | Autor: DanaR

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in patru luni si o saptamana. Baietelul meu de sase ani a facut otita. Cum va evolua pentru el? Acum abia de s-a umflat un pic in spatele urechilor. Dar teama mea cea mare este si pentru mine. Ce risc de a ma infecta si eu exista,cum ma feresc, si mai ales ce i se poate intampla bebelusului din burtica?
I s-a mai intamplat cuiva in timpul sarcinii?
Va multumesc si va doresc sanatate tuturor.
DanaR

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Va rog sa ma iertati, din graba am scris otita, e vorba de oreion. Baietelul meu a facut oreion, nu otita. Am sa refac mesajul. Ma iertati.
DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Dana, esti sigura ca baietelul tau are otita? Ai fost la medic? Ar trebui neaparat sa urmeze un tratament, caci otitele se complica frecvent la copii daca nu sunt tratate bine.Dar....am mai vazut asa debut si la niste cazuri de oreion. De asta zic ca trebuie vazut de un orl-ist. Insa cu sigurata tu nu te vei infecta de la otita baietelului. Nu-ti fa probleme. Numai bine si sanatate grabnica baitelului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Scuze.
Am scris deja ca e vorba de oreion.
Ma scuzati ca am scris din graba otita.
DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Ce sa-ti spun, daca tu ai facut oreion, nu exista nici un pericol pentru tine. Daca nu ai facut, incerca sa te feresti, cumva, sa nu iei de la baietel....Contagiozitatea e de 40-50%, nu e absolut sigur ca faci. Oricum, baietelul probabil e contagios de vreo saptmana si va mai fi vreo inca doua.Daca as fi in locul tau, cred ca as incerca sa-l duc la bunici sau asa ceva....Oreionul e periculos mai ales in primul trimestru de sarcina si oricum nu e sigur ca se transmite la bebe. Vorbeste cu doctorul tau. Numai bine!

Mergi la inceput