Rahova sau apropiere...(7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by aissa

Multumim.....azi nu mai vrea, logic, nu?
Oricum, am notat in caiet recordul de ieri!
Ce vant bate, daca e asa azi nu iesim din casa....

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Nici roli azi nu a mai facut nici un pas.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Inseamna ca trebuie sa ne consolam reciproc
Mia, ma gandesc ca asta o fi mersul firesc, adica dupa curajul avut acum stau si gandesc . Mi se pare ca si Mariuca Andreei la fel a facut dupa ce a mers intr-o seara a facut o pauza.
Noi am reusit sa o convingem pe seara sa mearga de la mine la tati dar pe distante mai scurte, cam jumate din aia de ieri. Oricum, clar nu vrea, pentru ca atunci cand o puneam in picioare de multe ori incepea sa planga. Insa cand a mers, la fel ca ieri, s-a oprit, s-a redresat, a plecat mai departe, deci incepe sa "simta" mersul.

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor si cand or merge nu o sa-i mai puteti opri in nici un fel
eu ma rog de ruxi sa mai stea putin jos sa se joace cumintica ca sa nu mai trebuiasca sa o urmaresc peste tot prin casa unde se duce si ce mai vrea sa traga...si atunci incepe sa planga daca o iau in brate se smulge, ridica manutzele si se face ca un"sul" ca sa-mi alunece din brate si sa se dea jos
si stiti ce-i place cel mai mult...sa ia in brate pantofii de la intrare...trage usitza de la cuier si scoate cate un patof...mai are putin si-i da si cate o limbutzaasa de mult ii plac pantofii.
hai ca am fugit sa-i dau sa pape lui alex ca tzipa de foaaammeeeeee
va pup sa aveti o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Buna la toata lumea pe aici.

Vreau sa ne laudam si noi. Vladut face 9 luni peste 3 zile. Este cuminte in general, vocalizeaza mult, vorbeste cu jucariile si spune mamama Nu are nici un dinte. Se ridica in picioare de mai mult de 1 luna, si seara cind ma intorc de la servici mergem - adica il tin de subtiori si el face singur pasi, din propria lui dorinta . Merge cind mai grabit cind mai incet, in functie de cit de interesant este obiectivul pe raza de actiune .

Maninca numai cu lingurita piure de fructe, de legume si cereale. Si la masa face asa: maninca bine la inceput, vreo 10 minute asa, cit are el chef, si dupa aia nu mai vrea decit cu rugaminti si cu cintece. Mai face si kk in timpul mesei - si dupa ce face gata, nu mai vrea deloc sa manince. Si nu prea ii place piureul de fructe..

In curind are sa fie Sf Andrei si Craciunul. Am de gind sa incep sa decorez prin casa, sa fim pregatiti.. Noi anii trecuti (cind nu era bb) nu terminam niciodata la timp, acuma trebuie sa incep din timp pentru ca trebuie neaparat sa ne gaseasca Mosul in regula..

Cam cu asta ne putem noi lauda acuma. Va tinem la curent.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

sirimie, si noua ne-au iesit dintisorii tarziu...nici acum la 11 luni nu avem decat 4 dintisori care au iesit in"serie" si acum vad ca iar stagnam.
cristina, tot in cora am vazut acum 2 zile saniutza din lemn cu spatar metalic tot in jur de 500 de mii.
fetelor era plin de jucarii in cora, nici nu stii ce sa alegi, bani sa ai ca toate te tenteaza.
noi i-am cumparat ruxandrei prima ei papushica, nu e mare, este special pentru varsta de 1 an, facuta numai din carpa si doar fatza o are din cauciuc...ei ii place mult si ieri cand m-am dus la ea tinea papusa pe o perna pe piciorusele ei si o legana si canta...aaaa...aaa si din cand in cand mai zicea si nani-nani dar scurt de tot si repede
apoi se juca cu alex cu statiile emisie-receptie si ea tinea statia ca pe telefon la ureche si zicea aaa...aaa... si alex mai zii si altceva
am zis ca zilele astea mergem sa testam piatza jucariilor pentru moshii care urmeaza.
va pup pe taote si am fugit la treaba

monica

Mergi la inceput

Eu ce sa zic...primul dinte la 10 luni si 2 zile, acum la 1 an si 2 luni are 8 si azi i-am descoperit si 2 colti de masea!
In rest prinde curaj sa plece, chiar daca pica dupa 2 pasi, dar pleaca si nepusa de mine, iar de vorbit bombane toata ziua.
Azi am prins 2 reprize de cate o ora de plimbare, macar asta sa compenseze somnul intrerupt de 2 ori de urlete azi la pranz (cred ca azi i-a spart maseaua aia).
Pupici ca plange, merg sa ii dau sa pape.

Cristina si Ale

Mergi la inceput

fetele ce frumos e afara, abia astept sa termin meditatiile si sa ies si eu la plimbarica cu astia mici.
va pup sa aveti we placut

monica

Mergi la inceput

E super, e adevarat, dar noi azi mergem la mama ca ieri a fost ziua ei... O sa ne plimbam doar pe drum spre ea si inapoi.
Fetele mie soooommmnnnnn! Aseara am culcat fata la 8, ca de obicei. La 9 urla. Am linistit-o, a adormmit la loc. La 11 ma bag in pat si in 2 minute incepe sa urle. Am reusit sa o culc la loc. La 12 la fel. La 12 jumate la fel cu exceptia partii cu culcatul ca nu mi-a mai mers. Si ne-am culcat la.....3. Sunt cheauna, imi pierd controlul si ma enervez prea repede, o inteleg ca o doare, dar nu pot sa ma joc la 3 noaptea si sa zambesc...of, ea avea chef sa ne alergam, eu nu, daca nu o bagam in seama urla, daca o luam in pat la mine se juca, i-am dat calpol, i-am dat lapte.... Nu mai pot, iertati-ma daca nu intelegeti dar sunt asa de obosita.... Ce ma fac pana ies toate maselele sau macar asta de tot? Are numai 2-3 colti iesiti si toata gura e denivelata....Eu am vrut dinti.......

Cristina si Ale

Mergi la inceput

cristinica, te cred mama dar crede-o si tu pe ea...se zice ca daca un om mare ar avea durerile pe care le au astia mici cand le ies dintisorii ar muri de durere...nu ar rezista...dar ei cu inconstientza lor de copilashi rezista dar plangsi ei...ce sa faca...offf..saracutz imi inchipui cum o doare ca ea de obicei e asa de cuminticadin partea mea

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by aissa

E super, e adevarat, dar noi azi mergem la mama ca ieri a fost ziua ei... O sa ne plimbam doar pe drum spre ea si inapoi.
Fetele mie soooommmnnnnn! Aseara am culcat fata la 8, ca de obicei. La 9 urla. Am linistit-o, a adormmit la loc. La 11 ma bag in pat si in 2 minute incepe sa urle. Am reusit sa o culc la loc. La 12 la fel. La 12 jumate la fel cu exceptia partii cu culcatul ca nu mi-a mai mers. Si ne-am culcat la.....3. Sunt cheauna, imi pierd controlul si ma enervez prea repede, o inteleg ca o doare, dar nu pot sa ma joc la 3 noaptea si sa zambesc...of, ea avea chef sa ne alergam, eu nu, daca nu o bagam in seama urla, daca o luam in pat la mine se juca, i-am dat calpol, i-am dat lapte.... Nu mai pot, iertati-ma daca nu intelegeti dar sunt asa de obosita.... Ce ma fac pana ies toate maselele sau macar asta de tot? Are numai 2-3 colti iesiti si toata gura e denivelata....Eu am vrut dinti.......

Cristina si Ale

Eu una te intzeleg.Roli a urlat ca din gura de sarpe cam la totzi dintzii de sus. La aia de jos s-a comportata exemplar. Acum avem 7 bucatzi dintzei. Mi-e groaza la masele.
Te intzelegem...si stim ca nu vrei sa te enervezi. Lasa ca trec si astea. Pupa fata si crede-o ca nu ea vrea sa urle...Eu asa ma domolesc cand ma apuca disperarea...Ma gandesc ca nu el vrea sa ma scoale noaptea, sa urle, sa fie marait, sa ma muste, sa mazgarie....Il doare si nu site ce sa faca sa-i treaca...

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput