Rahova sau apropiere...(7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ingerasule sper ca ai reusit cu traducerea....
Monica vai de picioarele tale...
Noi azi am fost golance mari, dar am dat si fata peste cap. Am plecat de acasa pe la 9 jumate-10, am fost la serviciu, apoi la kidex (care m-a dezamagit putin...) si bineinteles ca Ale nu a dormit deloc, a atipit in taxi (si m-am bucurat ca deja plangea...) acasa s-a trezit imediat ce am ajuns si nu a mai dormit deloc toata ziua. Asa ca acum pe seara deja era greu de controlat...insa am pus-o acum sa se culce si sper sa doarma toata noaptea...
Va pup!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
cristina si ale fete plimbarete ce sunteti
s-a terminat cu bine si ziua de ieri, concertul a iesit super dar eu asa cum am zis am ajuns acasa la 21,45 astia mici erau deja in pat si cand m-au vazut(ca si eu nebuna m-am dus la ei la ora aia) au sarit amandoi din patuturile lor si a reinceput joaca...bineinteles ca nu am mai putut sa-i iau acasa fiindca facusera deja baitza si oricum era f tarziu...
azi nu am asa mult de lucru doar pana la pranz si apoi stau toata ziulica cu astia mici.
va pup si va doresc we placut si linistit

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Vad ca e chiar linistit weekendul.
Noi ne-am incumetat pe la pranz si am iesit o ora afara, dar era cam nasol. Acum Ale doarme a 2-a oara pe ziua de azi, dar am zis sa recupereze si ea, numai sa vad diseara la cat o sa reusesc sa o culc iar.
Si pe Vio o mai iertam doar pana luni, da? Daca nici de saptamana viitoare nu revine in forta, o evacuam silit din Rahova. O trimitem in Primaverii

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
Vad ca sunteti taaare active, mamictze harnicutze si plimbarete...
Eu bantui pe aici..tati cu asta mica fac nani...
Un week-end plin de aventuri care te tin cu sufletul la gura! Ha!
Pupici.

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Anculina, macar e tati acasa. Eu sunt singura si vad ca Ale nu se trezeste ceea ce inseamna ca vom decala mult somnul de noapte, asa ca singura o sa ma zapaceasca....
Si la mine, tot un weekend aventuros!

Cristina si Ale

Mergi la inceput

fetelor eu nu i-am scos pe astia mici astazi din casa decat 15 min mi s-a parut asa de frig...brrrr...

monica

Mergi la inceput

Neata, azi e si mai frig! Sa speram ca azi se poate iesi, e tare greu sa o tin in casa toata ziua!

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Sus, sus! Iar suntem pe pagina 3. Unde umblati?

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aissa, am terminat pana la urma traducerea, dar m-am enervat ca astazi o colega si cu seful meu corectau o alta traducere de-a mea si radeau de greselile mele (asta in conditiile in care nimeni altcineva nu e in stare sa faca traducerile) de fata cu mine. M-am enervat rau de tot, dar ce era sa fac? Oricum abia astept sa-mi schimb serviciul ca nu-i mai suport!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

fetelor la noi a aparut o mica problemutza...nasha e prinsa rau de tot si nici nu are unde sa faca "turta"..voi stiti cumva aici la noi in rahova unde se poate comanda o turta? oare acolo unde a lucrat vio se poate?la voi cum a fost?
ieri toata ziua am trebaluit prin casa( in pauzele de program)si de-aia nu am intrat deloc pe-aici.
va pup pe toate si va doresc o zi buna

monica

Mergi la inceput