ciclu dupa laparoscopie
Buna fetelor!in sfarsit imi fac curaj sa scriu si eu dupa doi ani de cand urmaresc discutiile dintre voi.Am urmarit zeci de fete care de la aspirante disperate sau optimiste au trecut la gravidute si m-am bucurat sau am disperat alaturi de ele.as vrea sa va intreb pe cele care a-ti facut laparo la cat timp v-a venit cm ca eu sunt in ziua 41 si nimic.
Raspunsuri
dana p. spune:
Theo eu am avut ultima menstruatie inainte de laparoscopie pe 25 martie 2005 pe 5 aprilie am facut laparoscopia si pe 19 aprilie mi-a venit CM, deci a fost la 26 de zile.Eu aveam CM cam la 28-31 de zile. Poate o sa-ti vina . Ai mai vorbit cu medicul care ti-a facut laparoscopia? El ce ti-a zis?
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Alexa Ioana spune:
salut. cand m'am operat eu, toate tipele din salon care fusesera deja operate spuneau ca le'a venit ciclul imediat dupa operatie (la 2-3 zile), indiferent de ziua in care a fost operatia.
eu am fost mai atipica. coincidenta a facut ca sa fiu operata in ziua 14. ciclul mi'a venit ca de obicei, in ziua 28. si doctorul s'a mirat, deoarece operatia mea a fost mai complicata...
asa ca nu prea cred ca exista o regula...
cel mai bine e sa vorbesti cu doctorul tau.
te pup si iti doresc multa sanatate.
dana 
Kariris spune:
Esti in ziua 41 de la ultimul CM sau de la laparo? Ai avut CS dupa laparo? Sa nu fie cu okisori... mie mi-a venit exact cand trebuia sa-mi vina, nici mai erpede nici mai tarziu. Deci nu imediat dupa laparo ci la 28 de zile de la ultimul CM.
theo2theo spune:
Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri.sunt in ziua 41 de la ultima menstruatie iar dupa laparo care si la mine a fost destul de complicata nu am avut nici o sangerare,nici inainte nu aveam eu menstruatii decat cu duphaston.La doctorul meu ajung tare greu ca e super ocupat dar el mi-a spus sa astept dar pana cand?Din ce am citit pe aici cel mai tarziu a venit la 35 de zile de la ultima menstruatie,oricum maine fac un test si daca nu e nimic asa cum cred eu ca sunt tare pesimista o sa-l mai sun o data.de cat timp asteptati minunea ca eu am vreo sapte ani si am pierdut optimismul pe drum putin cate putin.![]()
annaa spune:
Eu am CM la 35-36 zile, dar am avut si la 45zile.
Dupa laparocopie care am facut-o in ziua a 09-a , la vre-o trei zile am avut o usoara singerare, si dupa ua trecut 3zile si a venti CM dar foarte putin, si am primit recomandarea ca din momentul in care vine CM sa iau antibiotice 5zile.
Ana