Bebelusi de martie - aprilie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andira chiar ca nu ai de ce sa iti faci griji, cazaturi tot or sa mai ia de acum incolo... si oricum nu e asa de mare distanta de la pat pana jos, si banuiesc ca ai ceva pe jos care i-a atenuat caderea.

la noi se intrezareste al 6 -lea dintisor, un coltisor acolo, cred ca de aia nu prea a dormit azi noapte si nu m-a lasat nici pe mine..

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

La multi ani!!!! pentru Rares Andrei - Andruzza, Alessandra - Giuliatm, Brien Constantin - Dariaevelin, Loriana - Danitin.

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Asa e, scuze, mi-e gandul la altele...

LA MULTI ANI pt piticii care fac azi 7 luni!!!

Rares, Alessandra, Brien si Loriana!! Sa fiti sanatosi sa sa va bucurati toata viata parintii!! voua si parintilor!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

multumim de urari!!!

la multe luni si ani Rares,Alessandra si Loriana!

La multi ani numai cu bucurii,ZUZUNAKI!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani, Rares si Brien !!!

mamacita tu ai dreptate cu aniversarile astea, dar nu ma indur sa nu urez cate ceva piticilor, si eu sunt mai fericita cand implineste Ioana inca o luna. Asa a fost si cu Mariuca pana la un an. Dar nu m-am apucat de torturi si aniversari marete decat la 1 an.

Andira Imi pare rau de cucuiul Irinei Nu te mai invinovati atata, episodul asta cam apare in fiecare familie cand bebe ne depaseste estimarile. Bebelusii fac cucuie impresionante relativ usor, eu la fiecare lovire, in special la cap, puneam repede gheata si nu mai crestea asa cucuiul. Trebuie sa urmaresti daca nu se invineteste pe la ochi si cele zise de doctorita. Daca pana acum nu are nimic, e OK, stai linistita. In general daca cad de la inaltimea patului si nu ai ceva dur pe jos nu se aleg decat cu un cucui si o sperietura. Irinei sa-i treaca iute! Nu mai stresa pe bebe din burtica, ca e si el mititel

Carmen si eu am o cutie de Jasmin in sertar si tot astept sa-mi vina CM sa pot sa le iau. Sunt de generatie noua, cu doza mica de hormoni, impiedica retentia apei si se lauda ca nu ingrasa si au efect antiacneic. Nu exista totusi pilula fara efecte adverse, trebuie sa le incerci, sa vezi cum te simti. Fireste daca nu ai contraindicatii.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Daria zici ca-i ziua lui Zuzu astazi?

Pai atunci La multi ani frumosi si fericiti, Zuzule!!

poze vechi

Mergi la inceput

La multi ani!!!! Zuzunaki, numai zile frumoase alaturi de cei dragi.

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi: Rares si Brien , sa fiti fericiti! La multi ani, draga Zuzunaki sa ai parte de o zi minunata si fericire maxima toata viata !micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Ligia uite cremele recomandate pentru piele foarte uscata si atopica: Lipobase Repair, Atoderm si Trixera. Eu am gasit-o pe ultima la Sensiblu, e frantuzeasca, de la Avene. Trebuie sa o creia o pauzasc zilnic pe Ioana cu ea.
Acum vreo doua luni, cand avea si ea portiuni de piele foarte aspra, la incheieturi, ni s-a recomandat si noua un unguent cu cortizon, dar nu l-am folosit. In schimb am dat cu ulei de masline si incet, incet au disparut zonele foarte aspre. Acum are doar pielea uscata si se scarpina cum prinde ocazia.

Valenka poate ar fi bine sa-i faci si tu analize lui Alex, sa stii daca e vorba de atopie si daca o sa faca alergii in viitor sau nu. Eu tocmai i-am facut Ioanei si peste o saptamana o sa stim cum stam si o sa putem lua masuri. Si An-k a scris ca a testat-o pe Bia, care a avut si ea dermatita atopica si seboreica (cojite in cap) si chiar un suierat la respirat, nu stiu daca chiar wheezing, si totusi analizele i-au iesit bune si s-a linistit in directia asta. lui Alex.

A, nu e obligatoriu ca cineva din familie sa aiba alergii ca sa faca si copii, este doar un factor favorizant. Am citit, de exemplu, ca 20% din copiii care dezvolta astm nu au si factor ereditar prezent.

poze vechi

Mergi la inceput

Am editat mesajul dinainte tocmai ca sa corectez "sa o creia o pauzasc zilnic" cu sa o creia o pauzasc zilnic si tot asa a aparut! Forumul asta are probleme...

poze vechi

Mergi la inceput