Bebelusi de martie - aprilie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

La multi ani Vladut si Emilia Alexandra. Sa crestei mari si frumosi!

Andruzza, ti-am admirat inca o data baietelul, tizul nostru este o splendoare de baietel, imi place mult de tot. Are niste gene lungi... Pare foarte mare in poze, de curiozitate, poti sa-mi spui ce lungime are?

Ninocikap, am vazut si pozele cu Alex cel simpatic, ce mare este si el. Imi place scaunelul, iar pretul este mai mult decat rezonabil. Sa-l foloseasca cu placere si sa manance mult si cu pofta.

Valenka, ai dreptate, este foarte strangator Rares. Strange tot, mobile, telecomanda, sticle, farfuriile lui, ziare, reviste, tot ce prinde. M-a amuzat ce ai povestit despre mesele voastre. Si Rares este foarte agitat tot timpul, nu se calmeaza nici la masa. Azi nu a mancat pana cand nu l-am lasat sa-si bage toata mana in mancare, nu vroia sa deschida gurita. Dupa ce s-a mozolit tot, a inceput sa manance. Ne-a murdarit si pernele, a daramat si cana de apa de pe noptiera...Uff, este un chin, dar ma si amuza situatia. Tot ce face mi se pare extrem de pretios si nu ma supara niciodata pe deplin. Este adevarat ca nu e un plangacios, nu pierd noptile cu el, asa ca strengarile obisnuite pot fi tratate cu indulgenta.

Dana_J, m-am intrebat si eu, vazand pozele, cati copii ai. Ma gandeam ca n u sunt ai tai, pentru ca ai fi pomenit de ei. Sunteti frumosi toti, o familie mare.

Mamacita, sa stii ca ai in noi niste prietene, chiar daca uneori mai apelam la cunostintele tale medicale. Stiu ce inseamna, eu sunt avocat, si multi prieteni ma solicita in diverse probleme juridice.

Trebuie sa plec, s-a trezit Rares si e cam suparat.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Caramella, frumos cantecelul vostru banatean.Si noua ne canta bunica tot cam asa.Bine ca te-ai insanatosit si bravo Aliciei ca a avut grija sa nu raceasca.
Andruzza, imi place la nebunie culoarea parului lui Rares si genele luuuungi.

Mamacita,iti spun ca Leti e fan coaja de paine,grisine groase si biscuiti ieftini si fazi(din care cumpara bunica pentru prajitura ).Nu o intereseaza nici un alt fel de biscuiti, mai ales cei care se topesc in gura, cu care arunca dupa noi prin casa.
Pot sa fac economie cu fata asta,nu?Hmmm,credeti voi,ca scoate parleala la altele...

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

MAMACITA tarie si mult calm!Tocmai eu m-am gasit sa fac asemenea urari care sunt o nervoasa si o stresata.Alisuta mea e mai cumintica decat Alexut si eu tot ma stresez din orice.Odata in nebunia mea am tipat la biata fata care s-a oprit o clipa din plans si s-a uitat la mine, iar pe urma a inceput mai tare.Bine ca nu ne tine mult ,nici pe mine nici pe ea.

DANNA J i-mi place familia ta , cum ai povestit,intradevar sunt niste copii deosebiti ,si tu la fel.Si sotul meu are o fata ,(am povestit si eu odata ,nu stiu daca ai citit, are 13 ani ,o cheama Vanessa)e frumoasa ,inteligenta si noi o iubim mult.In vacante venea pe la noi,acum e in Italia si nu vine pana la vara.I-mi aduc aminte de prima oara cand am intalnit-o,avea 5 ani jumate.Cand ma vazut s-a ascuns sub masa si nu a mai iesit 5 minute.Pe urma a iesit tiptil si a stat la distanta sa ma studieze.Se pare ca ne-am placut reciproc,si nu la mult timp se lipise de mine la propriu si la figurat.Am observat ca avea nevoie de afectiune,venea langa mine si isi lasa capul pe umarul meu,iar daca ma jucam cu ea era cea mai fericita.Intr-o zi ma intrebat daca poate sa imi spuna mamica.Am ramas surprinsa,i-am spus sa imi spuna cum vrea .Un timp mi-a zis dupa care am ramas Carmen.Am primit de atunci de 8 martie felicitari facute de ea,care mai de care mai frumoase.E foarte fericita ca are o sora .

ALESSIA distractie placuta!Am un chef de distractie,asa ca planuim o iesire weekendul viitor ,la un club latino ,ca tare as mai dansa.De abia astept.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=/e025&.src=ph

Mergi la inceput

In sfarsit am pus si noi pozici de 6 luni.Nu am apucat sa le editez pe toate, dar le puteti vedea oricum.

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Caramella,in ce club mergeti? Eu nu am mai fost de un secol.Inainte imi placea mult The Note.Mai exista?

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

OANA multumim ,am vazut pozele,Leti e o dulceata ,nici mama cu tata nu sunt mai prejos.
Trebuie sa facem si noi in Botanic poze ,de fapt noi nici nu avem poze cu aparat digital asa ca mai dureaza pana sa punem si noi.
Nu mai stiu nici eu de cluburi de cand nu am mai fost .Vom merge mai multi prieteni,ei sunt mai actualizati ca noi,Inca nu ne-am hotarat exact unde mergem.La mine daca e muzica buna de dans e ok,bine si atmosfera si compania conteaza.
M-a luat somnul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=/e025&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Am reusit si eu sa mai pun ceva pozici in album ,de cand cu ,nu prea mai am liber.
danna_J,frumos ne-ai povestit despre familia ta,ca-n povesti,iti doresc sa fie toata viata asa,pupici scumpicei de Sara,si la multi ani Ranei.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaready/my_photos

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61684" target="_blank"> 50

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Adseana, La cit mai Multi Ani fericiti de casatorie! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca in prima zi!

Zuzunaki
, iti doresc de ziua ta La Multi Ani cu multa sanatate si fericire!

Andira
, stiu prin ce spaima ai trecut, nu mai departe de saptamina trecuta a cazut si Julia de pe salteluta de infasat. Acuma si eu sint cu ochii pe ea ca pe butelie, dar tot mi-e frica. Totusi, am auzit ca daca plinge e un lucru bun, mai ingrijorator e atunci cind nu zice nimic si e apatic. Poate ca a dormit asa mult si din cauza timpului de afara, mai stii?! Culoarea ochilor cred ca asa ramine de acum incolo, sau cel putin n-o sa mai fie modificari majore, daca sint negri putin probabil c-o sa devina verzi. Irinei!

Corrinutza
, am vazut pozele cu Daniel cel frumos! Ce bine se tine pe calut (masinuta)!

Va las acuma, n-am apucat sa citesc tot, dar trebuie sa-l pun pe Alex in pat si daca nu sint linga el nu vrea sa-si faca siesta.

Mergi la inceput