Bebelusi de iulie-august 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Zina- pai ii facem masaj si il intoarcem pe toate partile. Si el cred ca ne mai injura la masaj dar ii trece. Ne mai jucam, il mangaiem, sa-l obosim bine!

Mamini- pai esti super fericita cu 800.000. Eu am avut asa: aperitiv (rulada dobos, rulouri cu salata beuf si salata de legume, salam, ciuperci umplute cu cascaval, rosie umpluta cu branza si castravete cu icre, sarmalute in foi de vita, salata de muraturi si friptura de porc+piept de pui cu cartofi prajiti si 2 cafele - 850.000. bauturile le-am luat noi pe toate, vin, sucuri, tarii, apa si tortul la fel + lamai, lapte pt cafea, fructe tot noi le-am luat. Asa ca ne-a dus la un pret mult mai mare. Si nici nu am facut la un local cu petentii!

Katink- eu zic sa-i pui supozitor inainte sa-i creasc prea mult. Mie mi-a dat preventiv, chair daca face chiar daca nu! (si pt ca a facut, i-am dat dupa o ora, seara si a doua zi dim si dupaamiaza ca tot mai avea.) Mie nu mi-a dat supozitor, mi-a dat Calpol, dar si-a facut efectul imediat. Eu zic sa-i dai ca e mai usor sa previi decat sa faca febra mare.

Ca vorbeati de vergeturi- eu am o tona dar aveam din timpul sarcinii! Si nu cred ca mai scap de ele!

Anis- si Mario are ochii verzi-albastri (de fapt un verde-gri). Si eu sper sa-i ramana verzi (eu am ochii verzi) dar cum ti s-a mai raspuns, abia intre 6 si 8 luni se definitiveaza culoarea!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Va pup acum, mergem si noi sa facem baita. Noapte buna tuturor!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Katink, tre sa bata 38 ptr paracetamol supozitoare si de la 38.5 se de Novocalmin... dar urmarind temp, vezi daca creste...Sanatate!!! Oricum, mie mi-a zis i/2 paracetamol supoz cand ajung acasa si 1/2 seara..

Cocoloasho, am batut palma? si 45 kg??? ei bine, esti tareee!

Emaaimee, pupici ...

Ella si printesele ei: Paula si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Buna seara ,buna seara !!

Ema-mersi de urare ,se ne traiasca la toit si sa ne umple inimile de bucurii.Cat despre slabit pur si simplu s-a intamplat ca doar nu ma abtin de la nimic ,doamne fereste,dar mananc muuuuult mai putin decat atunci cand aveam burtica,ca de,acum nu prea mai am pofte!

Mamini-noi am avut asa la botez:aperitiv rece(cu de toate:feluri de sunca,salam,cascaval,icre,rosie,etc) gustare calda:rulou de pui-ravioli(piept de pui umplut cu ficatei si cascaval si sunca) si garnitura sote de ciuperci si o salata de varza,iar ultimul fel:ceafa de porc la gratar cu cartofi gratinati.
Bautura am adus-o noi ,la fel si fructele,alunele,saratelele si tortul.Sa stii ca noi am inceput la 5 si s-a terminat pe la 1,30/2.Si ne-a ramas si bautura si fructe,de fapt de toate si nici nu prea au mancat chiar tot.Important e sa se simta lumea bine si sa va distrati ca de mancat lumea mananca si acasa

Giana-casa de piatra si petrecere frumoasa!! Cred ca ai niste emotii!!! Duble

revin

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Zina Andrei al meu seamana cu Matei al tau la buculite!!!
Cat despre burtica;DAAAAA mi-a ramas si ma innebuneste si pe mine "cica" asa o sa ramana,dar sper sa mai scada daca si cand o sa trec la abdomene.

Ella-mi-e mi-au aparut vergeturi in ultima perioada a sarcinii pe copsa din stanga si pe sanul drept-care a crescut muuult mai mult decat dreptul.

pupici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

A facut 38.3
I-am pus de o ora supozitor paracetamol ca asta mi-a dat dr. si acuma ne chinuim cu ea sa adorma, atipeste si se trezeste urland offff nu mai pot... acuma e sotul cu ea in dormitor poate reuseste el sa o adoarma de noapte...

Multumesc mult pentru sfaturi

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Katink, imi pare rau ca sufera micuta ta, noi avem vaccinul martea viitoare si deja ma gindesc cu groaza...
sper sa se linisteasca si miine sa fie vesela si sanatoasa!

M
o noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Multumesc pentru urari fetelor! Sunteti tare dragute. Emma, ce poze nu vezi?

Giana, casa de piatra!
Mamini, pentru Veve! Taaare frumoasa e. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Am vazut poze cu copii frumosi. Numai unu si unu.

Katink, sanatate micutei! Hai ca trece.

Azi Tudor nu a mai fost cuminte. N-a dormit mai deloc toata ziua. 20 minute acum, 30 mai tarziu si cam atat. Si tocmai ce ma laudam ca are program bun. Acum ma gandesc ca dormea mai mult de la siropul de tuse. De 2 zile nu i-am mai dat. Pai daca-i asa ii da mama sirop in fiecare zi. Sa vedem cum va fi maine ca incepuse sa imi placa sa am copil cuminte.
Plec si eu la culcare.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Andre_ea, multumesc de urare si de compliment! si ai mare dreptate, frumosi toti copiii de iulie-august! sa ne traiasca!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Ella2000,pai gata ! Batem palma ! Mai ales ca Alexandru al meu e mai mare cu 1 saptamana decat Paula ...i-am aratat pozele aseara si a zis ca abia asteapta s-o cunoasca
Emmaimee,intr-adevar am 1.55 inaltime si cand am ramas insarcinata aveam 44 kg.Oricum,cea mai mare vina a slabirii mele o poarta lipsa de ciocolata (inainte de nastere,ajunsesem la 1 Milka/zi)si apa plata - intr-un fel,mi-a prins bine cura asta,pentru ca asa o sa reusesc sa ma las de bauturi acidulate ....de ciocolata,nu !
Mai fetelor,mai e putin si vin sarbatorile ! Abia astept sa ii fac pomul de iarna puiului meu ! II invatati cu Mos Craciun inca de anul asta ?

V-am pupat,

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vulpitza_simpatica/album?.dir=5584&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Cocoloasha si Alexandru cel Mic

Mergi la inceput