Bebelusi de iulie-august 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
Ella2000 spune:
Anis, ma doare sufletul ptr. biata Ingrid...sper ca e mai bine...
Stiti, la mine nu de mult iar a fost circ... cand am fost iesite la plimbarica i-am cumaprat Iuliei alte acuarele... si dupa ce le-a umezit binee... le-a intors cu fata in jos ca ... deh! sa vada si Paula culorile... si asta linga dragutzul meu sotz, drept e ca nu stia el ce face ea cu cutia de acuarele... cand ma striga, o gasesc pe Paula pictata de mama focului!
cum v-am spus ... O IAU RAZNA!!!
mai citesc si revin...
Ella si prinesele ei: Paula si Iulia
andre_ea spune:
Mai fetelor, ce rau imi pare pentru puiutii vostrii!
Anis, Deny
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
Ella2000 spune:
Emmaaimee, stii eu m-am luptat cu ea asa aproape o sapt! lua sanul se intorcea in partea opusa... iar il lua ptr cateva sec adica il tragea...si tot asa ( credea ca poate sa-l duca cu ea in patut?)... iar cu mofturile eu cred ca asa e! au, Paula asa ofteaza cand o ridic din patut, dupa ce plange de ma crucesc ca ce o doare... si se intoarce in toate partile sa nu piarda ceva din spatiu... dar are o privire" na, ca iar ti-am facut-o!" si eu care las treburile casei toate balta sa vad ce are... si-apoi mai pune-o jos daca poti! ne pun ei pe jar inca din scutece! asa ca nu-ti mai fa atatea griji...
Anis, iti doresc sa primesti cat mai repede zambetul puiutei tale!
Ella si printesele ei
Ella2000 spune:
Imi cer scuze ptr cacofonie...
am uitat sa va intreb, dupa vaccin a curs nasucul la bb i vostri? daca da, cate zile?
Ella si printesele ei
Monica-Elena spune:
eu am observat in dimineata asta la mihnea 2 umflaturi la mijlocul gingiei de jos.oare e posibil sa apara dintii la 4 luni si jumate? baleste ingrozitor este agitat si isi freaca gingiile.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
deny_82 spune:
Buna!
Fetele....daca puiutii vostrii fac diaree(nu doresc la nimeni) ....in caz de nu merge cu smecta sau ceai de menta incercati cu milupa HN 25...La David a mers...si inca foarte bine......De acum nu o sa-mi lipseasca milupa din casaDeny si David- Andrei 02 august 2005
Ella2000 spune:
Monica_Elena, da ! se poate... Iulia a avut deja la 5 luni! 2 dintisori! o tratam cu Calgel... sau masaj , bine dezinfectata cu degetul ...A! desi se zice ca daca cresc repede se strica repede la Iulia nu e nici pe departe asa! am pe undeva calendarul cu cresterea dintisorilor ei decupat din " Mami" . Pupici,
Ella2000 si printesele ei: Paula si Iulia
deny_82 spune:
Am uitat sa mai zic ceva.....De face scaune dese renuntati la Smecta si incercati cu Hidrasec....regleaza scaunele...un pliculet dimineatza si unul seara....Puneti un picutz de ceai de menta si il dati cu seringa ...cam 2 ml.(e mai bine asa decat sa-l puneti in ceai...riscati sa nu-l bea)
Deny si David-Andrei 02 august 2005
Albinutzza spune:
Monica, e posibil. Stiu un baietzel la 3 luni juma i-a dat primul dinte. Astia prijn carti spun ca de la 3 luni, pot aparea.
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
Lia2000 spune:
Anis, sora mea a vut o pernitza electrica minuscula - cam cat o palma mai mare- ca sa le puna pe burtica la micutii ei cand faceau crize. A functionat. S-ar putea ca spirtul sa o arda la pielicica....
Monica, si eu stiu un bebe boy cu dintisori la 3 luni jumate. Nu-ti fa griji...
M-am mai linistit cand am citit ca mai sunt si alti bebei care fac asa nazuri la mancare. Eu am fost incinjurata numai de bebe hamesti, care luau kilu' pe luna, nu ca si a mea....
MAica-mea ma tot bate la cap sa-i dau o masa de formula, sa se mai inzdraveneasca fata. Voi ce stiti? Ce e mai bun: formula sau laptele-mi congelat?
V-am pupat si week-end placut