Bebelusi de iulie-august 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

La ora 10.30 avea 37.4 deci putin mai mare, asa ca i-am bagat un paracetamol... era si agitata, vroia sa doarma si nu putea, atipea si se trezea dupa 10 minute tipand... parca se speria de ceva in somn...

In cele din urma a adormit si acuma e vesela, nu mai e calda, nu am mai masurat temperatura ca prea i-am bagat termometrul in fundulet... vad peste o ora cand iesim afara cum este...

Emaaimee si Mamini, succes la vaccin azi, respectiv sapt. viitoare!

Merg sa ma joc cu fata...

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multumim de urari fetelor, sa dea Dumnezeu sa ne traiasca la toate si sa fie sanatosi!
Ankak, multumesc de compliment,adevarul e ca deja ma gindesc ca daca i se onduleaza parul( ca asa se pare) ce-o sa ma mai joc cu freza ei... sa iti traiasca si tie puiul, cresc repejor...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anda- cred ca s-a intamplat ceva ieru. Si Mario a fost marait toata ziua, cum se trezea se juca putin si plangea! Am crezut ca a fost numai la el, dar daca si tu zici ca nici Mario al tau nu a dormit bine... Chiar, tu cum ii zici? Andrei sau Mario?

Cocoloasha- si eu abia astept sarbatorile! Nu il invat cu Mos Craciun ca nu pricepe nimic anul asta dar sunt curioasa ce parere va avea de brad si de luminite!

Anka- sa-ti traisca si sa fie sanatos! Multe inainte! Si eu am aceeasi problema cu mama, e mai ciufuta si ne certam din orice. Zice ca e obosita si nu mai are rabdare cu mine! Dar eu cum oi fi cu prg asta? Oricum acum e mult mai bine, cand am nascut a stat 2 zile cu mine ca era sotu' plecat din Buc si era ciufuta rau! Poate ca suntem noi mai obosite si nu mai avem noi rabdare si ne enervam mai repede!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Katink- nu te ingrijora! si Mario a facut febra 2 zile de la vaccin, eu aveam term stricat si nu stiu cat avea dar cam ardea, si i-am dat 2 zile calpol (paracetamol pt copii sirop cu gust de capsuni) O sa treaca dar tb sa fii pe faza. Dupa 2 zile nu a mai avut nimic baiatu' lu' mama!

Si eu ii fac zilnic baita si prosopul il schimb dupa 4-5 baite, ca doar e curat baiatul si nu cred ca e nev sa-l spal mai des. Asternuturile le spal mai rar de o sapt, cam la 2 sapt, dar eu ii pun tot timpul deasupra un scutec de finet pe care-l schimb la 3-4 zile, ca transpira mult baiatul meu! Si imi e mult mai usor asa plus ca e mult mai fin decat asternuturile alea aspre!

Mergi la inceput

Va pup acum pe toate si pe bbii vostri! Eu ma duc sa fac suculetul pt baiat. Si apoi mai papam odata si plecam in vizita! Mergem si noi la mamica viitoarei noastre fine! O seara placuta si linistita va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce mai fac mamicile??

emaaimee, piciorul e aproape vindecat..mai trebuie sa creasca unghia la loc, daca mai creste ..din pacate io n-am scapat de cutit.

Katink , pupici Emmei si sper ca a trecut perioada de reactie a vaccinului.
Andreea...pupici lui Tudor, si io zic sa nu te stresezi cu dormitul..stii si tu au perioade.

Acusor, distractie placuta la petrecere!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini La multe luni micutei VEVE sa fie sanatoasa si norocoasa ca frumoasa este deja
Anca sa-ti traiasca bebelul sa fie sanatos!! Multumim frumos pt aprecieri!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele eu sunt ingrijorata din cauza lui Ingrid.In aproape 2 sapt a luat doar 150 g..Ea doarme de la 10 seara , pana la 4 dimineata, papa si adoarme la loc.Acum mai nou isi suge si buza de sus ,pe langa manutze..dar nu plange.
Sa nu ii mai fie de ajuns laptele meu??

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare gagici

din pacate nu am mai avut timp sa mai intru sa va citesc, am citit doar ultimele cateva pagini si asta pe fugasi printre randuri...
Eu m-am despartit azi cu nostalgie de pompa mea de muls, zic eu ca nu mai am nevoie, mi-am facut treaba cu ea.

Ioana este din ce in ce mai haioasa, chiuie de mama focului iar cand vorbesc cu ea se hlizeste de nu mai poate... I-am comandat deja scaunel de masa desi mai avem destul pana acolo...

Andreea, si Ioana are zile in care nu doarme decat pe apucate cate 20-30 de minute si am senzatia ca nu papa suficient. Dar nu ma ingrijorez pentru ca nici o zi nu seamana cu alta la noi...

Katink, sper ca i-a trecut febra Emmei!! Si eu am avut emotii cu Ioana la vaccin, mi-a facut febra 2 nopti la rand!!!

Noi anul asta de sarbatori o sa petrecem fara tati ... asta este... Cu toate astea de-abea astept sa se impodobeasca orasul cu luminite si vitrinele magazinelor cu mosi Craciun si saniutze... Ce pacat ca Ioana este micutza si nu pricepe ea prea multe.... Dar la anul... ce-o sa mai fie pe capul ei !!!!!!!!

Va pupam fetelor,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Fetelor o iau razna... fac spanac, piept de pui, supica ... si Iulia vrea ... slanina cu finetti!!!! Sa mor nu alta!

sa vad ce mai faceti...Katink, am inteles ca sunteti mai bine dupa vaccin!

Giana, LA MULTI ANI FERICITI SI CASA DE PIATRA!

Cocoloasa, cuscra sper ca Paula sa nu-i faca asa un meniu lui Alexandru...din retetele Iuliei...

Anis, stii Iuliei i-au fost albastri ochii pana acum nu de mult ..o iau spre verde! DECI... NU SE STIE, IN CARTI SCRIE CA PE LA 8 LUNI S-AR DEFINITIVA CULOAREA LOR.
Nu ai incercat sa te mulgi sa vezi cat scoti? si sa compari cu cat ar trebui sa pape la varsta ei Ingrid? in general daca e vioaie, doarme bine nu ar trebuyi sa fie probleme.

Ella si printesele

Mergi la inceput