Mamici de mai-iunie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
inaioana spune:
Nu sunt riscuri deosebite, aceleasi ca la prima. Uite aici te vei lamuri (e vorba de 3 sau mai multe cezariene):
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59619
Ioana
14 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
carminabulina spune:
S-a ajuns deja la 11 pagini!...Bravo.
Eu maine voi manca pate de ficat, nu mai pot.
In alta ordine de idei, voi ce mai faceti?
Cam tacute seara. Ziua cred ca este foarte aglomerat site-ul pt. ca la mine merge foarte greu, asa ca intru pe la ora asta, dar ce pacat ca acum nu prea mai este nimeni treaz.
O intrebare: ce e ala FIV?
13+
inaioana spune:
Mananca sanatoasa! Pofta buna! Totusi, nu mai mult de o cutie daca poti!![]()
FIV = fertilizare in vitro
Ioana
14 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
carminabulina spune:
Multumesc pentru raspuns, ce greu era!...
ha ha ha ha ha ha si eu ma gandeam ca o fi vreo pastila, nu ma pot opri din ras.
Pateul l-as cumpara in membrana desi stiu ca nu-i la fel de gustos ca cel de la conserva.
Am vazut ca s-a tot discutat aici despre ficat, ficatei de pasare, cum ca nu ar fi bine sa-i mancam. Eu intreb de ce? Pt. ca din cunostintele mele stiu ca ficatul este alimentul cel mai bogat in Fier, si stiu ca noi gravidele avem nevoie de fier. Cat priveste vitamina A haideti sa va povestesc o intamplare.
Cred ca am mai spus ca pe la 6 saptamani de la un ulei de corp mi s-a uscat pielea infiorator dar pana sa aflu din ce cauza eu am crezut ca-i normal sa se intample asa cand esti gravi.
Ma duc la dermatolog, imi recomanda sapun cu ph 5,5 si unguent cu vit. A. M-am dat, altefl nu cred ca imi mai reveneam cu pielea, dar m-am plans imediat dr. meu. Si acum redau explicati lui, bineinteles ca mi-a spus-o cu un zambet pe buze ca sa imi arate inca o data cat suntem noi gravidele de ....Deci: "Doamna, foarte multe mame iau multivitamine in timpul sarcinii, multi dr. chiar le recomanda, si aceste multi-poli-vitamine contin si vit. A. Acum daca in fiecare zi ai lua cate un pumn de vit. A, exista posibilitatea aparitiei de malformatii la fat dar asa, cu putin unguent nu stiu ce sa zic..." si bineinteles ca m-am prins ca ma cam lua peste picior dar nu m-am suparat ca paranoica eram eu.
In cartea "Mama si copilul" una roz scrisa de niste romani, sot si sotie, scrie negru pe alb ca se crede ca hipervitaminoza cu vit. A ar produce malformatii...deci nu este ceva batut in cuie. Eu zic sa nu ne mai speriem chiar asa de repede. Sincer eu credeam ca nu-i bun pateul pt. ca poate sa dea toxi infectii alimenatre, nici nu ma gandeam ca ar contine vreo vitamina de vreun fel.
Mama, cat am scris!.......![]()
13+
cypocs spune:
Adica in dimineata astau s-a trezit nimeni ?si nu a scris nimeni pana la ora astaici un mesaj ori ati deschis un nou capitol!!
ALIA
mihaela.f spune:
Neata Cypocs!
Neata fetele!
Ma gandeam, daca tot suntem asa vorbarete, de ce nu am intra pe chat? Dezavantajul acolo este ca orice am vorbi nu prea ramane scris si poate se pierd informatii utile...dar..e o idee.
Sa avem o saptamana excelenta si bebelusi sanatosi!
Mihaela
9+
cypocs spune:
mai e cineva care sa acasa?simt ca imi pierd rabdarea sa stau numai in pat .Nu stie nimeni sa deschida un nou capitol?
Amonar, DN 20-05-1974, POATE MA VEZI SI MA "COMPLETEZI"
ALIA
Si bv spune:
Buna, fetelor!
Vineri n-am apucat sa mai citesc ce mi-ati scris, caci eu numai la birou pot intra pe net. Asa ca am folosit crema nizoral... dar sa stiti ca pe prospect scrie ca nu este contraindicata in sarcina pentru ca aplicarea topica nu are cum sa afecteze fatul. Pot sa va spun ca dupa numai doua aplicari au disparut neplacerile. Ii voi spune si doctorului meu ce-am facut si sper sa nu fi gresit!
Greturile ma incearca din greu in continuare, ceea ce imi da de stire ca bb e acolo si creste.
Joi ar trebui sa merg dupa rezultatele analizelor si interpretarea lor, insa voi fi plecata la Bucuresti si numai sbt mai are dr. meu program... offff!
Mai fetelor, orice spuneti ca nu-i bine sa mancam mie imi dati idei si exact de acele mancaruri mi se face pofta. Vineri am mancat pateu, desi inainte nici nu-l puteam mirosi... mama a facut si vinete si abia m-am abtinut sa mananc, dar mi-era o poftaaaa!!!!
Inaioana, fetita ta este atat de dulce ca ma uit zilnic la pozele cu ea! si tu esti foarte frumoasaaa!!! si esti gemeni, cum va fi si bebelusa mea (eu vreau fetita). ![]()
Va pup pe toate si va multumesc pentru ca mereu sunteti aici!
Simona
http://community.webshots.com/user/simonarotaru
inaioana spune:
Continuam aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61841
Ioana
14 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
cypocs spune:
simona, cum ai folosit tu crema aia .E zic sa termini cu ea si reiei operatiunea dupa 3 luni.
Mihaela, o sa vezi ca totul va fi bine.Si eu am avut hematom si am sangerat dar din ce am citit eu cu multa vitamina C se trateaza , adica ajuta .bineinteles si tratamentul hormonal e buna dar nu pt hematom ci pt sarcina.Asa ca ia inainte.
Raluca, 2 cezariene e OK , acum merg si 3 .Prima cicatrice nici nu o gasesti daca te las sa ma cauti
asa de bine e si e foarte jos .la diferenta de 2 ani e perfect.
Pt fetele cu greturi stiu ca in spital le facea metroclorpramid
14
ALIA