Mamici de mai-iunie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

inaioana unde gasesc cartea respectiva sa o cumpar??ca sunt fooarte interesata cariminabulina da si la sanador.ba da de asta e diferenta asta ca alea de la medlife sunt 2d!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio16(fix) si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

cypocs,
tie la ce varsta a sarcinii ti s-a spus ca are bb 70 de grame? ca mie mi s-a spus azi ca are 50 de g, valoare care iarasi nu corespunde de nici un fel , pentru ca bb are 11s...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare fetelor!

Dar cine va impiedica sa manacati sarmale daca sunt din sursa controlata? Problema este cu macinaturile care nu sunt fierte gen carnati, sau cele preparate mai pe fuga (mititei, parjoale etc) ptr. ca exista riosc de transmitere a toxoplasmozei. Sarmalele care fierb 3 ceasuri sunt sigure in privinta asta.

Am mai scris eu de ecografii dar se pare ca nu ati fost atente, spuneam acolo ca eco 3d este de fapt un eco 2D mai amanuntit dar tot clasic, bidimensional, ecografia adevarata tridimensionala se chiama 4d.

Irinel
, imi pare rau de durerile pe care le simti, am mai patit si eu la Vladut tot in trimestrul 2 mai ales cand vroiam sa fac ceva curatenie sau sa ridic ceva. Stateam cuminte in pat si se potoleau. Pupici. (m-ai intrebat de senzatiile ciudate din vagin, banuiala mea absolut nesustinuta stiintific e ca bebe loveste in jos spre colul tau si senzatia se transmite in vagin)

Maggy, ai un bebic luptator, felicitari!

Eu am nascut prima data prin cezariana, nu ca ama vrut, asa a fost sa fie cand bebe meu dupa 12 ore de travaliu, dilatata la maxim si pe masa de travaliu dadea semne de suferinta. Medicul mi-a spus ca travaliul merge excelent, in 15 min as fi terminat, dar ptr. ca piticul suferea s-a hotarar cezariana...
Peridurala fetelor e o minune, de adevaratelea, cu conditia sa nu fi ghinionista (ca mine si ca Ioana) sa nu prinda. Daca puteti facetiti-o. Ajuta. Si in privinta scaderii dorintei de a impinge la sfarsit, pur si simplu chiar in expulzie rugati anestezistul sa va dea mai putin, oricum daca sunteti fete cuminti si ascultati de medic simtiti contractia si impingeti f. bine si fara durere sau senzatia de screamat.
A doua oara nasc cum spune ginecologul. Eu sunt dispusa sa incerc si natural daca medicul aproba. Vom vedea. A, si fara peridurala , ca am vazut cum e si se poate si fara...

Hai ca am terminat ce vroiam sa zic. Pupici fetelor la toata lumea!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (12+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioi, ca acum ma uitam pe listuta si am vazut ca sunt trecuta mai baba decat sunt... Amonar, anul nasterii mele este 1978, Multumesc!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (12+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Salut si eu mamicile de mai-iunie 2006!
Sunt si eu o mamica de iunie 2003, am o fetita de 2 ani si 5 luni...si un bebe mic in burtic care-o sa se nasca tot in iunie...dar 2006.
V-am urmarit de mult timp si-am recuperat totul.....m-am bucurat si intristat cu voi,chiar am plans deoarece am trecut si eu printr-un avort spontan la 8 saptamani inaintea fetitei(in noiembrie 2001)si pt mine a fost ffffffff traumatizant de aceea le admir f mult pe fetele care-au avut puterea sa mearga mai departe .
UM 20 sept,DPN 27 iunie(26 dupa eco)
De nascut vreau sa nasc la CFR 2 unde am nascut si fetita,nastere naturala fara anestezie si daca se poate chiar fara epiziotomie(Vise taica,la prima nastere am vrut la fel dar m-am rupt ca ma ingrozea si pe mine gandul de epiziotomie
Nu am pofta de nimic,mananc f putin ,am greturi,toata ziua as dormi dar nu ma lasa fetita decat cand doarme ea de amiaz ,ma distrez si cu dureri de spate...

LYLY809 am si eu o intrebare despre maceratul de catina alba cu miere ,il prepari singura si daca da ,cum.....???

Lya7sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Lya bine ai venit in sfarsit in grupul nostru. Te-ai hotarat mai greu, da uite ca ai ajuns. Doamne ajuta sa fie sarcina usoara si un bebe sanatos.

July ce limba mare ai...brrrrrrrr... hai ca ma sperii... Da cu ce te-am suparat asa rau? Cu comentariile la mancare? Eu is mai paranoica in unele aspecte ce sa fac... da lasa ca nu-s singura ;-)

DianaR saru-mana de raspuns. Sa stii ca durerile mele aveau un motiv. N-am mentionat ca imi venea si des sa fac pipi, da n-aveam dureri cand faceam si cum la sarcina oricum faci mai des... DA acum 3 luni am facut infectie urinara si doctorul mi-a spus ca daca faci o data, mai tot faci, trebuie sa ai mare grija. Ei uite ca am facut iar. Si durerile se datorau infectiei. Azi m-a controlat sa vada sa nu cumva sa ma dilat, dar a zis ca e inchis colul, deci a fost doar de la infectie. Trebuie sa iau Macrobid 7 zile si stiu de data trecuta ca imi provoaca greata, care adaugata la greturile mele...:-(( HIhi, si eu ma gandeam ca trebuie sa fie bebe, da nu ma gandeam ce poate face ca nu ma durea (ma gandeam la sughit,da era ceva contiuu-la vibratia aia ma refer acum, da poate asa e cum zici tu. PUpici lui Vladut.

CamiM sanatate multa! Eu vreau sa nasc natural si probabil cu epidurala. La prima nastere n-a prins epidurala prima data da au repetat-o si a prins. A fost bine ca eu venind de la serviciu am mers la spital si travaliul a fost de 24 de ore, eram epuizata. Asa am prins putin somn inainte de expulzie. Da pentru ca nu a prins de la inceput, practic am cam suportat nasterea fara, ca mi-a prins cand aveam dilatatie 7 si a mai durat vreo 2-3 ore dupa. Prima data am vrut sa rezist fara, da dupa ce m-au luat durerile nu am mai fost asa curajoasa. Eu am simtit nevoia da a impinge, cred ca depinde de arta cu care stiu sa iti dozeze anestezicul ala ca pe final trebuie sa bage mai putin sau deloc.

Ralucutza lasa ca e bine fara greturi...

Florypop ce mai faci, cum te mai simti, toate bune?

Papadie tot rau iti e? Doamne ajuta sa treaca perioada asta rea!

Darria, ce mult ai slabit tu, inteleg pe doctor ca ti-a dat Metoclopramid. Da lasa ca mai e putin si trec greturile si sa vezi ce bine o sa fie.

Maggy vad ca vor medicii astia sa te sperie, fiecaruia i se pune cate o pata. Ei nu vor sa priceapa ca bebelul tau e ok si o sa il tii in brate la data cand trebuie, sanatos si frumos. Ce frumos sa il vezi asa des...

Lyly cum e femeie maritata? :-))Cum a fost petrecerea?

Inaioana, sunt capie, ca citisem povestea nasterii tale, da cred ca alta mamica a zis ca vrea cezariana desi a nascut natural, da nu mai stiu cine. Poate Aura... Ce de problemute si la tine...Da minunica mica e sanatoasa si frumoasa, si toate alea au trecut...

Pupici la toate, ma duc la nani

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 16+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Si cum ieri va povesteam de vecinele mele nebune sa vedeti ce-mi face cea de dedesupt azi-noapte. Deci ea e cea care la fiecare pas al sotului bate....cica e prea gras si o deranjeaza cand umbla prin casa si atunci cand mai indrazneste copilul sa miste prin casa (copilul meu merge pe varfuri prin casa, iar dupa 10 seara nu se da jos din pat) striga ca alergam cainele prin casa-nu are curajul sa se lege de copil pentru ca am reclamat-o la protectia copilului si i-au spus aia ca nu are voie sa se lege de el, dar si-a gasit iesire cu cainele- ma rog, azi noapte....de fapt incepuse cu certurile cu concubinul si avea si vreo 2 la ea si urlau si alea.....ii bat dar degeaba, pe la 12.30 noaptea ma trezesc cu o bubuiala in cap si-mi spun ca sigur am adormit cu telecomanda in mana si cine stie pe ce canal de muzica am dat, da de unde televizorul meu mergea pe mut......muzica era de jos si dansau o batuta oamenii sa inebunesc nu alta. Si ea pe 1 ianuarie la ora 13 mi-a venit la usa ca a indraznit Rares sa de-a muzica mai tare si sa topaie prin casa...... .......am batut iar ca nebuna, dar nu stiu ce se mai auzea in harmalaia aia....ma gandesc la vecina de sub ea, oare la ea ce se auzea????? oricum intr-un final au dat muzica mai incetu dar eu tot spre dimineata am adormit si pe la 6 m-au trezit vecinii de alaturi, cei cu spalatul scarilor) ca sunt niste oameni care nu stiu ca la anumite ore se discuta cu volum mai incetu si ca nu se trantesc usi....si apoi a iesit pe sala si urla la nu stiu cine , nu mai pot. Noroc ca somnul copilului nu e sensibil.

De nascut eu sper sa pot naste tot natural. La prima sarcina eram terorizata de ceea ce se intampla pe la noi prin maternitate si vroiam cezariana, plus ca avea si placenta jos, dar la ecograful de la 8 luni doctorita mi-a spus ca e totul bine si ca bebe s-a intors si m-am mai linistit. Am avut un travaliu cam de 7 ore.....scurt pentru ca ridicasem cu o zi inainte mobila de prin casa , si nasterea propriu-zisa a durat doar 20 de minute. Mai rau a fost ca m-am rupt de la un capat la celalalt si m-a cusut asistenta in interior cam stramb, dar asta e.

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Juli-g, am fost ayi la dr. si e bine .Are garyi pe 14, 18, 20, 22 luna noiembrie asa ca alege...Venise o tipa acolo , era in 40 saptamani si dr. o vedea prima data de cand era gravida .
Magghy, aveam 13 saptamani si 3 zile de amenoree si 11saptamani si 2 zile de conceptie .avea 75 grame si 8, 86 cm.Eu nu ma mai stesez , a zis ecograful ca e superbine asta e .Am vazut la prima sarcina ca unii sunt mai grasi , altii mai slabi .
In rest placenta mea s/a mai ridicat pt ca a mai crescut uterul , dar ma enerveaza ca nu m/am ingrasat absolut deloc , in schimb burtica am .Dr .calculeaza saptamanile dupa conceptie deci dupa el sunt in 12 saptamani , luni fac 12pline.
nici eu nu am greturi doar dureri de cap!!!!!!!!!!!!!
pupici la noile venite

ALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama, eu am cumparat-o de la librarie acum vreo 2 ani si ceva, dar n-o poti lua de pe net? Sau intreaba la librarii, sigur s-au facut reeditari! Merita, pe cuvant! Eu d-astea cu informatii nu mi-am luat pt ca pt astea dau fuga la net, dar asta e altceva si e scrisa super-misto!

Ioana 14 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

inaioana mercic !o sa intreb de ea si sper s-o gasesc ca m-ai facut curioasa!!!
pup
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio16+ si Seby

Mergi la inceput