Copilasi de iunie-iulie 2003 (64)

Copilasi de iunie-iulie 2003 (64) | Autor: bychi

Link direct la acest mesaj

partea 63

02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
14 iunie Roxana Teodora mami BogdanaP
16 iunie Daniel si mami Doinna
17 iunie Andrei si mami Geniest
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr

02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet), plus Sofia
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

Bychi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Nici noi nu am scapat de pampers! Peste zi are chilotei, dar cand doarme tot cu pampers. Si desi il pun la olita inainte de nani tot umple pampersul in timpul somnului.
Cum procedati cand plecati de acasa? Va plimbati cu olita dupa voi? Ii puneti la copac, iarba...???
Am vazut la Mothercare olita de voiaj, cumva pliabila si cu pungute colectoare, e cam 800 mii si nu stiu daca merita investitia.E cam scumpa distractia!

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Hai sa mai zic si eu cate ceva despre David.
S-a cumintit destul de mult, adica in sensul ca daca greseste si-l trimit la el in camera (lucru care se intampla destul de rar avand in vedere cam cat stau eu pe acasa:)))sufera si plange, sta in pragul usii si nu indrazneste sa faca un pas mai departe, apoi isi cere iertare si promite sa nu mai faca.

Cu putzulica am tras-o destul de tare si copilul a fost si este in continuare traumatizat. la baie-mi spune : te rog mami, nu pune mana, nu pune mana la tzitzi, te rog nu pune mana....si o tine asa pe un ton de jelanie si implorare pana reusesc sa-l conving ca nu-i fac rau si ca nu o sa-l doara.

Stie destul de multe poezii (cred ca cca. 10) doua rugaciuni ( Inger, Ingerasul meu si Doamne, Doamne, ceresc tata), concluzia e ca a ramas suflet de artist, invata foarte repede poeziile, inventeaza povesti, e fan spectacole, am fost cu el inclusiv la Teatrul Act, unde a rezistat in tacere 45 de minute (aici fac o paranteza. Am vazut piesa American Buffalo - DEMENTIALA, o recomand din toata inima celor care sunt obisnuiti cu un limbaj foarte colorat).

A ramas in continuare copilul ala cu figura angelica si de cand a inceput sa vorbeasca si sa ne intelegem cu el a devenit un copil bland si cuminte, care tam nesam ne arunca un "te ubec!" si ne strange in brate, ne spune in fiecare zi de ce i-a crescut nasul lui Pinochio si cu ce l-a suparat pe tatal lui, ne povesteste cum a plecat capra de acasa : "intr-una din zile s-a terminat mancarea si capra a spus:"Dragii mamii copilasi, s-a treminat mancarea.....", nu-si petrece prea mult timp cu jucariile, dar a vizionat de un milion de ori pana acum inregistrarile din concediul petrecut in Turcia, zilnic vrea fie cu avionul, fie pe tractor, fie cu metroul, fie la piscina, cand intram in magazine n-are nici o traire fata de marfurile expuse, cel mult vrea o guma sau o acadea.

cam atat

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Hop si noi! De abia am scapat de muci ca au venit iar... Acum de la mine la copii desi stau cu masca chirurgicala pe fata! Matei e putin mucos asa ca l-am exilat la mama si la tata sa nu cumva sa il viruseze pe Luca si el mucos la randul lui dar pe sfarsite!mor! M-am saturat de muci pana peste cap si de nopti sforaitoare! In rest sunt tare incantata, Matei mananca de rupe, parca acum a descoperit gusturile si il fascineaza! Imi da comanda ce sa ii gatesc, auzi?! Ma omoara cu de ce? si trebuie sa am nervii tari sa imi pastrez cumpatul si sa ma port frumos dupa ce o zi intreaga ma intreaba de ce tata ii om! iar Luca are colici.
Hai ca mai revin ca Luca maraie in gradina si cred ca l-a umplut frigul... poate-l racesc cu mania mea sa-l tin afara cat mai mult!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani pentru toti sarbatoritii de ieri.
Ieri am stat la scarbici pana la ora 21 si de aceea fac urarile cu intarziere.
Noi am scapat de pampers si cand plecam de acasa nu caram olita , decat daca e vorba de cel putin o noapte.
Ar fi bine sa ne vedem sambata-duminica, ca poate mai tine si timpul asta frumos. Ma trec si eu pe lista.

Va pup!

Magda si Alex(2 anisori!)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Doinna- Stai linistita ca nu esti singura, si eu o mai trag pe Mara de perciuni sau ii dau la fund.Cand face circ mare o mai inchid singura la ea in camera si nu-i dau atentie, atunci e disperata(a avut efect mai mare decat daca as fi certat-o).Eu cred ca toti copiii de 2 ani mai fac isterii.
Nu esti singura care mai are copilul in pampers.Si noi suntem codase la capitolul acesta.Inca mai avem pampers.Face la olita daca o punem dar rareori cere ea sa faca pisu, in schimb cere ea olita pt. caca.Ma cam supara si pe mine ca nu reusim sa scapam de pampers.Am incercat sa o las in chilotei dar face pe ea fara sa-I pese ca se uda.
Bychi-imi pare rau dar n-am reusit sa-ti citesc mesajul la timp, duminica dimineata chair ne-am intalnit cu romana74 in parc.Sper sa ne intalnim data viitoare cand mai vii in Cluj.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

stefan sta noaptea cu pampers, dar vreau ca in curand sa scapam si de el....(pampersul)
romana74-faina intrebare....
noi in rest suntem bine, sambata avem o nunta...asa ca daca va vedeti...noi nu putem veni...
si ca sa fiu putin rautacioasa...bichi - copilasi de iunie-iulie 64?????
pupici....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna, fetelor.

Cgaby, ca sa fiu si io putin rautacioasa... vrei sa sarim direct la 69 ?

Doinna, nici noi n-am scapat de pampers. Insas sunt foarte fericita. Azi a fost a treia zi cand a facut pip la olita. A cerut singura... In prima zi, a facut de doua ori. Ieri si azi, doar o data... Dar sper ca asta e un bun inceput.

Va pup.

Mergi la inceput

ioana - eu prefer 82! stii ce-i aia, nu? 69 cu tva!
felicitari catalinei...s-o tina tot asa!
stefan e din ce in ce mai cuminte...nu stiu ce-i cu el! cred ca mi l-au schimbat la gradinita!...trebuie sa ma lamuresc....
pupici si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Bychi am vazut ca intre 16 si 18 iunie e...pauza. Pune-ne si pe noi acolo pe 17 IUNIE 2003.

Andrei A. si mami Ge

Mergi la inceput

bine ai venit! sa-ti traiasca baiatul...acum treci la povestit....destainuie-te...

Mergi la inceput