Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 29
Rallu spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Rallu, ai putea sa-mi trimiti pe PM numele si datele de contact ale firmei respective?
Mda...metoda aplicata de Krelia (cu lumanarelelor) a stat la baza cautarilor noastre.
Eu as fi vrut sa te scutesc de un drum pana la super-market si-ti trimiteam din prima un PM cu site-ul respectiv,ca nu ma durea manuta...numai ca vezi tu...nu ai asa ceva.
Daca-l activezi, iti trimit imediat.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
tigrutz spune:
As activa eu PM-ul Rallu, daca as sti cum....fie-va mila de mine si invatati-ma si pe mine....
Andita spune:
Dau si eu Buna ziua! in fuga mare si plec, ca azi nu prea mai am timp asa, ca ieri. Dar ieri a fost tristete mare pe aici, cu pozele prin ziare. Au bagat astia frica in noi, fetelor???
Super ideea cu lumanaricile de pe masa, as cam vrea si eu, dar sa vad cum o scot la cap cu tata socrui si cu tuica de pe masa, ca, nu prea se potriveste frumusete de lumanarica cu putoarea de tuica.... Ce ma fac, fetelor????
Nunta noastra
Poze
Divine girl spune:
Sal'tare fetele! Am aparut si io . Sunt f nacajata pt ca a trebuit sa plec de la munte sambata dimineata. Am fost anuntata de un deces in familie, asa ca m-am urcat in mashina si am plecat val-vartej. Dar ... asta e ... trebuia facut ...
In alta ordine de idei, vineri seara s-a lasat cu un chef monstru de s-au speriat "gazdele" noastre, iar trainerii de la timbilding s-au ca s-au nimerit acolo cu noi pt ca s-a si s-a in draci!!! si nu au mai putut face nimic cu noi . Au si recunoscut ca nu au mai intalnit pana acum in toata cariera lor de codecshi asa ceva, asa echipa "dementa" .
In alta "alta ordine de idei" puiu' meu acum face plaja la 29 de grade si se balaceste in Mediterana si io ...
krelia spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
As activa eu PM-ul Rallu, daca as sti cum....fie-va mila de mine si invatati-ma si pe mine....
Meniu stanga - mesaje private - options - Activeaza mesajele private
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
tigrutz spune:
Se pare ca am reusit sa activez PM-ul....asta inseamna ca nu sunt asa blonda cum credeam....sper sa nu ma laud degeaba si chiar sa mearga
Rallu spune:
Felicitari Tigrutzule...am trimis si PM-ul.
Am adaugat la pozele mele pt. nunta si pozici cu rochii de ocazie pt. nasici, don'soare de onoare sau alte don'soare care vor sa se imbrace mumos :)))))
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Apropo de lumanari pe mese,
eu, cand am fost la florarie pentru buchet am intrebat daca fac si aranjamente pentru mese, dar cu lumanari. Mi-au spus sa duc lumanarile si ele aranjeaza acolo. Intr-un vas (bol) pun lut si lumanarea in mijloc, ceva staniol ca sa nu se vada lutul respectiv si apoi pun flori in acel lut, prinse cu sarmutita.
Si am ajuns la concluzia ca pot face si eu asa ceva, nu mai are rost sa dau banii pe ele. Cumpar florile, dar nu mai platesc si manopera.
POZE
Salut!
e o idee foarte frumoasa sa ai aranjamente florale cu lumanare in mijloc. As vrea daca se poate sa iti dau un sfat: nu le face tu singurica, pentru ca e o munca titanica sa stai sa faci zeci de aranjamente florale pentru nunta ta chiar inainte cu o zi de a fi mireasa, ca sa nu mai zic ca risti sa te tai la manuta cu sarma sau sa iti murdaresti de verdeata mainile. Un al doilea sfat este in legatura cu lutul acela. Nu stiu la ce florarie ai fost, dar asta este metoda cea mai simpla de a lua banul omului pe marfa proasta. Aranjamentele adevarate se fac pe burete ud (floral foam) sau oasis, cum i se mai spune . Lutul se usuca si florile mor, in timp ce buretele ramane umed pana la 2 zile . gasesti astfel de burete la piata de flori GEorge Cosbuc . Vezi ca pentru mesele invitatilor ar trebui sa imparti byureletel in patru, ca sa obtii niste aranjamente medii . Pentru prezidiu iti recomand sa lasi buretele intreg . Pretul unui burete este de 3 lei .
Succes si pupici!