Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 27
Rallu spune:
quote:
Originally posted by maxinne
rallule-raman datoaeree
Nu-i bai, stai linistita...
Intre timp am mai pus cateva pozuci pt. nunta...deh am avut putin timp (decoratiuni, coafuri si ceva rochite).
Restul asteapta pana la urmatoarea pauza :)))) Daca aceasta va mai exista in viitorul apropiat.
Ca decoratiuni, mi-am comandat deja lumanarile pt. mese.
Sunt din gel, galbene si verzi (culorile nuntii sunt vernil si auriu) in pahare lungi cu picior (piciorul va fi acoperit de cate un buchet de flori).
Insa mi-a placut mult si varianta cu lumanarile plutitoare din pozele mele.
Am stat sa pun in balanta si am optat totusi pt. lumanari lunguiete...mi s-a parut ca fac o atmosfera mai aparte.
Din pacate Cora (unde le-am comandat) ne tot amana pt. ca se pare ca firma din Cluj e cam neserioasa :(((. De 2 saptamani ne tot suna sa ne spuna ca "vin in cateva zile lumanaricile".
Noi am fi asteptat sa le luam inainte de nunta. Le-am vazut, ne-au placut mult si am incercat sa vedem daca ar avea cantitatea care ne trebuie noua.
Surpriza!!! Nimeni nu avea in stoc atat de multe dintr-o singura culoare si nici nu erau dispusi sa comande. Asa ca...cum am gasit pe cineva dispus sa ne ajute am comandat ...chit ca e cam devreme.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
SunSmile spune:
Neatza,
Am bagat ochiu pe DC si vazui ca nu mai e tanti aia stupida(pagina se incarca) si mi-am zis ca acum e momentul.
Am intrat sa vad ce-ati mai scris si sa va salut! Si mai ales sa va urez o zi buna, buna!
Maxinne...stai linistita ca toate am patit-o! In rest, iti doresc succes cu restaurantul si cu toate cele legate de nunta. Bucura-te de perioada asta, pt ca trece al naibii de repede.
Rallu...super faina ideea cu lumanaricile. Succes...sa <va vina> cat mai repede!
Kreliutz sper ca astazi esti mai "smailicioasa"!
Pupici tuturor
Nunta noastra
Honey
O minune
Cryssy spune:
buna dimineatza fetele...vreau sa va urez o zi buna si sa va ofer o ...pt ca voi iar sunte-ti la munca....eu mai am azi zi de greva si cred ca de maine incepem si noi scoala....dar macar sa avem ceea ce ne trebuie..... si savurati cafeaua.......eu ma duc sa fac un tort si sa aranjez masa ca noii azi sarbatorim 10 luni de cans ne-am casatorit civil....spor la munca
Cryssy spune:
quote:
Originally posted by Ralluquote:
Originally posted by maxinne
rallule-raman datoaeree
Nu-i bai, stai linistita...
Intre timp am mai pus cateva pozuci pt. nunta...deh am avut putin timp (decoratiuni, coafuri si ceva rochite).
Restul asteapta pana la urmatoarea pauza :)))) Daca aceasta va mai exista in viitorul apropiat.
Ca decoratiuni, mi-am comandat deja lumanarile pt. mese.
Sunt din gel, galbene si verzi (culorile nuntii sunt vernil si auriu) in pahare lungi cu picior (piciorul va fi acoperit de cate un buchet de flori).
Insa mi-a placut mult si varianta cu lumanarile plutitoare din pozele mele.
Am stat sa pun in balanta si am optat totusi pt. lumanari lunguiete...mi s-a parut ca fac o atmosfera mai aparte.
Din pacate Cora (unde le-am comandat) ne tot amana pt. ca se pare ca firma din Cluj e cam neserioasa :(((. De 2 saptamani ne tot suna sa ne spuna ca "vin in cateva zile lumanaricile".
Noi am fi asteptat sa le luam inainte de nunta. Le-am vazut, ne-au placut mult si am incercat sa vedem daca ar avea cantitatea care ne trebuie noua.
Surpriza!!! Nimeni nu avea in stoc atat de multe dintr-o singura culoare si nici nu erau dispusi sa comande. Asa ca...cum am gasit pe cineva dispus sa ne ajute am comandat ...chit ca e cam devreme.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
E frumoasa ideea cu lumanarile pe masa invitatiilor...dar ai grija sa nu ti le fure de frumoase ce sunt...cumnatata mea tot asa a avut lumanari pe suport si ornamente in jurul lumanarilor....iar dimineataza cand am vrut sa strangem ornamentele ...iale de unde nu-s...asa ca ai grija...sper ca nu te-ai suparat pe mine ca ti-am spus ...dar mai bine sa fii prevenita si sa stii la ce te poti astepta....dar sper sa nu ai parte de asa ceva....
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Semnez si eu condicuta mai tarziu ca de obicei. M-a luat seful la o plimbare de dimineata si acuma am ajuns la birou.
Sunt taaaaaare adormita azi si cred ca o sa-mi fac o cafeluta, cu toate ca n-am mai baut de vreo 3 luni.
POZE
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Chiar asa fetelor, tre sa puneti poze sa va cunoastem si noi.
Sau vreti sa ne faceti o surpriza si sa va vedem direct mirese?
Oana ce mai faci?
gio si bb Marco 31+
Uite eu sunt bine, cu serviciul...si cu fetele pe DC!
Te asteptam mai des pe la noi...spune-ne ce mai faci?cum e acasa?
Te pup si pe tine si pentru Marco ...ca aud ca aveti intalnire, asa numa voi 2 ! Pupici!
krelia spune:
Iote-ma si pe mine
Azi, mai bine decat ieri...tocmai ce-am lansat comanda de calendare pe 2006 ..acu', asteptam feedback
Am sorbit si eu din cafelussa...te pricepi Cryssy, te pricepi ..tigarusha inca n-am apucat s-o savurez ...
Apropos de lumanarele..eu ma gandeam sa le "folosesc" pe post de marturii pentri invitati...iar pe mese sa las numai aranjamentele cu flori ..dar..in acelasi timp, as vrea sa fac si niste saculete cu bobo...tot pt invitati ...hm..nu stiu ce sa fac..sunt in impas
maxinne, esti o scumpa, saru'mana - (cotizezi? ) cu guestbook-ul e in felul urmator: mai tii minte oracolele din scoala generala/liceu? - eh, ceva de genul asta e si cartea de oaspeti...invitatii scriu cateva ganduri (de preferat frumoase ) la adresa mirilor...sfaturi pentru casnicie..cutare alea alea...tot ce vor ei...sa ramana pentru posteritate
Lamurita?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Rallu spune:
quote:
Originally posted by Cryssy
E frumoasa ideea cu lumanarile pe masa invitatiilor...dar ai grija sa nu ti le fure de frumoase ce sunt...cumnatata mea tot asa a avut lumanari pe suport si ornamente in jurul lumanarilor....iar dimineataza cand am vrut sa strangem ornamentele ...iale de unde nu-s...asa ca ai grija...sper ca nu te-ai suparat pe mine ca ti-am spus ...dar mai bine sa fii prevenita si sa stii la ce te poti astepta....dar sper sa nu ai parte de asa ceva....
Cryssy & Soare
Multumesc pentru avertisment Cryssy.
Cum o sa a supar pe tine ca m-ai avertizat?
Chiar sunt bine venite povestirile despre evenimente similare, ca sa stim si noi ce se poate intampla ... si eventual sa luam masuri.
Eu as vrea sa ramana lumanarile pe masa in noaptea nuntii (adica sa nu fie atat de nesimtiti sa le sterpeleasca pana nu se termina nunta) si pe urma, daca nu le fura ei, le dau eu singurica.
Ce naiba sa fac cu 26 de pahare inalte si subtirele? (atatea am comandat ... sper sa nu ne trebuiasca mai multe. Daca mai trebuie o sa mai vedem atunci de unde facem rost de ele sau de unele asemanatoare)
Plus ca ele sunt garantate sa arda 55h, deci dupa o noapte intreaga nici la jumatate n-or sa fie.
Doar n-o sa stau dupa aia in casa numai la lumina lumanarilor doar ca sa le termin.
Daca le iau invitatii sau cei de la restaurant (nu chiar pe toate, sa-mi lase si mie cateva ca amintire) ma scutesc si pe mine de a-mi pune intrebarea "ce naiba fac cu ele" si in felul asta sper sa-si aduca aminte si de nunta mea frumoasa (macar cat se uita la lumanarica) :)
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
jesia spune:
Neata "cacici"...o zi buna si cat mai usoara
Aseara dupa ce am plecat de la scoala plina de nervi... ca nu am inteles nimic de la profa aia m-am dus acasa si am facut repede ceva de mancare si pt ca soacra era prin bucatarie am invitat-o si pe ea la masa si pe socru...era atat de fericit puiu ca eram eu draguta cu ma-sa si cu ta-su...stie ca nu-i suport si ca de obicei nu vorbesc deloc cu ei pt ca intotdeauna cauta subinteles cuvintelor ca sa fie ei deasupra ...dar aseara nu stiu ce m-a apucat sa fiu draguta si mi-a zis ca i-am facut o mare bucurie...CE FATA DE TREABA SUNT (cand vreau)
Giova spune:
Neatza gagici!!!
Oana e bine acasa, pana acum nu m-am plictisit, chiar daca nu am tot timpul calc., asta e, ma iau si colind orasul. Oricum miscarea face bine. Dar presimt ca pana vine bebele totusi voi dispera. abia astept weekendul cand e si Clau acasa si nu mai sunt singurica.
Marco e bine, totul perfect, ne-a scos un fundic, cand m-am intins pt. eco, de ne-am distrat putin.
A luat in greutate putin, in astea 3 sapt. 375 gr, dar n-avea cum sa ia mai mult ca 400 am luat eu, asa ca.... lasa ca nu e musai sa fac un monstru de 4-5 kg, ajunge si unul de 3 si mai are inca 2 luni.
Sunt putin anemica, asa ca am trecut pe fier-14 zile si pana nasc tre sa iau calciu.
Fetelor aici e frig rau, 2 grade, dupa ce termin de aerisit dau drumul la caldurica, ca de nu inghetam.
Si eu vreau lumanari pe mese, inca nu m-am gandit cum sa fie, dar pe langa micul aranjament de flori vreau si o lumanare. Sper sa nu le fure, cand am fost sa vedem ultima data sala, erau acolo intr-un colt niste aranjamente si mi-au zis ca sunt ramase de la nunta de sambata, si era luni atunci. Daca dispar, asta e, ce mai pot zice.
gio si bb Marco 31+